Η Ντρου Λοκ φαίνεται να τρολάρει την Τζέιλεν Χερτς για μια προφανή σύγκρουση χειραψίας


Ο Drew Lock φάνηκε να έχει ένα τσιμπημένο one-liner αφού οι Seahawks αναστάτωσαν τους Eagles το βράδυ της Δευτέρας.

Αετομαθείς μύτες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης παρατήρησαν τον Λοκ, τον βασικό στρατηγό του Σιάτλ που οδήγησε μια διαδρομή 92 γιάρδων touchdown για να δώσει στην ομάδα του προβάδισμα 20-17 στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, εμφανιζόμενος να ψάχνει για τον Χερτς πριν πει χλευαστικά: «Υποθέτω ότι είναι άρρωστος».

Ο Χερτς πέταξε στο Σιάτλ με διαφορετικό αεροπλάνο από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και Η κατάστασή του ήταν υπό αμφισβήτηση για να παίξει λόγω ασθένειας μέχρι λίγο πριν το παιχνίδι.

Όποια και αν ήταν η πρόθεση του Χερτς όταν επρόκειτο για το σναμπ του Λοκ, δεν ήταν σε πολύ καλή διάθεση μετά το παιχνίδι, αμφισβητώντας τη δέσμευση των συμπαικτών του.

«Μιλάω για την εκτέλεση όλο το χρόνο», είπε ο Χερτς στους δημοσιογράφους. «Όλοι βρίσκονται στην ίδια σελίδα. Δεν εκτελέσαμε. Δεν νομίζω ότι είμαστε αρκετά αφοσιωμένοι. Απλά πρέπει να το γυρίσω. Ξέρετε, είναι μια πρόκληση που πρέπει να αγκαλιάσουμε. Απλώς συνεχίστε να το βλέπετε καλά.»

Η απογοήτευση του Χερτς φάνηκε περαιτέρω όταν του ζητήθηκε να επεκταθεί η απάντησή του.

“Δέσμευση. Δεν έχω λεξικό πάνω μου τώρα… Δεν ξέρω πώς αλλιώς να το πω αυτό», είπε.

Αφού ξεκίνησαν τη σεζόν με 10-1, οι Eagles έχουν τρεις ήττες στη σειρά.

Από την άλλη πλευρά, οι Seahawks βούιζαν αφού ο αγώνας τους έφερε ξανά στο 0,500, στο 7-7, μετά από μια ολίσθηση τεσσάρων αγώνων.

«Το καταπληκτικό δεν θα το κάνει δίκαιο. Το Amazing δεν θα το κάνει δίκαιο», είπε ο Λοκ στους δημοσιογράφους, επαινώντας αρκετούς συμπαίκτες του, όπως καλύπτεται από τους Seattle Times.


Ο Ντρου Λοκ φάνηκε να τρολάρει την Τζέιλεν Χερτς αφού οι Seahawks κέρδισαν τους Eagles, ψάχνοντας γύρω για τον αντίπαλο στρατηγό και κοροϊδεύοντας ότι είναι "Πολύ άρρωστος".
Ο Drew Lock φάνηκε να τρολάρει τον Jalen Hurts αφού οι Seahawks κέρδισαν τους Eagles, ψάχνοντας γύρω για τον αντίπαλο στρατηγό και κοροϊδεύοντας ότι είναι “πραγματικά άρρωστος”. Getty Images

Ο Jalen Hurts ήταν αμφίβολος για τον αγώνα της Δευτέρας το βράδυ με τους Seahawks με ασθένεια.
Ο Jalen Hurts ήταν αμφίβολος για τον αγώνα της Δευτέρας το βράδυ με τους Seahawks με ασθένεια. Getty Images

«Χρειάζεται μια ειδική ομάδα για να συσπειρωθεί γύρω από έναν άντρα που έχει μπει στο δεύτερο παιχνίδι του για τη χρονιά. … Αναρωτιέστε, «Μπορώ να το κάνω ακόμα;» Δεν έχω πάει εκεί έξω στο γήπεδο, αυτή είναι η ανθρώπινη φύση του. Επιστρέφεις εκεί την περασμένη εβδομάδα και σου λέω, “Ξέρεις τι, είμαι ακόμα ο άντρας, μπορώ να πάω να το κάνω αυτό”. ”


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading