Η προσφορά συμβολαίου 125 εκατομμυρίων δολαρίων του Jim Harbaugh στο Michigan συνοδεύεται από όρο NFLΟ Jim Harbaugh έχει να πάρει μια τεράστια απόφαση.

Ο προπονητής του Μίτσιγκαν, η ομάδα του οποίου πρόκειται να αντιμετωπίσει την Αλαμπάμα στους ημιτελικούς των Playoff του Κολεγίου Ποδοσφαίρου την Πρωτοχρονιά, φέρεται να έλαβε μια γιγαντιαία προσφορά επέκτασης από τη σχολή – με μια ανατροπή στο NFL.

Η τρέχουσα συμφωνία του λήγει το 2026 και κάθε χρόνο βρίσκεται στο επίκεντρο των φημών για επιστροφή στο NFL, ιδιαίτερα μετά από πολλά πρόσφατα σκάνδαλα εξαπάτησης Το Μίσιγκαν τιμωρήθηκε για.

Το Μίσιγκαν πρόσφερε στον Harbaugh επέκταση συμβολαίου 10 ετών, ύψους 125 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με το NFL Networkκάτι που θα τον έκανε έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους προπονητές στο κολεγιακό ποδόσφαιρο.

Ωστόσο, ως μέρος της συμφωνίας, ο Harbaugh σύμφωνα με πληροφορίες θα συμφωνούσε να μην λάβει καμία προσφορά NFL για τη σεζόν του 2024.

Αυτή η προϋπόθεση θα ισχύει μόνο για μία σεζόν.

Ο Jim Harbaugh ρίχνει ένα ποδόσφαιρο πριν από τη νίκη στο πρωτάθλημα Big Ten του Michigan επί της Iowa στις 2 Δεκεμβρίου 2023. AP
Ο Jim Harbaugh φέρεται να έλαβε μια τεράστια προσφορά επέκτασης συμβολαίου από το Michigan. AP

Ο Harbaugh αποβλήθηκε για τα τρία τελευταία παιχνίδια της κανονικής περιόδου των Wolverines φέτος στον απόηχο ενός υποτιθέμενου συστήματος κλοπής επιγραφών με το τιμόνι του πρώην υπαλλήλου Connor Stalions.

Ο Harbaugh επέστρεψε στο περιθώριο για τη νίκη του πρωταθλήματος Big Ten του Michigan επί της Iowa.

Το Μίτσιγκαν μόλις έλαβε επίσης μια ειδοποίηση για ισχυρισμούς από το NCAA για εικαζόμενες παραβιάσεις στρατολόγησης κατά τη νεκρή περίοδο του COVID-19 και μη συνεργασία με τους ερευνητές.

Ο Harbaugh πήρε συνέντευξη για τη δουλειά των Βίκινγκς στις αρχές του 2022, και οι Broncos τον περασμένο Ιανουάριο.

Προηγουμένως ήταν προπονητής στο NFL με τους 49ers, τους οποίους οδήγησε σε μια εμφάνιση στο Super Bowl πριν πέσει στους Ravens το 2013.

Θα υπάρξουν άφθονα συναρπαστικά ανοίγματα στο NFL, δηλαδή οι Chargers, οι οποίοι έχουν ήδη τον Justin Herbert ως στρατηγό σταρ για να χτίσουν γύρω τους.

Οι Bears θα μπορούσαν επίσης να είναι δελεαστικοί αν αποφασίσουν να φύγουν από τον Matt Eberflus.

Αυτήν τη στιγμή κατέχουν το Νο. 1 επιλογή στο ντραφτ του 2024 (από τους Panthers), κάτι που θα επέτρεπε στον Harbaugh να πάρει τον στρατηγό της επιλογής του, αν θέλει να περάσει από τον Justin Fields.

Ο ιδιοκτήτης των Panthers, David Tepper, ο πλουσιότερος ιδιοκτήτης του NFL, θα χρειαστεί επίσης έναν νέο προπονητή και θα μπορούσε να δελεαστεί να κάνει τον Harbaugh μια τεράστια προσφορά.

Επιστρέφοντας στους Wolverines πέρυσι, ο Harbaugh εξέφρασε τη δέσμευσή του για το πρόγραμμα, αλλά άφησε το μέλλον του ανοιχτό ταυτόχρονα.

Ο Jim Harbaugh προπονητής στο NFL με τους 49ers. Reuters

«Οι άνθρωποι που πιστεύουν ότι κάναμε καλή δουλειά και είναι ευχαριστημένοι με τη δουλειά που κάναμε εδώ στο Μίσιγκαν, θα χαρούν πολύ να μάθουν ότι θα επιστρέψουμε με ενθουσιασμό προπονώντας τους Wolverines το 2023», είπε ο Harbaugh. είπε τον Δεκέμβριο του 2022.

Και για εκείνους τους ανθρώπους που δεν εγκρίνουν τη δουλειά που έχουμε κάνει ή θα προτιμούσαν να δουν κάποιον άλλο να προπονεί εδώ, νομίζω ότι πιθανότατα θα απογοητευτούν όταν μάθουν ότι θα επιστρέψουμε ως προπονητής στους Wolverines και το 2023.»


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading