Η Ρέιτσελ Μπους δημοσιεύει συγκινητικό μήνυμα στη σύζυγο του Μίκα Χάιντ εν μέσω αβεβαιότητας του ΜπιλςΗ Ρέιτσελ Μπους είναι «για πάντα» ευγνώμων που διασταυρώθηκε με την Αμάντα Χάιντ στο Μπάφαλο.

Βγάζοντας στις ιστορίες της στο Instagram τη Δευτέρα, η Μπους – η οποία είναι παντρεμένη με τον Τζόρνταν Πόγιερ του Μπιλς – δημοσίευσε ένα συγκινητικό μήνυμα στην Αμάντα, τη σύζυγο του συναδέλφου του Μπάφαλο, Μίκα Χάιντ, που είναι επικείμενος ελεύθερος πράκτορας.

«Από το 2017», έγραψε ο Μπους δίπλα σε μια φωτογραφία που έμοιαζε να είναι μια μεταπαιχνιδική αγκαλιά.

Η Ρέιτσελ Μπους είναι η σύζυγος του Μπιλς Ασφαλείας Τζόρνταν Πόγιερ. Ρέιτσελ Μπους/Instagram
Η Ρέιτσελ Μπους δημοσίευσε ένα συγκινητικό μήνυμα στην Αμάντα Χάιντ, τη σύζυγο του Μίκα Χάιντ του Μπιλς Ασφαλείας, στο Instagram. Ρέιτσελ Μπους/Instagram

“Σ'αγαπώ για πάντα!! @amandahyde_.”

Το μήνυμα ήρθε μια μέρα αφότου οι Bill υπέστησαν μια συντριπτική ήττα 27-24 από τους Chiefs στο Orchard Park.

Καθώς οι Bills εισέρχονται πλέον στην offseason, ερωτηματικά διαφαίνονται για το μέλλον του Hyde καθώς το συμβόλαιο του 33χρονου έληξε.

Ο πρώην Pro Bowler, ο οποίος υπέγραψε με τους Bills το 2017 αφού ξεκίνησε την καριέρα του στο NFL με τους Packers το 2013, δήλωσε τη Δευτέρα ότι «δεν έχει ιδέα τι επιφυλάσσει το μέλλον αυτή τη στιγμή».

Η Amanda Hyde και ο Micah Hyde με την οικογένειά τους κατά τη διάρκεια του στρατοπέδου εκπαίδευσης Bills. Amanda Hyde/Instagram
Ο Micah Hyde φεύγει από το γήπεδο μετά την ήττα των Bills από τους Chiefs στις 21 Ιανουαρίου 2024. Getty Images

«Θα καθίσω, ίσως σε μερικές εβδομάδες ή κάτι τέτοιο, και θα μιλήσω στη σύζυγο και θα μιλήσω με την οικογένεια. Αλλά θα δούμε. Δεν βιάζομαι, δεν βιάζομαι καθόλου», είπε ο Χάιντ. σύμφωνα με το The Buffalo News.

Ο Χάιντ, ο οποίος είναι παντρεμένος με την Αμάντα από το 2018, έχασε μεγάλο μέρος της σεζόν του 2022 αφού υπέστη τραυματισμό στον αυχένα την Εβδομάδα 2. Υποβλήθηκε σε επιτυχή χειρουργική επέμβαση τον Οκτώβριο του 2022 για να επιδιορθώσει μια κήλη δίσκου στον λαιμό του.

Παρόλο που ο Χάιντ έπαιξε στα πρώτα οκτώ παιχνίδια της σεζόν του Μπιλς, έχασε χρόνο στο δεύτερο ημίχρονο ανάμεσα σε τσιμπήματα, παίζοντας συνολικά 14 αγώνες.

«Ήταν μια μάχη κάθε εβδομάδα για να επιστρέψω σε αυτό το γήπεδο τις Κυριακές. Ένας τραυματισμός στον αυχένα που προέρχεται από το χειρουργείο. Ήμουν καλά μέχρι τα μισά του δρόμου, και μετά οι κεντρί άρχισαν να παίζουν ψηλά. Δεν ήταν διασκεδαστικό. Ήταν λίγος πόνος. Ήταν οδυνηρό. Νομίζω ότι θα έλεγα ψέματα αν δεν το παραδεχόμουν», είπε ο Hyde.

Jordan Poyer (21) σε δράση κατά των Αρχηγών της 21ης ​​Ιανουαρίου 2024. Getty Images

«Υπήρξαν μερικές φορές φέτος που δεν είχα ιδέα αν επρόκειτο να επιστρέψω εκεί έξω».

Παρά τον τρόπο που ολοκληρώθηκε η σεζόν, ο Hyde δεν έχει τίποτα άλλο παρά ευγνωμοσύνη για την οργάνωση Bills και όσα έχουν καταφέρει.

«Οι επιλογές μου είναι ανοιχτές. Λατρεύω αυτόν τον οργανισμό. Λατρεύω όλα όσα μπορέσαμε να πετύχουμε. Ξύπνησα σήμερα το πρωί και είδα το φως. Σκέφτηκα και σκέφτηκα όλες τις αναμνήσεις που είχαμε εδώ γύρω. Ναι, φτάσαμε λίγο χθες, και όλα αυτά. Αλλά αυτό δεν αφαιρεί από όλα τα πράγματα που καταφέραμε όλα αυτά τα χρόνια».

Όπως και ο Χάιντ, ο Πόγιερ υπέγραψε με τους Μπιλς το 2017 και είναι στην ομάδα από τότε, ακόμη και τον περασμένο Μάρτιο για επέκταση του συμβολαίου για δύο χρόνια.

Ο Micah Hyde (23) και ο Jordan Poyer (21) τρέχουν στο γήπεδο πριν από έναν αγώνα Bills τον Οκτώβριο του 2023. Getty Images

«Είχαμε σχεδιάσει όταν ήρθαμε εδώ ότι θέλαμε πραγματικά να αλλάξουμε αυτή την κουλτούρα, να αλλάξουμε αυτόν τον οργανισμό σε ένα νικητήριο πρόγραμμα και θα μπορούσατε να διαφωνήσετε και να πείτε ότι το έχουμε κάνει». Ο Πόγιερ είπε μετά το παιχνίδι Κυριακή.

«Εννοώ, έχουμε πάει στα πλέι οφ τα τελευταία έξι από τα επτά χρόνια εδώ και αυτό είναι από μόνο του ένα επίτευγμα. Προφανώς, θέλετε να κερδίσετε το Super Bowl, αλλά πριν είμαστε εδώ, εννοώ ότι πολλά παιδιά που ήταν εδώ στο Μπάφαλο δεν είχαν πάει στα πλέι οφ εδώ και 17 χρόνια.

Ο Hyde και ο Poyer εξέφρασαν και οι δύο πώς ο δεσμός τους ξεπερνά το πεδίο.

«Είναι ο αδερφός μου, φίλε. Ο συμπαίκτης μου, το δεξί μου χέρι», είπε ο Πόγιερ για τον Χάιντ, ο οποίος σημείωσε: «Είμαστε για πάντα χρέος ο ένας στον άλλον».


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading