Η σεζόν του Zach Wilson τελείωσε με το μέλλον των Jets στον αέρα


Η σεζόν του Zach Wilson τελείωσε και η καριέρα του στα Jets μπορεί να είναι επίσης.

Ο προπονητής Ρόμπερτ Σάλεχ ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι ο Γουίλσον δεν θα εκκαθαρίσει το πρωτόκολλο διάσεισης εγκαίρως για να ξεκινήσει το φινάλε της σεζόν με τους Patriots.

Ο Trevor Siemian θα ξεκινήσει για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι.

Με τον Aaron Rodgers να ετοιμάζεται να επιστρέψει ως βασικός την επόμενη σεζόν, το μέλλον του Wilson είναι στην καλύτερη περίπτωση θολό.

Οι Jets θα μπορούσαν να αναζητήσουν μια εναλλακτική ως εφεδρικός στρατηγός, αφού ο Wilson οδήγησε τους Jets σε πέντε νίκες σε 12 αγώνες με οκτώ touchdown και επτά touchdown στην τρίτη του χρονιά.

«Νόμιζα ότι είχε υπέροχους ΟΤΑ, υπέροχο στρατόπεδο προπόνησης», είπε ο Σάλεχ. «Νόμιζα ότι πάλεψε. Είναι μαχητής, είναι πραγματικά. Ξέρω ότι υπάρχουν πράγματα που θα ήθελε να είχε πίσω. Ξέρω ότι υπάρχουν πολλά πράγματα στα οποία βελτίωσε. Κάποια πράγματα ήταν εκτός ελέγχου του. Το έχω πει και θα το ξαναπώ: Νομίζω ότι θα κάνει μεγάλη καριέρα σε αυτό το πρωτάθλημα».


Ο Zach Wilson μπορεί να έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι με τους Jets.
Ο Zach Wilson μπορεί να έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι με τους Jets. Getty Images

Αυτή η μακρά καριέρα θα είναι με τους Jets;

«Θα δούμε», είπε ο Σάλεχ. «Είναι όλα τα πράγματα για τα οποία θα πρέπει να μιλήσουμε μόλις τελειώσει η σεζόν, αλλά είτε είναι εδώ είτε κάπου, πιστεύω ότι θα κάνει μια κολασμένη καριέρα».

Ο Wilson έχει εγγυημένα 5,45 εκατομμύρια δολάρια σε μισθό και πρόκειται να μετρήσει 11,1 εκατομμύρια δολάρια έναντι του ανώτατου ορίου μισθών των Jets το 2024.


Ο Zach Wilson υπέστη διάσειση κατά την ήττα των Jets από τους Dolphins στις 17 Δεκεμβρίου 2023.
Ο Zach Wilson υπέστη διάσειση κατά την ήττα των Jets από τους Dolphins στις 17 Δεκεμβρίου 2023. Getty Images

Οι Jets – ή όποια ομάδα βρίσκεται – πρέπει να ασκηθούν ή να απορρίψουν το συμβόλαιό του για το πέμπτο έτος μέχρι τις αρχές Μαΐου.

Αυτή είναι μια παρόμοια κατάσταση με αυτή στην οποία βρίσκονταν οι Jets όταν αντάλλαξαν τον Sam Darnold στους Panthers για να κάνουν χώρο στο draft Wilson το 2021.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading