Η σύζυγος του Μάθιου Στάφορντ, Κέλι, έτοιμη για την επιστροφή των Lions εν όψει των πλέι οφ του NFL: “Επιστροφή εκεί που ξεκίνησε”Το επόμενο κεφάλαιο μετά τη σεζόν της καριέρας του Μάθιου Στάφορντ θα ξεκινήσει από το μέρος «από όπου ξεκίνησαν όλα».

Σε ανάμνηση του τέλους της κανονικής περιόδου την Κυριακή, η σύζυγός της Kelly Stafford έδωσε το καπέλο της στον στρατηγό Rams, ο οποίος θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του Lions την Κυριακή σε έναν αγώνα μπαλαντέρ NFC.

«Άλλη μια καταπληκτική εποχή γέροντα. Έτος 15 και ποτέ δεν φαίνεσαι καλύτερα», είπε η Kelly από το Stafford, 35, στο Instagram.

Ο στρατηγός των Rams Matthew Stafford χαμογελά με τη σύζυγό τους Kelly και τις τέσσερις κόρες τους. Kelly Stafford/Instagram
Ο Μάθιου Στάφορντ διανύει την τρίτη του σεζόν στο Λος Άντζελες. Kelly Stafford/Instagram

«Ώρα για μετά τη σεζόν και να επιστρέψουμε εκεί που ξεκίνησαν όλα».

Ο Stafford – ο οποίος έχει τέσσερις κόρες με την Kelly, την οκτώ χρόνια σύζυγό του – πέρασε τις πρώτες 12 σεζόν της καριέρας του στο Ντιτρόιτ αφού οι Lions τον επέλεξαν για πρώτη φορά συνολικά στο NFL Draft του 2009.

Ανταλλάχτηκε στους κριούς σε μια υπερπαραγωγή του Ιανουαρίου του 2021 που έστειλε τον Τζάρεντ Γκοφ, τον τότε στρατηγό της ομάδας, στους Lions.

Ο Matthew Stafford ξεκίνησε την καριέρα του στο NFL με τους Lions. AP
Ο Matthew Stafford σε δράση για τους Rams τον Νοέμβριο του 2023. Getty Images

Οι Rams γνώρισαν άμεση επιτυχία μετά το εμπόριο, ενισχύοντας το ρόστερ τους με τους Von Miller και Odell Beckham Jr. καθ' οδόν για τη νίκη στο Super Bowl τον Φεβρουάριο του 2022.

Αν και οι Rams έπεσαν ένα χρόνο αργότερα, ολοκληρώνοντας τη σεζόν με 5-12, κατέκτησαν μια θέση στα πλέι οφ αυτή τη σεζόν στα τέλη Δεκεμβρίου μετά από μια ήττα των Seahawks από τους Steelers.

Οι Rams ολοκλήρωσαν την κανονική περίοδο την Κυριακή με νίκη 21-20 επί των 49ers για να βελτιωθούν σε 10-7.

Ο στρατηγός των Lions Jared Goff ήταν μέρος του εμπορίου του 2021 που έφερε τον Matthew Stafford στους Rams. Getty Images
Ο στρατηγός των Lions, Jared Goff (16) φαίνεται να περάσει από τους Vikings στις 7 Ιανουαρίου 2024. USA TODAY Sports μέσω Reuters Con

Όσο για τους Lions, μετά από μια βάναυση σεζόν 3-10-1 το 2021, ο Goff και η παρέα συνέχισαν να αυξάνονται, τελειώνοντας το 2022 με 9-8.

Το Ντιτρόιτ ολοκλήρωσε τον τίτλο του NFC North στα τέλη Δεκεμβρίου — το πρώτο για τα Lions εδώ και 30 χρόνια.

Ο Γκοφ, πρώην πρώτος στη συνολική επιλογή, πέρασε για 4.575 γιάρδες φέτος, μαζί με 30 αγγίγματα και 12 κοψίματα σε 17 αγώνες, στους οποίους οι Lions τερμάτισαν στο 12-5.

Οι Rams and Lions θα ξεκινήσουν στο Ford Field την Κυριακή στις 8 μ.μ. ET.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading