Η σύλληψη του Derrick Ward για υποτιθέμενες ληστείες «σοκάρει» τον πρώην συμπαίκτη του Giants, Tiki BarberΗ Tiki Barber λυπήθηκε από την είδηση ​​της πρόσφατης σύλληψης του πρώην συμπαίκτη του Giants, Derrick Ward.

Ο Ward, ο πρώην παίκτης του NFL, ο οποίος ήταν μέλος της ομάδας που κέρδισε το Super Bowl του Big Blue το 2007-08, ήταν συνελήφθη στο Λος Άντζελες τη Δευτέρα σε σχέση με μια σειρά από υποτιθέμενες ληστείες, σύμφωνα με το TMZ.

«Είναι λυπηρό να το ακούς», είπε ο Μπάρμπερ στον Πωλ Σβαρτς της The Post ως αντίδραση στη σύλληψη του Γουόρντ. «Ήταν από ένα τραχύ περιβάλλον και ένιωθε σαν να βρισκόταν σε ένα σημείο της ζωής του που το ξέφυγε. Είναι σοκαριστικό γιατί νιώθω ότι έκανε τη ζωή του σωστά».

Ο Barber, τώρα οικοδεσπότης σε απογευματινή οδήγηση στο WFAN, πρόσθεσε ότι είχε συμβαδίσει με τον Ward κατά τη διάρκεια της αποχώρησής του από το NFL και του είχε μιλήσει μόλις πριν από περίπου οκτώ μήνες, οπότε ο Ward είχε δηλώσει ότι εμπλεκόταν στα παρασκήνια στον κινηματογράφο.

Ο Barber και ο Ward ήταν συμπαίκτες στο backfield των Giants την περίοδο 2004-06.

Ο πρώην γίγαντες που τρέχουν πίσω, Ντέρικ Γουάρντ, κατηγορήθηκε για διάπραξη μιας σειράς ληστειών στο Λος Άντζελες. Getty Images
Ο Ντέρικ Γουόρντ (34) με τον στρατηγό των Giants, Έλι Μάνινγκ (10) και τον Μπράντον Τζέικομπς (27) το 2008. Kevin P. Coughlin

Ο Ward, τώρα 43, έπαιξε για τους Giants, Buccaneers και Texans σε μια οκταετή καριέρα στο NFL.

Κατηγορήθηκε για ληστεία πολλών επιχειρήσεων στην περιοχή του Λος Άντζελες.

Ενώ αστυνομικές πηγές είπαν στο TMZ ότι ο Ward δεν χρησιμοποίησε όπλο κατά τη διάρκεια των υποτιθέμενων ληστειών, κατηγορήθηκε ότι χρησιμοποίησε «βία και φόβο» για να κάνει τις επιχειρήσεις, στις οποίες φέρεται να περιλαμβάνονταν βενζινάδικα, να παραδώσουν χρήματα.

Τα στατιστικά κράτησης αναφέρουν το τρέχον μέγεθος του Ward ως 6 ποδιών με βάρος 230 λίβρες.

Ο Tiki Barber (λ.) και ο Derrick Ward (r.) με τον Brandon Jacobs (c.) στον πάγκο των Giants το 2005. Kevin P. Coughlin
Ο Tiki Barber είπε στον Paul Schwartz της The Post ότι «λυπήθηκε» τα νέα της σύλληψης του πρώην συμπαίκτη του Derrick Ward. Getty Images

Ένα κάταγμα αριστερής κνήμης που υπέστη την Εβδομάδα 12 της σεζόν 2007-08 έκανε τον Ward να χάσει τη νίκη στο Super Bowl επί των αήττητων Patriots, αλλά κατάφερε να αναρρώσει από τον τραυματισμό και να βιαστεί για περισσότερα από 1.000 γιάρδες την επόμενη σεζόν και να υπογράψει τέσσερα -έτος, συμβόλαιο 17 εκατομμυρίων δολαρίων το 2009 με τους Bucs.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading