Η τελετή πατριωτών έπαιξε ρόλο στην πυροδότηση των Τιτάνων του Mike Vrabel: «Το άφησε να ξεσπάσει»Η επίσκεψη του Mike Vrabel στη μέση της σεζόν στο Foxborough προφανώς δεν ταίριαζε καλά με τους Tennessee Titans πριν γίνει απολύθηκε ως προπονητής τους Τρίτη μετά από έξι σεζόν και συνεχόμενες ήττες.

Ο Βράμπελ «σήκωσε τα φρύδια» στην οργάνωση των Τιτάνων όταν πέρασε την εβδομάδα τους στον αγώνα Patriots-Bills στις 22 Οκτωβρίου για να μπει στο Hall of Fame της Νέας Αγγλίας και επαίνεσε την πρώην ομάδα του στην ομιλία του στο Gillette Stadium. σύμφωνα με την Diana Russini και τον Joe Rexrode του The Athletic.

Αυτό φέρεται να συνέβαλε στην εκπληκτική πυροδότηση του Vrabel.

Ο πρώην linebacker κέρδισε τρία Super Bowls σε οκτώ σεζόν με τη New England και φαινόταν αρκετά άνετα με τον ιδιοκτήτη της ομάδας Ρόμπερτ Κραφτ, ο οποίος του έδωσε τη θεραπεία VIP στον αγώνα, μια νίκη των Patriots με 29-25.

Ο εισακτέας στο Hall of Fame των New England Patriots, Mike Vrabel, απευθύνεται στο πλήθος κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου ενός αγώνα ποδοσφαίρου NFL εναντίον των Buffalo Bills, την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023, στο Foxborough της Μασαχουσέτης. AP

«Δεν θέλω να θεωρείτε δεδομένη αυτή την οργάνωση», είπε ο 48χρονος Βράμπελ κατά τη διάρκεια της τελετής ομιλίας του στο ημίχρονο. «Έχω πάει πολλά μέρη, αυτό είναι ένα ξεχωριστό μέρος με εξαιρετική ηγεσία, υπέροχους οπαδούς, εξαιρετική σκηνοθεσία και εξαιρετική προπονητική. Απόλαυσέ το. Δεν είναι έτσι παντού».

Ο Vrabel ρωτήθηκε αργότερα εάν τα σχόλιά του απευθύνονταν στην οργάνωση Titans.

«(Οι Patriots) έχουν κερδίσει έξι Super Bowls σε 20 χρόνια, αυτό υπαινίσσομαι», είπε. «Δεν ξέρω τι να σου πω. Είναι απλώς μεγάλη επιτυχία. … Το μέγεθος της επιτυχίας που είχαν εκεί, το όλο μήνυμα ήταν, μόνο για μένα και τους πρώην παίκτες και τα πάντα, μόνο και μόνο για να μην παίρνω τα πράγματα ως δεδομένα.”

Η επανένωση του Vrabel's Patriots φέρεται να μην άρεσε στην ιδιοκτήτρια των Titans, Amy Adams Strunk, αλλά οι δυο τους δεν μίλησαν ποτέ γι' αυτό και «το άφησε να φουσκώσει».

Στη συνέχεια ανέφερε η Boston Globe Τον Νοέμβριο, ο Kraft θεώρησε τον Vrabel την «επιλογή του για το σπίτι» για να διαδεχθεί τον Bill Belichick – που οι Patriots χώρισαν οι δρόμοι τους Πέμπτη μετά από μια θλιβερή σεζόν 4-13.

Η ιδιοκτήτρια των Tennessee Titans, Amy Adams Strunk, συνομιλεί με τον προπονητή Mike Vrabel πριν από έναν αγώνα ποδοσφαίρου NFL εναντίον των Jacksonville Jaguars, Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2023, στο Jacksonville, Fla. AP

Την Τετάρτη, το NFL Network's ανέφερε ο Ian Rapoport ότι η απόφαση του Strunk να απολύσει τον Vrabel περιελάμβανε μια άλλη ανατροπή.

“Αυτή ήταν η Amy Adams Strunk που πήρε την απόφαση με βάση πολλά πράγματα, συμπεριλαμβανομένου του τι συνέβη όταν πήγε στη Νέα Αγγλία για το Hall of Fame – συμπεριλαμβανομένου του να μην διαλύσει τις φήμες στο σπίτι ότι επρόκειτο να γίνει ο προπονητής των Patriots”, Rapoport. είπε.

Ένας συνδυασμός «κακής επικοινωνίας, παρερμηνευμένων δηλώσεων και παρεξηγήσεων» οδήγησε στην απόλυση του Βράμπελ, σύμφωνα με το The Athletic, το οποίο μίλησε με «σχεδόν δώδεκα επιφανείς ανθρώπους εντός και εκτός του οργανισμού υπό τον όρο της ανωνυμίας».

Ο προπονητής των Tennessee Titans, Mike Vrabel, παρακολουθεί τα ρολόγια που παίζουν κατά τη διάρκεια του αγώνα ποδοσφαίρου NFL εναντίον των Jacksonville Jaguars την Κυριακή, 7 Ιανουαρίου 2024, στο Nashville, Tenn. AP

Η επικοινωνία μεταξύ Vrabel και Strunk φέρεται να επιδεινώθηκε με την πάροδο του χρόνου.

«Πηγές υψηλού επιπέδου των Titans είπαν στο «The Athletic» τον Νοέμβριο ότι το μακροπρόθεσμο σχέδιο της ομάδας ήταν να διατηρήσει τον Vrabel ως προπονητή», έγραψαν οι Russini και Rexrode.

«Μετά την απόλυση του Βράμπελ, μια πηγή της ομάδας είπε ότι αυτό ίσχυε τότε γιατί η Στρουκ πίστευε πολύ στον Βράμπελ εκείνη την εποχή — και επειδή ήθελε ο Βράμπελ να έχει ξεκάθαρη κατανόηση του πώς ένιωθε γι 'αυτόν και πόσο πολύ ήθελε να είναι ο προπονητής του τα επόμενα χρόνια. Ο Στρουκ δεν είχε την αίσθηση ότι ο Βράμπελ ένιωθε το ίδιο και η επικοινωνία μεταξύ τους χειροτέρεψε από εκεί».

Οι Τιτάνες ολοκλήρωσαν την κανονική περίοδο με νίκη 28-20 εναντίον των Τζάγκουαρς την Κυριακή, που απέκλεισαν το Τζάκσονβιλ από τα πλέι οφ.

Ο προπονητής της Τζάκσονβιλ Τζάγκουαρς, Μάικ Βράμπελ, εγκαταλείπει το γήπεδο μετά τον αγώνα ποδοσφαίρου NFL εναντίον των Τζάκσονβιλ Τζάγκουαρς την Κυριακή, 7 Ιανουαρίου 2024, στο Νάσβιλ του Τεν. AP

Ο Βράμπελ, ο οποίος ανέλαβε ως πρώτος προπονητής των Τιτάνων το 2018, είπε επίσης στην ομιλία του ότι θα προσπαθήσει να αναδημιουργήσει τον τρόπο Patriot όπου κι αν βγάλει τα ταλέντα του.

«Όπου και αν προπονώ και τώρα είναι στο Τενεσί, προφανώς. Αλλά προσπαθώ να αναδημιουργήσω αυτό που είχαμε σε αυτά τα αποδυτήρια», είπε για τον χρόνο του στη Νέα Αγγλία το 2001-08. «Και δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε, αλλά θα προσπαθούμε κάθε μέρα. Θα προσπαθήσω γιατί τίποτα δεν ήταν πιο σημαντικό από την ομάδα».

Τα πράγματα θα πρέπει να είναι ενδιαφέροντα στην offseason τώρα που υπάρχει α κενή θέση προπονητή στο Foxborough και το Vrabel θεωρείται μια από τις κορυφαίες επιλογές.

Οι Πατριώτες χώρισαν τους δρόμους με τον Belichick μετά από 24 σεζόν και μια απαράμιλλη συνεργασία που περιελάμβανε έξι τίτλους Super Bowl σε εννέα εμφανίσεις με τον συνταξιούχο στρατηγό Tom Brady.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading