Η τελευταία ομάδα του KU έπεσε με ήττα από την UCF


Αφού η ομάδα του επέστρεψε από έλλειμμα 16 σημείων στο πρώτο εξάμηνο για να εξασφαλίσει μια νίκη 65-60 σε σχέση με το Νο 3 Κάνσας την Τετάρτη, UCF Ο προπονητής Johnny Dawkins δεν μπορούσε να περάσει από το πλήθος. Σε κάθε βήμα που έκανε, υπήρχαν χειραψίες και πεντάδες για να τον συγχαρούν για την ομάδα του που έκοψε ένα σερί οκτώ ήττων αγώνων εναντίον ομάδων της κατάταξης.

Αλλά μια άλλη ιστορική στιγμή εκτυλίχθηκε επίσης σε αυτή τη νίκη: Για μόλις τέταρτη φορά στην ιστορία του κολεγιακού μπάσκετ και πρώτη φορά σε 20 χρόνια, οι τρεις πρώτες ομάδες στη δημοσκόπηση του Associated Press έχασαν όλες από αντιπάλους χωρίς κατάταξη σε διάστημα δύο ημερών, σύμφωνα με στην έρευνα στατιστικών και πληροφοριών ESPN.

Ακολούθησε η ήττα των Jayhawks την Τετάρτη PurdueΉττα με 88-72 στο Νεμπράσκα και ΧιούστονΉττα με 57-53 στο Πολιτεία της Αϊόβακαι τα δύο εκτυλίχθηκαν την Τρίτη. Τενεσίστην κατάταξη Νο. 5, έχασε επίσης με 77-72 στο Πολιτεία του Μισισιπή την Τετάρτη.

Αυτή είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της δημοσκόπησης του Associated Press που τέσσερις πρώτες πέντε ομάδες έχασαν από ομάδες χωρίς κατάταξη σε διάστημα δύο ημερών, σύμφωνα με το ESPN Stats & Info.

“Συνεχίσαμε να πιστεύουμε, και τα παιδιά μας συνέχισαν να αγωνίζονται”, δήλωσε ο Dawkins. “Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι. Έχουν μια γενεαλογία πρωταθλήματος. Ένα πρόγραμμα πρωταθλητισμού. Εξαιρετικός προπονητής. Και νιώθω ότι τα παιδιά συνέχισαν να παλεύουν. Ξέραμε ότι δεν μπορούσαμε να τα πάρουμε όλα πίσω σε μία κατοχή. Έτσι Αυτό που θέλαμε να κάνουμε ήταν να απομακρυνθεί, να απομακρυνθεί και σκέφτηκα ότι το κάναμε αυτό το ημίχρονο, και μεταφέραμε εκείνη την ορμή στο δεύτερο μισό. ”

Με 3:45 για να παίξει το πρώτο ημίχρονο, το Κάνσας πήρε ένα προβάδισμα 35-19 Dajuan Harris Jr.'s layup. Αν και οι Jayhawks είχαν πάρει τον έλεγχο του αγώνα από νωρίς, ο Dawkins άλλαξε ένα look ζώνης στο δεύτερο ημίχρονο, κάτι που φαινόταν να απογοητεύει τους Jayhawks. Στο δεύτερο μισό, το Κάνσας συνδέεται με μόλις 32% των προσπαθειών του στόχου του πεδίου και τελείωσε 3-για-11 από τη γραμμή 3 σημείων.

“Νόμιζα ότι ήταν σημαντικό για εμάς να το ανακατεύουμε”, δήλωσε ο Dawkins. “Έχουν εξαιρετικούς παίκτες. Αυτά τα παιδιά μπορούν να κάνουν παιχνίδια ανά πάσα στιγμή, γι' αυτό θέλαμε να τους κρατήσουμε εκτός ισορροπίας όσο καλύτερα μπορούσαμε. Και απόψε λειτούργησε. Είναι ένα από εκείνα τα πράγματα που, δεν ξέρεις, αύριο μπορεί να μην λειτουργήσει, αλλά απόψε λειτούργησε για εμάς. Είμαι χαρούμενος για τα παιδιά μας. Νόμιζα ότι η προσπάθειά μας ήταν μεγάλη και είμαι πολύ περήφανος για όσα κατάφεραν».

Οι Ιππότες προσχώρησαν ΣινσινάτιΧιούστον και BYU ως προσθήκες στο Big 12 αυτή τη σεζόν. Του χρόνου, Αριζόνα, Πολιτεία της Αριζόνα, Γιούτα και Κολοράντο θα φτασει. Αλλά το ενισχυμένο βάθος του Big 12, το κορυφαίο συνέδριο στην Αμερική για το μεγαλύτερο μέρος της τελευταίας δεκαετίας, είναι ήδη εμφανές.

Μεγάλα παιχνίδια από Ibrahima Diallo (13 πόντους, πέντε ριμπάουντ, τρία βοηθήματα, ένα μπλοκ), Jaylin Sellers (18 βαθμοί) και Ντάριους Τζόνσον (17 πόντοι) βοήθησε την UCF να καταγράψει μια βασική νίκη μόνο στο δεύτερο παιχνίδι Big 12. Το πλήθος των πωλήσεων διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο. Όλες οι 10.000 θέσεις στο Financial Arena προσθέτονταν για το matchup εναντίον του Κάνσας.

Ο Ντόκινς είπε ότι ο θόρυβος στην αρένα δημιούργησε τις ιδανικές συνθήκες για την τρίτη ανατροπή μιας ομάδας μπάσκετ των τριών κορυφαίων ανδρών σε λιγότερο από 48 ώρες. Ήταν επίσης η δεύτερη νίκη για την UCF σε μια κορυφαία ομάδα. Η άλλη κορυφαία νίκη του προγράμματος συνέβη εναντίον του τότε-όχι. 4 UConn στις 25 Νοεμβρίου 2011.

«Ήταν ηλεκτρικό», είπε ο Ντόκινς για το πλήθος. “Η ενέργεια και ο ενθουσιασμός στο κτίριο είναι ο λόγος που κερδίσαμε. Γι' αυτό έχουμε μιλήσει. Πρέπει να το κάνουμε μαζί. Η κοινότητά μας βγήκε και συσπειρώθηκαν πίσω μας.”


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading