Η υπερβολική εξάρτηση των Jets σε τρεις παίκτες είναι μεγάλος λόγος για την καταδικασμένη σεζόνΗ εκ των υστέρων δεν είναι πάντα 20/20.

Στην περίπτωση των Jets, είναι 6-10.

Η Τετάρτη ήταν μια ημέρα απολογισμού για τον προπονητή Ρόμπερτ Σάλεχ, ο οποίος απάντησε ότι έδειξε μια πρώτη πίστη πριν από την περίοδο της σεζόν σε τρεις παίκτες που είναι απίθανο να παίξουν άλλο ένα στιγμιότυπο για τους Jets.

Οι αποφάσεις να γίνει ο Ζακ Γουίλσον ο εφεδρικός στρατηγός, να υπογράψει τον ελεύθερο πράκτορα, τον Ντάλβιν Κουκ και να διατηρήσει τον τραυματισμό του αριστερού τάκλιν του Ντουάν Μπράουν, τελικά κατέρρευσαν σε διάφορους βαθμούς κατά τη διάρκεια μιας χαμένης σεζόν που θα τελειώσει την Κυριακή με τους Patriots.

Οι Jets (6-10) θα ξεκινήσουν τον στρατηγό Trevor Siemian για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι, επειδή ο Wilson δεν αναμένεται να καθαρίσει το πρωτόκολλο διάσεισης που ρυθμίζεται από το NFL.

του Wilson Η τρίτη συνεχόμενη απογοητευτική σεζόν τελείωσε.

«Νόμιζα ότι είχε εξαιρετικούς OTA, υπέροχο στρατόπεδο προπόνησης», είπε ο Saleh. «Νόμιζα ότι πάλεψε. Είναι μαχητής, είναι πραγματικά. Υπάρχουν πράγματα που ξέρω ότι θα ήθελε να είχε πίσω. Ξέρω ότι υπάρχουν πολλά πράγματα στα οποία βελτίωσε. Κάποια πράγματα ήταν εκτός ελέγχου του, αλλά… νομίζω ότι θα κάνει μια μακρά καριέρα σε αυτό το πρωτάθλημα.”

Η απόφαση των Jets να κάνουν τον Zach Wilson τον εφεδρικό στρατηγό της ομάδας απέτυχε. USA TODAY Sports μέσω Reuters Con

Όμως, με τον Άαρον Ρότζερς να σχεδιάζει να επιστρέψει από τον σκισμένο Αχιλλέα την επόμενη σεζόν, ο Wilson λαχταρά τους Jets;

Του οφείλονται 5,45 εκατομμύρια δολάρια σε εγγυημένο μισθό και θα κόστιζε στους Jets 11,18 εκατομμύρια δολάρια το 2024, σύμφωνα με το overthecap.com, όταν απαιτείται αναβάθμιση πίσω από τον Rodgers.

«Θα δούμε», είπε ο Σάλεχ. «Είναι όλα τα πράγματα για τα οποία θα πρέπει να μιλήσουμε μόλις τελειώσει η σεζόν».

Το πρώτο επιθετικό στιγμιότυπο εναντίον των Patriots θα είναι το 1.037 της σεζόν για τους Jets.

Ο Ρότζερς τραυματίστηκε στο στιγμιότυπο Νο. 4 όταν οι δυνάμεις συνδυάστηκαν ως εξής: ο Μπράουν έχασε ένα κόψιμο μπλοκ… αναγκάζοντας τον Γουίλσον στη σύνθεση όπου παρέμεινε για 11 εκκινήσεις παρά το γεγονός ότι έδειξε μικρή βελτίωση επειδή δεν υπήρχε μια βιώσιμη εναλλακτική… όπως στο τρέξιμο πίσω, όπου ο Κουκ κάθισε στον πάγκο και μάζευε 6,59 εκατομμύρια δολάρια που θα ήταν καλύτερα να εξυπηρετηθούν δαπανήθηκαν σε εφεδρικό στρατηγό, επιθετική γραμμή ή ακόμα και δέκτη.

Ο Μπράουν τέθηκε σε αποθεματικό τραυματίας την περασμένη εβδομάδα και ο Κουκ τέθηκε σε παραίτηση την Τετάρτη αφού έφτασαν σε έναν αμοιβαίο χωρισμό με την ομάδα με την ελπίδα να κολλήσει με έναν υποψήφιο του Super Bowl.

Οι Jets έβαλαν τον Dalvin Cook σε παραίτηση την Τετάρτη. Corey Sipkin για τη NY Post

«Κάναμε ό,τι πιστεύαμε ότι ήταν καλύτερο για την ομάδα εκείνη τη στιγμή», είπε ο Saleh σχετικά με τις δαπάνες για την Cook τον Αύγουστο, «και δυστυχώς δεν λειτούργησε».

Ο γενικός διευθυντής Τζο Ντάγκλας, ο οποίος θα αντιμετωπίσει παρόμοιες ερωτήσεις σχετικά με την κατανομή των πόρων του την επόμενη εβδομάδα, είναι κυρίως υπεύθυνος για την κατασκευή του ρόστερ, αν και αυτές οι αποφάσεις δεν γίνονται στο κενό.

Αναμφισβήτητα το μεγαλύτερο στοίχημα Ντάγκλας-Σάλεχ ήταν ο 38χρονος πέντε φορές Pro Bowler Brown ως βασικός, παρόλο που δεν έκανε προπόνηση για πρώτη φορά μέχρι τις 23 Αυγούστου λόγω χειρουργικής επέμβασης στον ώμο εκτός εποχής.

Η πίστη στον Μπράουν ήταν τόσο υψηλή που ο Mekhi Becton – ο οποίος έχει ξεκινήσει 15 παιχνίδια στο αριστερό τάκλιν – εξασκήθηκε κυρίως στο δεξί τάκλιν κατά τη διάρκεια του προπονητικού στρατοπέδου. Η ανταμοιβή ουσιαστικά ανερχόταν σε δύο ολόκληρα παιχνίδια πριν η σεζόν του Μπράουν καταστραφεί από τραυματισμούς στο ισχίο και τον ώμο του, αλλά ο Σάλεχ απέκρουσε αυτό το σχέδιο ως λάθος υπολογισμό.

«Νομίζω ότι όταν επέστρεψε, συνειδητοποιήσαμε μερικά πράγματα σχετικά με τα πράγματα για την απεξάρτηση και προσπαθήσαμε να τον επαναφέρουμε όσο καλύτερα μπορούσαμε», είπε ο Σάλεχ. «Του αποδίδω τα εύσημα όμως – έδωσε μάχη για να μας δώσει κάτι. Δυστυχώς, δεν μπορέσαμε να τον κάνουμε αρκετά υγιή για να τελειώσει τη σεζόν».

Η υγεία δεν ήταν μεγάλο πρόβλημα για τον Κουκ, ο οποίος επίσης έβγαινε από την εγχείρηση ώμου εκτός εποχής.

Ο Duane Brown τέθηκε σε εφεδρεία τραυματιών την περασμένη εβδομάδα. Charles Wenzelberg / New York Post

Είχε μόλις 67 φέροντα παρόλο που έδειξε φρέσκα πόδια σε στιγμές που ο βασικός Breece Hall σημείωσε πτώση στην πρώτη του σεζόν μετά από ένα σχισμένο ACL.

«Όπως είπαμε από την αρχή, όσο ο Breece ήταν υγιής, ο Breece θα έπαιρνε το μεγαλύτερο φορτίο», είπε ο Saleh. “Προφανώς στα μέσα της χρονιάς, είχαμε μια σημαντική ηρεμία, αλλά ο Breece γίνεται όλο και πιο υγιής και είναι η αγελάδα μας”.

Στους Jets άρεσε αισιόδοξα η ιδέα ότι είχαν πάρα πολλά στόματα για να ταΐσουν. Αντίθετα, το αδίκημα βαθμολόγησης στο Νο. 29 τελείωσε και το logjam που δημιουργήθηκε στο τρέξιμο αναμενόμενα λύθηκε κόβοντας τον Μάικλ Κάρτερ (τώρα με τους Καρδινάλιους) και αποτονίζοντας και μετά κόβοντας τον Κουκ για να δημιουργηθεί χώρος για τον πρωτάρη του πέμπτου γύρου, τον Ισραήλ Αμπανικάντα ​​πίσω από τον Χολ.

«Απλώς καλή δουλειά για όλους, υποθέτω», είπε ο Saleh για την κυκλοφορία του Cook. «Προφανώς, δεν πήγε όπως θα ήθελε κανένας μας. Ήταν ένας απίστευτος συμπαίκτης και όποια ευκαιρία κι αν πάρει, ξέρω ότι θα είναι υπέροχος».

Φυσικά, οι Jets είχαν εμπιστοσύνη στον Wilson, τον Cook και τον Brown για να παραδώσουν μια φορά στο παρελθόν, και δεν ήταν τόσο καλό.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading