Η Χιρόνα ανακτά την πρώτη θέση της La Liga | Η Express Tribune


ΛΟΝΔΙΝΟ:

Ο ηγέτης της La Liga, Χιρόνα, πρέπει να κερδίσει το δικαίωμα να θεωρείται ως διεκδικητής του τίτλου δίπλα σε γίγαντες Ρεάλ ΜαδρίτηςΜπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης, δήλωσε ο προπονητής Μίχελ μετά τη νίκη της Δευτέρας επί της Αλαβές.

Η εντός έδρας νίκη με 3-0 οδήγησε τη Χιρόνα πίσω στην κορυφή της βαθμολογίας με 44 βαθμούς από 17 αγώνες, δύο περισσότερους από τη δεύτερη Ρεάλ και εννέα πάνω από τη Μπαρτσελόνα, την οποία η Χιρόνα νίκησε νωρίτερα αυτό το μήνα.

«Η Μαδρίτη θα παλέψει για το πρωτάθλημα. Η Μπάρτσα θα παλέψει για το πρωτάθλημα. Η Ατλέτικο θα παλέψει για το πρωτάθλημα», είπε ο Μίχελ στους δημοσιογράφους.

“Πρέπει να κερδίσουμε αυτό το δικαίωμα… (και) να κλείσουμε τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο.”

Η Girona ήταν το πακέτο έκπληξη της σεζόν και έχει επεκτείνει το αήττητο σερί της σε 11 αγώνες πρωταθλήματος.

«Περίμενα ένα πολύ πιο σκληρό παιχνίδι, πολύ πιο περίπλοκο με μεταβάσεις από τον αντίπαλο, αλλά δεν τους αφήσαμε να το κάνουν ανά πάσα στιγμή», είπε ο Ισπανός.

«Η πραγματικότητα είναι ότι είμαστε σε καλή κατάσταση και είχαμε ένα απίστευτο πρώτο μισό της σεζόν».

Χιρόνα θα επισκεφθεί τη Ρεάλ Μπέτις στον τελευταίο της αγώνα για το 2023 την Πέμπτη.

«Προσπαθώ να κερδίσω στο γήπεδο της Ρεάλ Μπέτις, το οποίο είναι ένα όμορφο παιχνίδι με θεαματική ατμόσφαιρα και με τη μέγιστη δυσκολία γιατί είναι επίσης μια ομάδα που θα παλεύει στην Ευρώπη», είπε ο Μισέλ.

Ο καλύτερος τερματισμός της Girona στη La Liga είναι 10ος, οπότε υπάρχει αισιοδοξία ότι τουλάχιστον θα γράψει ιστορία αυτή τη σεζόν.

«Απομένουν πολλά ακόμα και πρέπει να απολαύσουμε τη στιγμή. Πρέπει να πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι και να αναγνωρίσουμε ότι αυτοί οι παίκτες γράφουν ιστορία», πρόσθεσε.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading