Η BC Place θα χρειαστεί λίφτινγκ της FIFA, αλλά η τιμή παραμένει ασαφής | Globalnews.ca


Όταν τα κορυφαία αστέρια του ποδοσφαίρου του κόσμου μπήκαν στο γήπεδο στο Βανκούβερ για τη FIFA Παγκόσμιο Κύπελλο 2026θα το κάνουν σε ένα πρόσφατα ανακαινισμένο στάδιο.


Η BC PavCo, η εταιρεία Crown που κατέχει το στάδιο, δημοσίευσε ένα αίτημα για προτάσεις αναζητώντας έναν υπεύθυνο κατασκευής για να επιβλέπει μια λίστα με δώδεκα αναβαθμίσεις.

Η πρώτη φάση, που έχει προγραμματιστεί για το 2024, θα περιλαμβάνει την εγκατάσταση VIP σουιτών και χώρου φιλοξενίας, αναβαθμίσεις με παραχώρηση, ανακαινίσεις λουτρών και ανελκυστήρες.


Κάντε κλικ για αναπαραγωγή βίντεο: «Η αντίστροφη μέτρηση του Βανκούβερ για το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2026 ως διοργανώτρια πόλη»


Αντίστροφη μέτρηση του Βανκούβερ για το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2026 ως διοργανώτρια πόλη


Το 2025, οι ανακαινίσεις θα επεκταθούν για να συμπεριλάβουν αίθουσα δεξιώσεων και σαλόνι, καμαρίνια, κατάστημα εμπορευμάτων, premium είσοδο και σύνδεση με το Parq Hotel and Casino.

Η ιστορία συνεχίζεται κάτω από τη διαφήμιση

“Αυτή είναι μια τεράστια ευκαιρία για εμάς να βελτιώσουμε τις υποδομές … και αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει βελτιώσεις στο BC Place”, δήλωσε η υπουργός Τουρισμού Lana Popham.

Η Popham είπε ότι δεν είχε μιλήσει ακόμη με τη διοίκηση της PavCo σχετικά με τις ανακαινίσεις ή τις απαιτήσεις της FIFA, προσθέτοντας ότι υπάρχουν ακόμη ορισμένα ζητήματα που πρέπει να επιλυθούν πρώτα.

Λάβετε τα τελευταία Εθνικά νέα.

Αποστέλλεται στο email σας, κάθε μέρα.

Αυτές οι λεπτομέρειες αναμένονται στις αρχές του νέου έτους.


Κάντε κλικ για αναπαραγωγή βίντεο:


Η FIFA επεκτείνει το Παγκόσμιο Κύπελλο 2026


«Δεν ξέρουμε ακόμα πόσα παιχνίδια θα παιχτούν εδώ», είπε. «Ένα μεγάλο εξαιρετικό κομμάτι είναι η συνεισφορά της ομοσπονδιακής κυβέρνησης. Δεν έχουμε ακούσει ακόμα νέα τους».

Η επαρχία δεν έχει ακόμη υπογράψει οποιεσδήποτε αλλαγές, οι οποίες θα χρειάζονταν έγκριση από το Συμβούλιο Οικονομικών.

Θα σηματοδοτήσει τη δεύτερη μεγάλη ανακαίνιση του γερασμένου σταδίου τον 21ο αιώνα.

Η ιστορία συνεχίζεται κάτω από τη διαφήμιση

Η BC Place έλαβε λίφτινγκ μισού δισεκατομμυρίου δολαρίων μετά τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2010, οι οποίοι περιελάμβαναν την εγκατάσταση ανασυρόμενης οροφής, αντικατάσταση καθισμάτων και σεισμικές βελτιώσεις.

Ο τελευταίος γύρος βελτιώσεων αναμένεται να κοστίσει πολύ λιγότερο, αλλά η τιμή παραμένει άγνωστη.

«Ανησυχούμε με αυτό που μοιάζει με μπαλονάκι χωρίς καμία απολύτως ευθύνη από την επαρχία, από την πόλη, από την BC Pavilion Corp. για το πώς δαπανώνται τα χρήματα των φορολογουμένων», δήλωσε ο Carson Binda, διευθυντής της BC για την Canadian Taxpayers Federation. .


Κάντε κλικ για αναπαραγωγή βίντεο: «Το Βανκούβερ είναι επίσημα η πόλη υποδοχής των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026»


Το Βανκούβερ είναι επίσημα η διοργανώτρια πόλη των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026


Πέρυσι, η επαρχία εκτίμησε ότι η φιλοξενία του μεριδίου της στο Παγκόσμιο Κύπελλο θα μπορούσε να κοστίσει έως και ένα τέταρτο δισεκατομμύριο δολάρια, με 40 εκατομμύρια δολάρια να προορίζονται για την αναβάθμιση του χώρου.

Αυτό το ποσό περιλαμβάνει επίσης το κόστος ασφάλειας και την αντικατάσταση του τεχνητού χλοοτάπητα του γηπέδου με φυσικό γρασίδι.

Η ιστορία συνεχίζεται κάτω από τη διαφήμιση

Ενώ ο Popham ανέφερε μια πρόβλεψη που δείχνει ότι το γεγονός θα μπορούσε να φέρει ένα δισεκατομμύριο δολάρια στην επαρχία τα επόμενα πέντε χρόνια, ο Binda είπε ότι θέλει να δει τα μαθηματικά.

«Δεν έχουν δημοσιοποιήσει στοιχεία σε δολάρια για το πόσο θα κοστίσουν οι ανακαινίσεις στο BC Place, δεν θα μας δείξουν άλλες οικονομικές προβλέψεις εκτός από ένα ασαφές, «θα αποφέρει έσοδα αξίας ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων»». αυτός είπε.

«Η FIFA ξεφεύγει σαν ληστές όποτε γίνεται Παγκόσμιο Κύπελλο… ενώ αφήνει τους φορολογούμενους στις χώρες υποδοχής με τεράστιες καρτέλες».

Η επαρχία είπε ότι δεν έχει υπογράψει κανένα συμβόλαιο με τη FIFA και ότι αξιωματούχοι τόσο από τον διοργανωτή οργανισμό όσο και από το κυβερνών σώμα ποδοσφαίρου θα συνεχίσουν να κάνουν ελέγχους όρασης στα γήπεδα.

Ο Popham είπε ότι τυχόν αναβαθμίσεις θα πρέπει να έχουν μακροπρόθεσμο όφελος για τους Βρετανούς Κολομβιανούς.

«Όταν όλοι πάνε σπίτι τους, θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι η επαρχία μας είναι καλύτερη για αυτό», είπε.

&copy 2023 Global News, τμήμα της Corus Entertainment Inc.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading