Η Bettor κερδίζει σχεδόν $500.000 καθώς ο Christian McCaffrey TD ολοκληρώνει την παραλλαγή 14 ποδιών


Ο Άγιος Βασίλης έφτασε μοντέρνα αργά για έναν ιδιαίτερα φιλόδοξο τζογαδόρο τη Δευτέρα το βράδυ.

Το touchdown του Christian McCaffrey στο δεύτερο τέταρτο του χριστουγεννιάτικου αγώνα των 49ers εναντίον των Ravens έκανε τον στοιχηματισμό στο αθλητικό βιβλίο DraftKings κατά περίπου μισό εκατομμύριο δολάρια πλουσιότερο μετά την ολοκλήρωση του αγώνα με σκόρερ 14 ποδιών NFL.

Ο τζογαδόρος μπήκε στον αγώνα της Δευτέρας το βράδυ έχοντας ήδη πάρει touchdown από τους Najee Harris, Gabriel Davis, Jahmyr Gibbs, DK Metcalf, Jerome Ford, Chris Rodriguez Jr., Jonathan Taylor, Calvin Ridley, James Conner, Raheem Mostert, Javonte Williams, Isiah Pache και Ντ' Αντρέ Σουίφτ.

Συνολικά, ο παίκτης στοιχηματίστηκε $5 και κέρδισε $489.378,01.

Αυτό σημαίνει ότι το στοίχημα πληρώθηκε με σχεδόν 100.000-προς-1 πιθανότητες.

Ο παίκτης του στοιχήματος αναγνώρισε τον εαυτό του σε ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως Travis Dufner.


Ο παίκτης του στοιχήματος Τράβις Ντάφνερ κέρδισε σχεδόν μισό εκατομμύριο δολάρια σε μια παρέα 14 ποδιών touchdown.
Ο παίκτης του στοιχήματος Τράβις Ντάφνερ κέρδισε σχεδόν μισό εκατομμύριο δολάρια σε μια παρέα 14 ποδιών touchdown. X / BR Στοίχημα

“Έχω βάλει πολλές από αυτές τις παρελάσεις στο παρελθόν”, είπε ο Dufner στο βίντεο, πριν από την έναρξη του παιχνιδιού.

«Έχω χτυπήσει μερικά μικρά αλλά προφανώς τίποτα σαν αυτό».

Σύμφωνα με το LinkedIn, ο Dufner είναι οικονομικός σύμβουλος στο New Jersey.

Σύμφωνα με τον βετεράνο δημοσιογράφο του αθλητικού τζόγου Ben Fawkesτο DraftKings δεν επιτρέπει cashouts στη μέση των παρολί touchdown, οπότε ο παίκτης δεν είχε άλλη επιλογή από το να τον αφήσει να πάει.

Ωστόσο, εάν ο Dufner έχει ένα βουνό υγρών μετρητών που κάθεται τριγύρω, θα ήταν δυνατό γι 'αυτόν να αντισταθμίσει ένα διαφορετικό βιβλίο, όπως το ESPN Bet, ποντάροντας “no touchdown” για τον McCaffrey.


Στοίχημα στο NFL;


Ο McCaffrey ήταν το ίδιο καλό στοίχημα με οποιονδήποτε άλλον, ίσως στην ιστορία του NFL, να πετύχει ένα touchdown σε οποιοδήποτε δεδομένο παιχνίδι, καθώς μπήκε στη βραδιά έχοντας κερδίσει χρήματα σε 12 από τους 14 αγώνες των Niners μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το πλεονέκτημα του σπιτιού σε ένα στοίχημα όπως αυτό είναι συνήθως τεράστιο για τους DraftKings, και το βιβλίο μπορεί ακόμη και να χάσει αυτό το στοίχημα, δεδομένης της δημοσιότητας που θα έχει.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading