Η Florida AG ζητά έγγραφα από το ACC σχετικά με το FSU


Ο Γενικός Εισαγγελέας της Φλόριντα Ashley Moody έστειλε επιστολή στο ACC ζητώντας πολλαπλά έγγραφα σχετικά με την αγωγή της πολιτείας της Φλόριντα κατά της διάσκεψης, συμπεριλαμβανομένης της συμφωνίας παραχώρησης δικαιωμάτων.

Σε μια δήλωση την Πέμπτη, η Moody είπε ότι ζήτησε, μεταξύ άλλων: Ένα εκτελεσμένο αντίγραφο της συμφωνίας πολυμέσων μεταξύ του ACC και του ESPN. εκτελεσμένο αντίγραφο της τροποποιημένης συμφωνίας πολυμέσων του 2014· εκτελεσμένο αντίγραφο της συμφωνίας παραχώρησης δικαιωμάτων ACC· τυχόν άλλες εκτελεσθείσες συμφωνίες με το ESPN· και οποιεσδήποτε άλλες εκτελεσθείσες συμφωνίες μεταξύ του ACC και της Walt Disney Company.

«Ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια της Φλόριντα αντιμετωπίζει την πιθανότητα να χάσει περισσότερα από μισό δισεκατομμύριο δολάρια και το ACC αρνείται να παραδώσει τις συμφωνίες στο επίκεντρο αυτής της αστρονομικής οικονομικής ποινής», ανέφερε ο Moody σε δήλωση. “Διατηρούν παράνομα αυτά τα έγγραφα κλειδωμένα στη Βόρεια Καρολίνα. Ωστόσο, οι νόμοι της πολιτείας της Βόρειας Καρολίνας και της Φλόριντα είναι ξεκάθαροι ότι αυτές οι συμφωνίες είναι δημόσια αρχεία και πρέπει να παραδοθούν αμέσως. Σήμερα, αναλαμβάνω δράση για να διασφαλίσω ότι η FSU και το κοινό είναι σε θέση να να επανεξετάσει αυτές τις συμφωνίες».

Η Πολιτεία της Φλόριντα και το ACC ξεκίνησαν αγωγές μεταξύ τους πριν από δύο εβδομάδες σχετικά με την παραχώρηση δικαιωμάτων, η οποία συνδέει τα σχολεία μέλη με το ACC έως το 2036.

Το ACC στεγάζει την παραχώρηση δικαιωμάτων στο γραφείο του πρωταθλήματος στο Charlotte, όπου τα σχολεία πρέπει να πάνε για να διαβάσουν το έγγραφο.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading