Η Harsha Bhogle αμφισβητεί την προσέγγιση της Αυστραλίας καθώς ο Aamer Jamal αψηφά τις πιθανότητες


Ο Πακιστανός Aamer Jamal αναδείχθηκε ως ο απροσδόκητος ήρωας για το Πακιστάν την πρώτη μέρα του Sydney Test, σημειώνοντας το παρθενικό του μισό αιώνα (50 από 71 μπάλες).

Η εξαιρετική ερμηνεία του Τζαμάλ βρέθηκε στο επίκεντρο και παρά τις προσπάθειες της Αυστραλίας να τον απορρίψει, το άρωμα και η δεξιοτεχνία του Τζαμάλ έλαμψαν, καθώς έφτασε με σιγουριά τα πενήντα του.

Ο σχολιαστής κρίκετ Harsha Bhogle μοιράστηκε τις γνώσεις του στην πλατφόρμα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, τονίζοντας τις εξαιρετικές συμμετοχές που έπαιξε ο Aamer Jamal. Ο Bhogle τόνισε τη σημασία των πενήντα του Jamal.

“Δεν νομίζω ότι ο Aamer Jamal θα χτυπήσει το 9 ακόμα πολλές φορές στην καριέρα του. Πρέπει να θαυμάσω το μακρύ του αλλά και τις ικανότητές του. Αυτή η αποφασιστικότητα είναι αυτό που οι οπαδοί θα ήθελαν να δουν από την ομάδα τους”, έγραψε ο Bhogle στο Χ.

Δεν νομίζω ότι ο Aamer Jamal θα χτυπήσει στο νούμερο 9 πολλές ακόμη φορές στην καριέρα του. Πρέπει να θαυμάσω το μαρό του αλλά και τις ικανότητές του. Αυτή η αποφασιστικότητα είναι αυτό που οι οπαδοί θα ήθελαν να δουν από την ομάδα τους.

— Harsha Bhogle (@bhogleharsha) 3 Ιανουαρίου 2024

Ο Bhogle επέκρινε επίσης τη στρατηγική της Αυστραλίας, επισημαίνοντας ότι η απλή εξάπλωση του πεδίου και η εστίαση σε ένα κτύπημα μπορεί να μην είναι αποτελεσματική προσέγγιση.

Δεν νομίζω ότι το να απλώνεις το γήπεδο και να προσπαθείς να βγάλεις μόνο ένα κτύπημα λειτουργεί πολύ συχνά. Η Αυστραλία δεν προσπάθησε αρκετά για να βγάλει τον Άμερ Τζαμάλ

— Harsha Bhogle (@bhogleharsha) 3 Ιανουαρίου 2024

“Δεν νομίζω ότι το να απλώνεις το γήπεδο και να προσπαθείς να βγάλεις μόνο ένα κτύπημα λειτουργεί πολύ συχνά. Η Αυστραλία δεν προσπάθησε αρκετά σκληρά για να βγάλει τον Aamer Jamal”, έγραψε περαιτέρω ο Bhogle.

Ο Τζαμάλ σημείωσε 82 runs off 97 παραδόσεις όταν αποβλήθηκε από τον Nathan Lyon. Τα παρθενικά του πενήντα περιελάμβαναν 9 τετράγωνα και 4 εξάρια, φέρνοντας το Πακιστάν στο 313 μέχρι το τέλος των πρώτων συμμετεχόντων.