Η Harsha Bhogle εντυπωσιάστηκε από δύο παίκτες του Πακιστάν σε περιοδεία στην Αυστραλία


Ο Ινδός σχολιαστής Harsha Bhogle εξέφρασε μεγάλο θαυμασμό για δύο διακεκριμένους παίκτες από την ομάδα κρίκετ του Πακιστάν κατά τη διάρκεια της συνεχιζόμενης περιοδείας στην Αυστραλία.

Σε μια ανάρτηση στο X, ο Bhogle επαίνεσε τις ερμηνείες του Salman Agha και του Aamer Jamal.

“Το Πακιστάν μπορεί να έχασε τη σειρά (θα πρέπει να κερδίσει αυτό το τεστ όμως) αλλά έχει δύο εξαιρετικά ταλέντα να δείξει στο τέλος της. Salman Agha και Aamer Jamal”, έγραψε ο Bhogle στο X.

Το Πακιστάν μπορεί να έχασε τη σειρά (θα έπρεπε να κερδίσει αυτό το τεστ όμως) αλλά έχει δύο εξαιρετικά ταλέντα να δείξει στο τέλος της. Salman Agha και Aamer Jamal.

— Harsha Bhogle (@bhogleharsha) 5 Ιανουαρίου 2024

Ο Aamer Jamal πήρε 12 wickets στις δύο πρώτες δοκιμές της σειράς και έκανε τσιπ με ένα knock 82 run και βοήθησε το Πακιστάν να σημειώσει 313 runs στα πρώτα innings της συνεχιζόμενης Πρωτοχρονιάς Test στο Sydney Cricket Ground.

Ο Τζαμάλ συνέχισε την εκπληκτική του απόδοση εξασφαλίζοντας μια συρτή με την μπάλα έξι wicket, ανεβάζοντας τα συνολικά wickets του σε 18 στη σειρά. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Jamal έκανε ένα εντυπωσιακό ντεμπούτο στο τεστ στο Perth Stadium, ξεκινώντας την καριέρα του με ένα αξιοσημείωτο εξάπλωση.

Εν τω μεταξύ, ο Αγά Σαλμάν, με σταθερή παρουσία στην ομάδα δοκιμών του Πακιστάν για ένα χρόνο, έδειξε την ικανότητά του να σκοράρει μισό αιώνα στο τεστ της Μελβούρνης. Συνέχισε την εντυπωσιακή του φόρμα συνεισφέροντας άλλα πενήντα στο Sydney Test, βοηθώντας το Πακιστάν να καταγράψει ένα ανταγωνιστικό σύνολο στα πρώτα innings. Ο Agha απέδειξε επίσης τις ολόπλευρες δυνατότητές του παίρνοντας κρίσιμα wickets, συμπεριλαμβανομένων εκείνων του David Warner και του Marnus Labuschagne, στο συνεχιζόμενο Sydney Test.