Η Jalen Hurts πέφτει κατακόρυφα στον αγώνα MVP του NFL, αλλά μπορεί να ενισχύσει τις πιθανότητες με το εύκολο πρόγραμμα των Eagles


Εάν το πλοίο Jalen Hurts όντως βυθίζεται, φροντίστε να κρατήσετε τις σωσίβιες λέμβους στην επιφάνεια για την επίθεση και την άμυνά τους.

Ο Hurts ήταν το φαβορί για τον MVP του NFL για σχεδόν ολόκληρο τον μήνα Νοέμβριο και έφτασε στο +140 για να κερδίσει το βραβείο στις BetMGM Sportsbook.

Αλλά τώρα είναι 30/1, η ένατη καλύτερη απόδοση μεταξύ όλων των υποψηφίων, σχεδόν τόσο μακριά από την κούρσα όσο κάθε υποψήφιος.

Κανένας υποψήφιος κάτω από τον Hurts δεν έχει καλύτερες πιθανότητες από 150/1.

Την περασμένη εβδομάδα, ο Hurts αιωρούνταν γύρω στο +800 για να κερδίσει το βραβείο MVP του NFL, αλλά το κακή απόδοση από τους Eagles σε μια ήττα από τους Seahawks δεν βοήθησε τον σκοπό του.

Μετά το παιχνίδι, Ο Χερτς φώναξε τους συμπαίκτες τουλέγοντας ότι δεν πιστεύει «τγεια δεσμεύονται αρκετά

Αυτή η απόδοση και η αντίδραση που ακολούθησε είδαν τις πιθανότητες του να πέφτουν κατακόρυφα, αλλά δεν φταίνε οι μεγαθήρες επιθετικές και αμυντικές γραμμές.

Επιθετικά, το Pro Football Focus κατατάσσει το run blocking των Eagles στο Νο. 3 συνολικά και στο Νο. 2 στο μπλοκάρισμα πάσας.

Εν τω μεταξύ, η αμυντική τους γραμμή είναι επίσης μεταξύ των καλύτερων ομάδων στο NFL, με την πέμπτη καλύτερη άμυνα και την έκτη καλύτερη πάσα στο πρωτάθλημα.

Όλα αυτά μυρίζουν κάπως αστεία κοιτάζοντας τον Χερτς, ο οποίος έχει και πάλι διψήφιο ορμητικό touchdown.


Η επιθετική γραμμή του Eagles είναι από τις καλύτερες στο ποδόσφαιρο.
Η επιθετική γραμμή του Eagles είναι από τις καλύτερες στο ποδόσφαιρο. Εικονίδιο Sportswire μέσω Getty Images

Ο Hurts έχει την ευκαιρία, ωστόσο, να βελτιώσει τα στατιστικά του και να επιστρέψει στην κούρσα με τρία παιχνίδια να απομένουν εναντίον των Giants and Eagles, συμπεριλαμβανομένου του εντός έδρας αγώνα της Δευτέρας με τη Νέα Υόρκη.

Οι πρόσφατοι αγώνες του επέτρεψαν στους San Francisco 49ers 2022 «Mr. Άσχετος» ο Brock Purdy ως το φαβορί MVP του NFL 2023.

Ο Purdy έχει φτάσει στα -225 στην BetMGM, με ένας παίκτης που κάθεται σε ένα δελτίο 100/1 τοποθετήθηκε τη στιγμή που έκανε εγχείρηση εκτός εποχής.


Στοίχημα στο NFL;


Ο παίκτης που στοιχηματίζει αυτή τη στιγμή αναζητά 100.000 $ για το στοίχημά του των 2.000 $, με πληρωμή 200.000 $ εάν ο Purdy κερδίσει τον MVP.

Ο Purdy, ωστόσο, είπε ότι πιστεύει Ο Christian McCaffrey θα πρέπει να είναι ο MVP ως ο καλύτερος παίκτης της ομάδας.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading