Η Jalen Hurts φωνάζει τους Eagles μετά την τρίτη σερί ήττα: “Δεν νομίζω ότι είμαστε αρκετά αφοσιωμένοι”Ο στρατηγός των Eagles Jalen Hurts αμφισβήτησε τη δέσμευση της ομάδας του μετά από μια ακατάστατη ήττα από τους Seahawks τη Δευτέρα.

Πονάει, ο οποίος ήταν αμφισβητήσιμος πριν από το παιχνίδι λόγω ασθένειαςεξήγησε ότι οι προσπάθειές του να πάρει την ομάδα του στην ίδια σελίδα δεν μεταφράστηκαν στο γήπεδο Η ήττα της Φιλαδέλφεια από το Σιάτλ με 20-17 στην primetime — την τρίτη σερί ήττα τους.

«Μιλάω για την εκτέλεση όλο το χρόνο», είπε ο Hurts, 25 ετών, στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα στο Lumen Field. «Όλοι βρίσκονται στην ίδια σελίδα. Δεν εκτελέσαμε.

«Δεν νομίζω ότι είμαστε αρκετά αφοσιωμένοι. Απλά πρέπει να το γυρίσω. Ξέρετε, είναι μια πρόκληση που πρέπει να αγκαλιάσουμε. Απλώς συνεχίστε να το βλέπετε καλά.»

Όταν ρωτήθηκε τι εννοούσε λέγοντας αρκετά αφοσιωμένος, ο Χερτς είπε: «Δέσμευση. Δεν έχω λεξικό πάνω μου τώρα… Δεν ξέρω πώς αλλιώς να το πω αυτό».

Ο στρατηγός των Philadelphia Eagles Jalen Hurts κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου μετά από έναν αγώνα ποδοσφαίρου NFL εναντίον των Seattle Seahawks στις 18 Δεκεμβρίου 2023, στο Σιάτλ. AP

Στη συνέχεια, ο αθλητής του Jordan Brand ρωτήθηκε: «Πώς βλέπεις αυτό το δώρο;»

Ο Χερτς επανέλαβε ότι η ομάδα του πρέπει να παραμείνει ενωμένη.

«Είναι θέμα να είμαστε στην ίδια σελίδα», είπε. «Χρειάζεται να είναι όλοι όλοι μέσα, από όλες τις απόψεις. Και ξεκινάει από εμένα».

Ο στρατηγός των Φιλαδέλφεια Ιγκλς, Τζέιλεν Χερτς, τρέχει για τον αγώνα καθώς το αμυντικό άκρο των Seattle Seahawks, Mario Edwards Jr. (97) προσπαθεί να τον σταματήσει κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου ενός αγώνα ποδοσφαίρου NFL, στις 18 Δεκεμβρίου 2023, στο Σιάτλ. AP

Ο Χερτς τερμάτισε 17 στα 31 και εκτόξευσε για το χαμηλότερο της σεζόν 143 γιάρδες με μηδέν πάσες touchdown, ενώ όρμησε για 82 γιάρδες και δύο σκορ.

Δύο δαπανηρές κοψίματα στο τέταρτο δεκάλεπτο από τον Hurts βοήθησαν τους Seahawks να πάρουν τη νίκη – η οποία σφραγίστηκε από το Seattle με ένα πέρασμα από τον στρατηγό Drew Lock στον Jaxon Smith-Njigba για να ολοκληρώσει μια διαδρομή 92 γιάρδων με 28 δευτερόλεπτα να απομένουν στο τέταρτο τρίμηνο.

Ο Smith-Njigba κέρδισε τον κόρνερ του Eagles James Bradberry εκτός γραμμής και έπιασε μια τέλεια πάσα από τον Lock, ο οποίος τερμάτισε 22 στα 33 για 208 γιάρδες.

Ο πλατύς δέκτης Seattle Seahawks, Jaxon Smith-Njigba, κάνει ένα touchdown μπροστά από τον κόρνερ των Philadelphia Eagles, James Bradberry (24) κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου ενός αγώνα ποδοσφαίρου NFL, στις 18 Δεκεμβρίου 2023, στο Σιάτλ. AP
Ο στρατηγός των Philadelphia Eagles Jalen Hurts μιλάει κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου μετά από έναν αγώνα ποδοσφαίρου NFL εναντίον των Seattle Seahawks, στις 18 Δεκεμβρίου 2023, στο Σιάτλ. AP

Ο Χερτς δεν έκανε προπόνηση το Σάββατο λόγω της ασθένειάς του.

Η κλήση σήματος Pro Bowl πέταξε χωριστά σε ιδιωτικό αεροπλάνο για το Σιάτλ για να αποφύγει να αρρωστήσει τους συμπαίκτες του.

Κάτι φαίνεται να συμβαίνει με τους Eagles, οι οποίοι δεν μοιάζουν με την ίδια ομάδα που αγωνίστηκε στο Super Bowl τον Φεβρουάριο, όταν έπεσαν στους Κάνσας Σίτι Τσιφς.

Εθεάθη επίσης ο δέκτης Eagles AJ Brown μια συμπλοκή με έναν υπάλληλο του Σιάτλ Δευτέρα.

Ο Μπράουν χτυπήθηκε από το προσωπικό των Seahawks, Μάικλ Τζάκσον, ενώ βρισκόταν στο περιθώριο των επισκεπτών και στη συνέχεια τον έσπρωξε, σύμφωνα με τον ραδιοτηλεοπτικό φορέα του ESPN, Τζο Μπακ, ο οποίος ήταν στο τηλεφώνημα.

Το σκραμ, που είδε άλλος υπάλληλος του Σιάτλ σπρώχνει τον Μπράουνδιαλύθηκε γρήγορα από αξιωματούχους.

Οι Eagles (10-4) φιλοξενούν τους Giants (5-9) σε αναμέτρηση NFC East την ημέρα των Χριστουγέννων.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading