Η Kelly Stafford επαναλαμβάνει τις αποδοκιμασίες με νέο βίντεο: «Δεν ήξερα αν έπρεπε να το δημοσιεύσω»Η Kelly Stafford δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram το βράδυ της Πέμπτης, δείχνοντας εκείνη και τις κόρες της να αποδοκιμάζονται καθώς περπατούσαν στο περιθώριο του Ford Field την περασμένη Κυριακή.

Η Stafford, η σύζυγος του στρατηγού των Rams Matthew Stafford, φώναξαν οι θαυμαστές που μπούκαραν τα παιδιά της πριν από τη νίκη του Ντιτρόιτ με 24-23 στον γύρο μπαλαντέρ νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα.

Ανέφερε στο Instagram Story της ότι κάποιοι αμφισβήτησαν την «ακεραιότητά» της σχετικά με τους ισχυρισμούς και χρησιμοποίησε το βίντεο για να υπερασπιστεί τον εαυτό της.

«Δεν ήξερα αν έπρεπε να δημοσιεύσω αυτό το βίντεο ή όχι γιατί πραγματικά δεν θέλω να σταθώ σε αυτό που συνέβη. Αυτή ήταν η εμπειρία μας στο γήπεδο». είπε ο Stafford στο βίντεο. «Ξέρω ότι με κοροϊδεύεις, αλλά τα παιδιά μου δεν ξέρουν τη διαφορά ακόμα κι αν προσπαθώ να τους το εξηγήσω.

«Το όλο σενάριο είναι δύσκολο να το αποδεχτώ, αλλά όχι τόσο δύσκολο όσο η αμφισβήτηση της ακεραιότητάς μου, συνέβη, κατέχω το και ας προχωρήσουμε».

Η ανάρτηση της Kelly Stafford στο Instagram που δείχνει τις αποδοκιμασίες. @kbstafford89/Instagram

Το βίντεο δείχνει τη Στάφορντ να περπατά στο γήπεδο με τις κόρες της, φαινομενικά να κρατιούνται χέρι-χέρι με τουλάχιστον μία, και μερικούς θαυμαστές αποδοκιμάζουν.

Ο Stafford κοιτάζει προς το πλήθος και λέει «ευχαριστώ» πριν σταματήσει το βίντεο.

Η Kelly Stafford στο Ford Field. @kbstafford89/Instagram

Η Κυριακή σηματοδότησε τον πρώτο αγώνα της οικογένειας Stafford πίσω στο Ντιτρόιτ μετά την υπερπαραγωγή του 2021 που έστειλε τον Matthew στους Rams for Lions, Jared Goff, καθώς και επιλογές.

Η Kelly, απαντώντας σε έναν follower που είπε “f them” για να αποδοκιμάσει τους θαυμαστές του Ντιτρόιτ, αποκάλυψε στο Instagram Story ότι τα παιδιά της αποδοκιμάστηκαν.

«Είναι αθλητισμός. Η πόλη θέλει να κερδίσει. Όλα είναι δίκαιο παιχνίδι… Εκτός από τους οπαδούς που μπούκαραν τα παιδιά μου». έγραψε η Κέλλυ. «Εκτός από αυτό, μου άρεσε η ατμόσφαιρα και το μπούκλα έδωσε στον σύζυγό μου περισσότερη φωτιά».

Η Kelly Stafford πηγαίνει στο γήπεδο πριν από το παιχνίδι με την οικογένειά της. Getty Images

Αργότερα, στο podcast της «The Morning After», η Kelly είπε ότι το μπούκλισμα έκανε την πεντάχρονη κόρη της Hunter να κλάψει. Το ζευγάρι έχει επίσης τον τρίχρονο Tyler και τα έξι ετών δίδυμα Sawyer και Chandler.

«Τα κορίτσια μου και εγώ δεν παίζουμε το παιχνίδι» είπε η Κέλλυ. «Τα κορίτσια μου δεν μπουκάρουν, εγώ, και μπορώ να το αντέξω, αλλά όταν έχω τα κορίτσια μου δίπλα μου, κάτι πρέπει να πω, όπως, ίσως όχι.

«Ο Χάντερ δάκρυσε. Λέω, «Παιδιά, δεν σε κοροϊδεύουν, κοροϊδεύουν τη μαμά… Θέλουν να κερδίσουν τα λιοντάρια τους».

«Ο Σόγιερ με κοίταξε και είπε, «Λοιπόν, δεν παίζουμε το άθλημα», και είπα, «Αυτό είναι πολύ αλήθεια ο Σόγιερ, αλλά η μαμά έχει εμπλακεί με πολλά πράγματα εδώ και γι' αυτό κοροϊδεύουν».

Η ανάρτηση της Πέμπτης φαινομενικά ήταν η απάντηση της Kelly σε όσους αμφισβήτησαν την εγκυρότητα των ισχυρισμών της ότι οι κόρες της αποδοκιμάστηκαν.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading