Η Shaheen Afridi & Co. σημείωσε ανεπιθύμητο ρεκόρ T20I


Οι Shaheen Afridi & Co. σημείωσαν ένα ανεπιθύμητο ρεκόρ κατά τη διάρκεια του πρώτου T20I εναντίον της Νέας Ζηλανδίας στο Ώκλαντ.

Οι Πακιστανοί μπόουλερ αντιμετώπισαν μια τρομερή πρόκληση καθώς οι ροπαλοφόροι της Νέας Ζηλανδίας επέδειξαν την ανδρεία τους, συγκεντρώνοντας ένα τρομερό σύνολο 226/8 στα προβλεπόμενα 20 όβερ.

Αυτός ο συγκεκριμένος αγώνας είναι το υψηλότερο σύνολο που έχει δεχτεί ποτέ το Πακιστάν στο T20 International κρίκετ, επισκιάζοντας το προηγούμενο ρεκόρ που είχε καταγραφεί εναντίον της Αγγλίας. Σε μια αναμέτρηση του 2022 στο Καράτσι, η Αγγλία κατάφερε να σκοράρει 221/3 απέναντι στους Men in Green.

Παρά την προκλητική κατάσταση, ο Abbas Afridi αναδείχθηκε ως ο ξεχωριστός ερμηνευτής μεταξύ των σφαιριστών. Κέρδισε εντυπωσιακά τρία wickets ενώ έδωσε μόνο 34 τρεξίματα στα τέσσερα over του. Από την άλλη πλευρά, ο Aamer Jamal δυσκολεύτηκε, δεχόμενος 56 τρεξίματα χωρίς να πάρει wicket στο τεσσάρων όβερ του, και ο Usama Mir αντιμετώπισε μια παρόμοια πρόκληση, τελειώνοντας με αριθμούς 51 σερί χωρίς κανένα wicket στο όριο των τεσσάρων όβερ του.