Η Shannon παίζει μετά την απόφαση του κριτή, βοηθά τον Illini να κερδίσει


CHAMPAIGN, Ill. — Τέρενς Σάνον Τζούνιορ., στο πρώτο του παιχνίδι πίσω μετά από απόφαση κριτή που του επέτρεψε να επιστρέψει στο Νο. 14 Ιλινόιςσημείωσε 16 πόντους σε ένα Νίκη με 86-63 πάνω από Ράτγκερς την Κυριακή.

Ο Σάνον ήρθε από τον πάγκο και έπαιξε 28 λεπτά. Είχε τέσσερις ασίστ και έκανε 8 στα 10 σουτ από τη γραμμή των ελεύθερων βολών.

Ανεστάλη από το πανεπιστήμιο στις 28 Δεκεμβρίου αφού συνελήφθη για κακούργημα για βιασμό για ένα υποτιθέμενο περιστατικό του Σεπτεμβρίου στο Λόρενς του Κάνσας. Ωστόσο, η δικαστής του Περιφερειακού Δικαστηρίου των ΗΠΑ, Colleen Lawless, αποφάσισε την Παρασκευή ότι το πανεπιστήμιο είχε παραβιάσει τα πολιτικά δικαιώματα της Shannon και εξέδωσε προκαταρκτική διαταγή ότι ζήτησε από το Ιλινόις να επαναφέρει τη Σάνον στην ομάδα.

Η προκαταρκτική ακρόαση για την ποινική υπόθεση έχει οριστεί για τις 23 Φεβρουαρίου.

Οι οπαδοί του Ιλίνι έδειξαν υποστήριξη στον Σάνον επευφημώντας όταν μπήκε στο γήπεδο για προθέρμανση πριν τον αγώνα και χειροκροτώντας του όρθιοι όταν έκανε check-in στο παιχνίδι με το 17:37 να συνεχιστεί στο πρώτο ημίχρονο.

Οι δικηγόροι του Shannon είχαν ζητήσει την εντολή νωρίτερα αυτόν τον μήνα, ισχυριζόμενοι ότι το σχολείο είχε «βιασύνη να κρίνει» και χρησιμοποίησε μια «άδικη» διαδικασία όταν πήρε την απόφαση να αναστείλει επ' αόριστον τον Shannon στα τέλη του περασμένου μήνα, αφού εκδόθηκε ένταλμα για τη σύλληψή του. υποτιθέμενο περιστατικό τον Σεπτέμβριο. Μια γυναίκα σε ένα μπαρ ισχυρίστηκε ότι η Shannon την είχε αγγίξει ακατάλληλα και την είχε επιτεθεί σεξουαλικά.

Οι Illini (14-4, 5-2 Big Ten) ήταν 4-2 σε έξι παιχνίδια χωρίς τη Shannon, η οποία δεν είχε αγωνιστεί από τη νίκη του Illinois με 97-73 επί του Missouri στο Σεντ Λούις στις 22 Δεκεμβρίου.

Το Illini θα παίξει την επόμενη Τετάρτη στις Βορειοδυτικός.

Ο Myron Medcalf του ESPN και το Associated Press συνέβαλαν σε αυτήν την αναφορά.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading