Η Shannon Sharpe θα έκοψε τον Jameis Winston «σήμερα» μετά τη διαμάχη για το touchdown των Saints


Η Shannon Sharpe θα έστελνε ένα μήνυμα στον Jameis Winston.

Την Κυριακή, με τους Saints σε σχηματισμό νίκης στο αποκορύφωμα της ανατίναξης των Falcons, ο Winston φώναξε ένα ακουστό, έτσι ώστε ο Jamaal Williams να κάνει το πρώτο του touchdown στη σεζόν, εξηγώντας ανέμελα μετά το παιχνίδι ότι η ομάδα αποφάσισε να ακυρώσει την απόφαση του προπονητή Ντένις Άλεν.

Εμφανιζόμενος στο “First Take” του ESPN το πρωί της Δευτέρας, ο Sharpe δεν το βρήκε για γέλιο.

«Κάνει τον Ντένις Άλεν να μοιάζει σαν να έχασε τον έλεγχο αυτού του αποδυτηρίου. Αλλά θα πω το εξής: θα έκοβα τον Τζέιμις Γουίνστον σήμερα», είπε ο Σαρπ.

«Δεν θα τον ήθελα στην ομάδα μου. Αυτή είναι η νοοτροπία του ηττημένου. Ο κόσμος έλεγε, “Μα Shannon, τι θα λέγατε όταν ο Dan Marino ψεύτισε την μπάλα ή ο Peyton Manning;” Δεν ήταν σε σχηματισμό νίκης! Η υπεράσπιση έχει παραδεχτεί. Αν θέλετε να τρέξετε την μπάλα, αφήστε την άμυνα να ευθυγραμμιστεί. Μην τους ξεγελάτε, νομίζοντας ότι πρόκειται για νικηφόρο σχηματισμό και μετά διώχνετε την μπάλα.


Ο Σάνον Σαρπ είπε ότι θα έκοψε τον Τζέιμις Ουίνστον «σήμερα» για την υπέρβαση του Ντένις Άλεν.
Ο Σάνον Σαρπ είπε ότι θα έκοψε τον Τζέιμις Ουίνστον «σήμερα» για την υπέρβαση του Ντένις Άλεν. ESPN

Ο Τζέιμις Γουίνστον εξήγησε ότι οι Άγιοι απέρριψαν την κλήση του Ντένις Άλεν για τον σχηματισμό νίκης για να κάνουν τον Τζάμααλ Γουίλιαμς το πρώτο του touchdown της σεζόν.
Ο Τζέιμις Γουίνστον εξήγησε ότι οι Άγιοι απέρριψαν την κλήση του Ντένις Άλεν για τον σχηματισμό νίκης για να κάνουν τον Τζάμααλ Γουίλιαμς το πρώτο του touchdown της σεζόν. Αλεπού 8

«Αυτό είναι αδίστακτο. Ο Ντένις Άλεν θα πρέπει να φύγει, γιατί οι παίκτες του δεν τον σέβονται», είπε ο Σαρπ, επαναλαμβάνοντας ότι θα κόψει τον Ουίνστον.

Ο Άλεν είπε τη Δευτέρα ότι η «προσδοκία» του είναι ότι θα επιστρέψει για τρίτη χρονιά ως προπονητής των Saints μετά από μια σεζόν 9-8 κατά την οποία η Νέα Ορλεάνη έχασε τα πλέι οφ.


Ο Ρον Ριβέρα και ο Άρθουρ Σμιθ απολύθηκαν. Ακολουθήστε το live tracker μας για νέα, φήμες, αναλύσεις και πολλά άλλα για ενημερώσεις της Μαύρης Δευτέρας του NFL.


«Υπάρχει μια νοοτροπία που πρέπει να έχεις αν θέλεις να παίξεις ποδόσφαιρο. Ο Τζέιμις Ουίνστον έχει νοοτροπία ηττημένου», συνέχισε ο Σαρπ στο τμήμα του «First Take».

«Γι' αυτό δεν κέρδισαν στην Τάμπα. Γι' αυτό ο Τομ Μπρέιντι ήρθε εκεί, πήρε την ίδια ομάδα και πήγε στο Super Bowl».

Ο Winston προσέφερε μια εξήγηση που ισοδυναμούσε με συγγνώμη-όχι-συγγνώμη στους δημοσιογράφους στα αποδυτήρια μετά το παιχνίδι.

“Λοιπόν, ζητώ συγγνώμη από τον DA επειδή το παιχνίδι ήταν νίκη, αλλά εξήγησα επίσης στον DA ότι ήταν μια ομαδική απόφαση”, είπε ο Winston. “Ρώτησα τα παιδιά, είπα, “Τι θέλετε να κάνετε;” Ξέρουμε πόσα σημαίνει ο Τζαμάαλ για αυτήν την ομάδα. Και κατάλαβα από την οπτική γωνία του DA, οπότε του το δίνω, αλλά ο DA δεν το επιδοκίμασε καθόλου. Ωστόσο, αποφασίσαμε ως ομάδα να το κάνουμε. ”


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading