Η Shannon Sharpe λέει ότι δεν υπάρχει περίπτωση οι Cowboys του Jerry Jones να προσλάβουν τον Bill Belichick: “Match made in hell”Ο Shannon Sharpe χρειαζόταν μόνο δύο λέξεις για να πει τις σκέψεις του για τον Bill Belichick που θα αντικαταστήσει τον Mike McCarthy στο Ντάλας μετά την τελευταία αποτυχία των Cowboys στα πλέι οφ.

“Ούτε καν,” Ο Sharpe είπε τη Δευτέρα στο «First Take» του ESPN. «Φίλε, δεν καταλαβαίνεις ότι ο προπονητής Belichick θέλει εξουσία; Μπορείτε να φανταστείτε τον Τζέρι Τζόουνς να προσπαθεί να κάνει μια συνέντευξη Τύπου και να πει τι συμβαίνει με την ομάδα και πιστεύετε ότι ο προπονητής Μπέλιτσικ θα μείνει άπραγος και θα αφήσει τον Τζέρι να το κάνει αυτό; Με τίποτα.

«Είναι ένα ματς φτιαγμένο στην κόλαση. Δεν μπορείς να διαλέξεις χειρότερο ματς από τον Τζέρι Τζόουνς και τον προπονητή Μπιλ Μπέλιτσικ».

Οι Cowboys και ο Belichick συνδέθηκαν μετά την ντροπή του Ντάλας 48-32 μπαλαντέρ ήττα εντός έδρας στους έβδομους σπόρους Packers την Κυριακή.

Παρά την επιτυχία του στην κανονική σεζόν υπό τον ΜακΚάρθι, το Ντάλας δυσκολεύτηκε στη μετά τη σεζόν.

Η Shannon Sharpe συζητά τον Bill Belichick και τους Dallas Cowboys στο «First Take». ESPN/X

Φέτος υποτίθεται ότι θα ήταν διαφορετική με μια φορτωμένη επίθεση και την απίστευτη σεζόν του Dak Prescott, αλλά αποδείχτηκε ότι ήταν οι ίδιοι παλιοί Cowboys.

Ο Τζόουνς δεν απευθύνθηκε Το καθεστώς του ΜακΚάρθι μετά την ήττα, αλλά δεν θα ήταν σοκαριστικό αν ο Ντάλας στρέφεται σε νέο ηγέτη σε μία προσπάθεια να ξεπέρασε την καμπούρα.

Ο Belichick έχει τώρα +340 πιθανότητες στο FanDuel να προπονήσει τους Cowboys το 2024, τις τρίτες καλύτερες πιθανότητες για τον προορισμό του το 2024 πίσω από τους ευνοούμενους Falcons (+170) και έναν μη προπονητικό ρόλο στο NFL (+230).

Ο πρώην προπονητής των Patriots έχει ήδη συνέντευξη με τους Falcons.

Ο Bill Belichick είναι ελεύθερος ατζέντης. AP
Ο ιδιοκτήτης των Dallas Cowboys Τζέρι Τζόουνς. USA TODAY Sports μέσω Reuters Con

Ενώ η σκέψη του Belichick να επιστρέψει τους Cowboys στη γη της επαγγελίας φαίνεται ισχυρή ιδέα, ο Sharpe δεν βλέπει τον Jones να στρέφεται σε άλλον προπονητή του οποίου η προσωπικότητα μπορεί να ταιριάζει με τη δική του.

Ο Τζόουνς έχει απασχολήσει βομβιστικούς προπονητές όπως ο Τζίμι Τζόνσον και ο Μπιλ Πάρσελς, αλλά αργότερα στράφηκε στον πιο υποτονικό Τζέισον Γκάρετ και τελικά στον ΜακΚάρθι.

«Υπάρχει λόγος που ξεφορτώθηκε τον Τζίμι. Ξεφορτώθηκε τον Μπιλ Πάρσελς. Καταλαβαίνεις? Ο προπονητής Belichick έμαθε κάτω από τον Parcells. Ο Jimmy, ο coach Parcells και ο coach Belichick μοιάζουν περισσότερο. Μόλις ξεφορτώθηκε τα Parcells, τι έχει κάνει; Προσέλαβε τον Chan Gaileys, τον Dave Campos, τον Jason Garretts, τον Mike McCarthys – δεν θέλει τέτοιου είδους προπονητή. Θέλει να μπορεί να κάνει τα πάντα, θέλει να είναι το πρόσωπο του.

«Αυτό θα ήταν ένα τρομερό ματς, κόουτς Μπέλιτσικ και Τζέρι Τζόουνς».


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading