Η Shannon Sharpe παρομοιάζει τους Cowboys με πρώην: «Φαίνονται καλά, αλλά δεν τους εμπιστεύομαι»Ο Shannon Sharpe έχει ένα ανήσυχο συναίσθημα για τους Cowboys και χρησιμοποιεί ανεπιθύμητες εκρήξεις από το παρελθόν για να δείξει αυτό το σημείο.

Το Hall of Fame, 55 ετών, είχε ράψει το πάνελ «First Take» την Πέμπτη, όταν παρομοίασε τους Cowboys με έναν πρώην έρωτά του όταν μετέφερε τα προβλήματα αυτοπεποίθησής του με την ομάδα 10-4 πριν από τον αγώνα της 16ης εβδομάδας στο Μαϊάμι εναντίον των 10- 4 Δελφίνια.

«Βλέπω τους Καουμπόη σαν έναν από τους πρώην μου, φαίνονται καλοί, αλλά δεν τους εμπιστεύομαι», είπε η Σαρπ, με την οποία ο Νταν Ορλόφσκι και η Μίνα Κίμς άρχισαν να τσακώνονται.

Νικητές πέντε συνεχόμενων αγώνων, οι Cowboys έφτασαν ψηλά στο Buffalo την περασμένη Κυριακή πριν οι Bills τους κατεδαφίσουν, 31-10.

Οι Cowboys σημείωσαν το χαμηλότερο της σεζόν 195 γιάρδες επίθεσης και έπεσαν στο 3-4 στο δρόμο.

Ο στρατηγός των Cowboys Dak Prescott τρέχει με τη μπάλα σε μια ήττα με 30-10 από τους Bills στις 17 Δεκεμβρίου 2023. USA TODAY Sports μέσω Reuters Con

Στη συνέχεια, ο Ορλόφσκι έθεσε μια σειρά ερωτήσεων στον Σαρπ καθώς το Ντάλας προσπαθεί να αποφύγει αυτή τη διαφάνεια 3-5 την Κυριακή στη Νότια Φλόριντα.

«Τι θα συμβεί αν ο πρώην άλλαζε τρόπο, Σάνον;» Ο Ορλόφσκι ρώτησε καθώς η νίκη στο Μαϊάμι θα σε έκανε να εμπιστευτείς ξανά τους Καουμπόηδες; τμήμα συνεχίστηκε.

Η Shannon Sharpe συζητά για τους Cowboys στο “First Take”. ESPN/X
Οι Καουμπόη ήταν οι νικητές πέντε συνεχόμενων εισερχόμενων στο παιχνίδι δρόμου εναντίον των Bill. AP

«Τι θα συμβεί αν οι Καουμπόη πάνε στο Μαϊάμι και σταματήσουν μια από τις καλύτερες βιαστικές επιθέσεις στο ποδόσφαιρο, και [Cowboys quarterback] Dak [Prescott] και αυτή η παράβαση φαίνεται τόσο εκρηκτική στο δρόμο όσο και στο σπίτι; Ίσως έχουν αλλάξει λίγο τρόπο».

Η Σαρπ δεν φαινόταν πολύ πεπεισμένη, δηλώνοντας: «Ελπίζω να λειτουργήσει καλά για εκείνη και τον επόμενο σύντροφό της».

Πέρα από το road trip των Dolphins, το Ντάλας έχει ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι φέτος: το φινάλε της σεζόν στις 7 Ιανουαρίου εναντίον των Commanders στην Ουάσιγκτον.

Ο στρατηγός των Cowboys Dak Prescott κάνει ζέσταμα πριν από έναν αγώνα στο Άρλινγκτον του Τέξας, τον Δεκέμβριο του 2023. Getty Images

Το Ντάλας, 7-0 εντός έδρας αυτή τη σεζόν, είναι αυτή τη στιγμή ο δεύτερος σπόρος στον αγώνα πλέι οφ NFC.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading