Η Taylor Swift παρηγορεί τη Brittany Mahomes μετά την σοκαριστική απώλεια των Chiefs για τα ΧριστούγενναΟι Αρχηγοί είχαν ένα κενό διάστημα στη στήλη νίκης τα Χριστούγεννα.

Αφού η Κάνσας Σίτι έμεινε άναυδος, χάνοντας 20-14 εντός έδρας σε ένα παιχνίδι στο οποίο μπήκαν ως διψήφιο φαβορί απέναντι στους Raiders, οι κάμερες του CBS Sports απαθανάτισαν την Taylor Swift να παρηγορεί τη Brittany Mahomes.

Η Swift βγαίνει με τον αστέρα των Chiefs, Travis Kelce, ενώ ο Mahomes είναι η σύζυγος και η παιδική αγαπημένη του βασιλιά MVP του πρωταθλήματος, Patrick Mahomes.

Νωρίτερα στο παιχνίδι είχε δείξει το CBS Ο Kelce χτυπά το κράνος του απογοητευμένος καθώς ο Μαχόμες και ο προπονητής Άντι Ριντ προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν στο περιθώριο των Αρχηγών.

Ο Μαχόμες έριξε μόλις 5,3 γιάρδες ανά προσπάθεια τη Δευτέρα, καθώς ο Κέλτσε έπιασε πέντε μπάλες για 44 γιάρδες.

Αν και ο κύριος έγχρωμος σχολιαστής NFL του CBS, Tony Romo έχει τώρα αναφερθεί δύο φορές στη Σουίφτ ως σύζυγο του Κέλτσεβρίσκονται ακόμα στη φάση των γνωριμιών της σχέσης τους.

Η Taylor Swift παρηγόρησε τη Brittany Mahomes αφού οι Chiefs έχασαν ένα εκπληκτικό στο σπίτι από τους Raiders τα Χριστούγεννα. CBS Sports
Η Taylor Swift βγαίνει με τους Chiefs, Travis Kelce. andrewspruill/Instagram

Η Swift και η Kelce φημολογήθηκαν για πρώτη φορά ως ζευγάρι τον Σεπτέμβριο, και έχει από τότε έγινε παιχνίδι στους αγώνες των Αρχηγώνπαρακολουθώντας στην πλειοψηφία τους από τις αρχές Οκτωβρίου.

Από την πλευρά του, Ο Kelce πέταξε στην Αργεντινή κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αντίο των Αρχηγών τον Νοέμβριο για να παρακολουθήσετε ένα από τα σόου στην αρχή του διεθνούς σκέλους της περιοδείας «Eras» της Swift.

Η Swift και η Brittany Mahomes φαινομενικά έχουν αναπτύξει στενές φιλίες και σε πιο ευτυχισμένες μέρες παιχνιδιού οι δυο τους είχε ακόμη και μια μυστική χειραψία για να γιορτάσει τις επιτυχημένες στιγμές των Αρχηγών.

Η Taylor Swift και η Brittany Mahomes γιορτάζουν ένα touchdown κατά τη διάρκεια του δεύτερου τετάρτου του αγώνα μεταξύ των Kansas City Chiefs και των Los Angeles Chargers στο GEHA Field στο Arrowhead Stadium στις 22 Οκτωβρίου 2023 στο Κάνσας Σίτι του Μιζούρι. Getty Images
Lindsay Bell, Taylor Swift και Brittany Mahomes

Η φιλία άντεξε κιόλας μια συμφωνία έγκρισης που υπέγραψε η οικογένεια Mahomes με το SKIMSη επωνυμία athleisure που ανήκει στην Kim Kardashian, η οποία αυτή τη στιγμή τσακώνεται με τη Swift (για να είμαστε δίκαιοι, είναι πιθανό η καμπάνια να συμφωνήθηκε πριν η Swift μπει στη φωτογραφία με την Kelce).

Με την ήττα από τους Raiders, οι Chiefs έπεσαν στο 9-6. Τα δύο τελευταία παιχνίδια τους είναι εντός έδρας κόντρα στους Bengals και στο δρόμο εναντίον των Chargers.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading