Η Whoopi Goldberg έμεινε έκπληκτη όταν έμαθε ότι ο Tony Gonzalez είναι ο «ξάδερφός της στο DNA»


Η Γούπι Γκόλντμπεργκ έλαβε μια συγκλονιστική αποκάλυψη DNA.

Ο Χένρι Λούις Γκέιτς, Τζούνιορ, ο οικοδεσπότης της γενεαλογικής εκπομπής «Finding Your Roots» στο PBS, πέρασε από το «The View» την Τρίτη και έδωσε στην 68χρονη Goldberg μερικά νέα για την κληρονομιά της.

Ο Γκόλντμπεργκ είχε εμφανιστεί πράγματι στη σειρά – όταν ονομαζόταν «Ζωές Αφροαμερικανών» πριν από περισσότερα από 15 χρόνια, αλλά ο Γκέιτς αποκάλυψε ότι «νέα εξελιγμένα τεστ» διαπίστωσαν ότι ο Γκόλντμπεργκ είχε σχέση με ένα πρώην αστέρι του ποδοσφαίρου.

«Ξέρετε όλοι για τα ξαδέρφια του DNA; Έχεις έναν ξάδερφο του DNA, αγαπητέ… Ο Τόνι Γκονζάλες είναι ο ξάδερφός σου στο DNA», είπε ο Γκέιτς.

Ο Γκόλντμπεργκ δεν είχε λόγια, ρωτώντας «Αυτός είναι ο ξάδερφός μου;»

Ο Γκέιτς δεν διευκρίνισε στο τμήμα πόσο κοντά είναι τα ξαδέρφια Goldberg και Gonzalez, 47 ετών.


Η Γούπι Γκόλντμπεργκ έμεινε έκπληκτη όταν ανακάλυψε ότι είναι «ξαδέρφη DNA» του πρώην σταρ του NFL Τόνι Γκονζάλες.
Η Γούπι Γκόλντμπεργκ έμεινε έκπληκτη όταν ανακάλυψε ότι είναι «ξαδέρφη DNA» του πρώην σταρ του NFL Τόνι Γκονζάλες. Η θέα

Ο Γκονζάλες κατοχυρώθηκε στο Pro Football Hall of Fame το 2019 μετά από 17 χρόνια καριέρας στους Chiefs and Falcons, στα οποία έπιασε 111 touchdown και είχε πάνω από 15.000 γιάρδες υποδοχής.

Ήταν 14 φορές Pro Bowler και έξι φορές All-Pro.

Ένας εκπρόσωπος του Gonzalez είπε στο The Post ότι το πρώην κλειστό άκρο δεν είναι διαθέσιμο για σχολιασμό αυτή τη στιγμή.

Αυτήν τη στιγμή είναι αναλυτής στούντιο NFL για το “Thursday Night Football” στο Prime Video της Amazon.

Στο «The View» την Τρίτη, ο Γκέιτς υπενθύμισε την ανακάλυψή του ότι το 1873, οι πρόγονοι του Γκόλντμπεργκ ήταν οι αποδέκτες περισσότερων από 100 στρεμμάτων γης στη Φλόριντα ως αποτέλεσμα μιας αίτησης που ακολούθησε τον νόμο Homestead του 1862.


Ο Tony Gonzalez είναι επί του παρόντος αναλυτής για την Amazon "Πέμπτη βράδυ ποδόσφαιρο" κάλυψη στούντιο.
Ο Tony Gonzalez είναι επί του παρόντος αναλυτής για την κάλυψη στούντιο “Thursday Night Football” της Amazon. Getty Images

Σημείωσε ότι η οικογένεια του Γκόλντμπεργκ ήταν μεταξύ της τυχερής ομάδας του 10 τοις εκατό των Αφροαμερικανών των οποίων οι αξιώσεις γης εγκρίθηκαν από την κυβέρνηση.

Ήταν μια πολυάσχολη εβδομάδα για τον Γκέιτς με τις ανακαλύψεις διασκεδαστών που σχετίζονται με αθλητές, καθώς εμφανίστηκε επίσης στο “The Today Show” και είπε στην καλλιτέχνιδα της ηχογράφησης Ciara ότι έχει σχέση με τον Derek Jeter.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading