Η Woodland θα επιστρέψει στο Waialae μετά από εγχείρηση εγκεφάλου | Η Express Tribune


ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ:

Ο πρώην πρωταθλητής του US Open Gary Woodland θα επιστρέψει στους αγώνες γκολφ στο Sony Open την επόμενη εβδομάδα, αφού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για αφαίρεση εγκεφαλικής βλάβης τον Σεπτέμβριο.

Ο Woodland, 39, είπε τον Αύγουστο ότι θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση αφού προσπάθησε να αντιμετωπίσει την πάθηση με φάρμακα.

Στις 13 Νοεμβρίου δημοσίευσε ένα βίντεο της αιώρησής του λέγοντας ότι περίμενε να επιστρέψει το 2024 και ήταν μεταξύ των αγώνων που ανακοινώθηκε την Παρασκευή για το Sony Open στο Waialae Country Club στη Χονολουλού — το πρώτο σε όλο το γήπεδο event στο US PGA Ημερολόγιο περιοδείας 2024.

«Αυτό το ταξίδι ήταν πολύ δύσκολο, αλλά είμαι εξαιρετικά ευγνώμων που προχωράω και για την άνευ όρων αγάπη και υποστήριξη από όλους», δήλωσε ο Woodland στην ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον Νοέμβριο. “Όλοι έχετε κάνει αυτή τη διαδικασία λίγο πιο εύκολη για μένα και την οικογένειά μου. Σας ευχαριστώ όλους και ανυπομονώ να σας δω όλους τον επόμενο χρόνο.”

Ο Woodland κέρδισε το US Open του 2019 στο Pebble Beach, το πιο πρόσφατο από τα τέσσερα PGA Tour τίτλους.

Ο Woodland ζέστανε τις καρδιές του μετά από εκείνη τη νίκη, όταν αφιέρωσε λίγο χρόνο για να κάνει μια βιντεοκλήση στην Amy Bockerstette, μια νεαρή παίκτη του γκολφ από την Αριζόνα με σύνδρομο Down που η Woodland είχε γνωρίσει και παίξει μαζί της κατά τη διάρκεια της εβδομάδας του PGA Tour's Phoenix Open.

Το βίντεο της σίγουρης απομάκρυνσης της Bockerstette από ένα καταφύγιο στο Phoenix και η ξεκάθαρη απόλαυση της Woodland με την απόδοσή της, γοήτευσε τους θαυμαστές του γκολφ όταν έγινε viral στα social media, τη στιγμή που πυροδότησε μια διαρκή φιλία μεταξύ των δύο.

Το 2023, ο Woodland τερμάτισε 94ος στην κατάταξη του FedExCup, κάνοντας 18 περικοπές σε 24 εκκινήσεις με δύο τερματισμούς στο top-10.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading