Θα μπορούσε το NFL να μεταφέρει το παιχνίδι μπαλαντέρ Steelers-Bills από το Μπάφαλο στο Κλίβελαντ λόγω χιονιού;Το NFL δεν σχεδιάζει να απαλλάξει τον κόσμο από ένα παιχνίδι χιονιού.

Το πρωτάθλημα κατέρριψε μια φήμη από ραδιοφωνικό σταθμό του Πίτσμπουργκ ότι ο αγώνας πλέι οφ με μπαλαντέρ Steelers-Bills της Κυριακής θα μπορούσε να μεταφερθεί στο Κλίβελαντ λόγω καιρικών προβλημάτων.

Ένα χειμερινό ρολόι καταιγίδας είναι σε ισχύ για την κομητεία Erie, το σπίτι του σταδίου Bills' Highmark στο Orchard Park της Νέας Υόρκης, με πιθανότητα επτά ή περισσότερων ιντσών χιονιού και ισχυρών ανέμων αυτό το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με το WGRZ.com.

«Παρακολουθούμε τις συνθήκες όπως κάνουμε για κάθε παιχνίδι, αλλά δεν έχουν γίνει συζητήσεις για αλλαγή στην κατάσταση του παιχνιδιού», δήλωσε ο Brian McCarthy, αντιπρόεδρος επικοινωνίας του NFL. είπε στον σταθμό.

Οι φήμες για μια πιθανή μετακόμιση στο Κλίβελαντ κυκλοφόρησαν νωρίτερα αυτή την εβδομάδα όταν ο παρουσιαστής του KDKA Πίτσμπουργκ, Μάρτι Γκρίφιν, είπε ότι είχε κάποιες εσωτερικές πληροφορίες.

Ένα παιχνίδι πλέι οφ στο Highmark Stadium τον Ιανουάριο του 2023. Getty Images

«Τα αγόρια μου εργάζονται στο στάδιο του Κλίβελαντ, πήραν ένα τηλέφωνο για να ετοιμαστούν» είπε ο Γκρίφιν την Πέμπτη. «Μου είπαν αυτό, απλά είπα».

Ο Andrew Fillipponi του 93,7 στο Πίτσμπουργκ, για τον οποίο ο Griffin είπε ότι είχε πηγές στο Buffalo που του είπαν ότι υπάρχει «μηδενική πιθανότητα» να προχωρήσει το παιχνίδι, στη συνέχεια ανέφερε τις πληροφορίες του Γκρίφιν.

«​Από τον παρουσιαστή του @KDKARadio, Marty Griffin: Πηγές του λένε ότι ο Steelers-Bill θα μπορούσε να μετακομίσει στο Κλίβελαντ, εάν ο καιρός λόγω λίμνης και η κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρυχθεί στη Δυτική Νέα Υόρκη την Κυριακή», έγραψε ο Fillipponi στο Twitter. Λέει ότι οι υπεύθυνοι του σταδίου Μπράουνς έχουν πει να είναι έτοιμοι

“Ουάου.”

Λογαριασμοί QB Τζος Άλεν. AP
Steelers τρέχουν πίσω Najee Harris. AP

Φάνηκε ότι το tweet έβαλε στο ραντάρ την πιθανότητα του Κλίβελαντ και οι δημοσιογράφοι έφτασαν στο πρωτάθλημα για να δουν αν αυτό θα μπορούσε να συμβεί.

Στη συνέχεια, το πρωτάθλημα κατέρριψε τις φήμες.

Ενώ το NFL μετέφερε έναν αγώνα Bills εναντίον των Browns το 2022 στο Ford Field στο Ντιτρόιτ λόγω καιρού, είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς το πρωτάθλημα που θα κάνει τον Buffalo να εγκαταλείψει έναν εντός έδρας αγώνα πλέι οφ και να παίξει πιο κοντά στο Πίτσμπουργκ.

Χιόνι στο γήπεδο στο Highmark Stadium το 2022. AP

Ο καιρός επηρεάζει τους παίκτεςωστόσο, καθώς το σύνολο άνοιξε στις 43 και έκτοτε έπεσε στις 35 στο Caesars Sportsbook, μια εκπληκτική πτώση.

Οι δεύτεροι λογαριασμοί είναι βαρείς Φαβορί εντός έδρας 10 πόντων.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading