Θα συμμετάσχει ο Rashid Khan στο επερχόμενο PSL 9;


Ο Αφγανός Ρασίντ Καν είναι απίθανο να συμμετάσχει στην επερχόμενη 9η σεζόν της Super League του Πακιστάν (PSL), καθώς πρόσφατα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην πλάτη.

Ο προπονητής του Αφγανιστάν, Τζόναθαν Τροτ, εξέφρασε την προσεκτική προσέγγιση της ομάδας για τη διαχείριση του τραυματισμού του Ρασίντ.

Ο Rashid απουσίαζε από το Big Bash League (BBL), SA20, και την πρόσφατη σειρά three-T20I εναντίον της Ινδίας λόγω της συνεχιζόμενης ανάρρωσής του. Όσο ταξιδεύει με την ομάδα, δεν έχει ανακτήσει ακόμα πλήρως τη φυσική του κατάσταση.

Ο Τροτ τόνισε τη σημασία του να χειριζόμαστε την αποκατάσταση του Ρασίντ με προσοχή, δεδομένης της σημαντικής επιρροής του στην ομάδα.

«Είναι μια περίπτωση που φροντίζουμε να είμαστε πραγματικά προσεκτικοί με την πλάτη του», είπε ο Τροτ. “Είναι ένας παίκτης με μεγάλη επιρροή, πρέπει να βεβαιωθούμε ότι είναι 100% έτοιμος και να μην τον βιάσουμε να επιστρέψει από αυτό το είδος χειρουργικής επέμβασης. Είναι σημαντικό να του δώσουμε τον σωστό χρόνο και δουλεύει εξαιρετικά σκληρά και είναι εδώ με την ομάδα», είπε ο Τροτ.

“Είναι πολύ παθιασμένος και αφοσιωμένος στην αφγανική εθνική πλευρά. Όταν είναι έτοιμος, θα είναι ο πρώτος που θα βγει στο γήπεδο. Έχει μερικά ακόμη ραντεβού και τσεκ απ για να βεβαιωθεί ότι όλα είναι εντάξει. Δεν είναι πραγματικό χρονικό πλαίσιο. Ελπίζω να είναι νωρίτερα παρά αργότερα. Αλλά δεν υπάρχει πίεση και βιασύνη”, πρόσθεσε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Rashid υπήρξε αναπόσπαστο κομμάτι της Lahore Qalandars και συνέβαλε σημαντικά στο να αναδειχθούν οι Qalandars δύο φορές πρωταθλητές του PSL.