Θα συνεχίσουν οι Babar Azam και Rizwan να ανοίγουν για το Πακιστάν στο T20Is;


Ο αρχιεπιλογέας ανδρών του Πακιστάν, Wahab Riaz, ανακοίνωσε την Τρίτη μια 17μελή ομάδα για τη σειρά πέντε αγώνων T20I εναντίον της Νέας Ζηλανδίας, που ξεκινά από τις 12 Ιανουαρίου στο Όκλαντ.

Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου στη Λαχόρη, ο Wahab Riaz μίλησε για τον εναρκτήριο συνδυασμό των Babar και Rizwan στο κρίκετ T20.

“Προχωρώντας προς τα εμπρός, πρέπει να κάνετε πειράματα. Η δουλειά μας είναι να παρέχουμε μια ομάδα στον σκηνοθέτη και τον αρχηγό. Εφόσον ο Sahibzada Farhan είναι επίσης πρώτος, θα πρέπει να δούμε με ποιον συνδυασμό θα πάνε την ομάδα μπροστά και ποιον προτιμούν.” είπε ο Γουαχάμπ.

“Όποιος παίκτης ανοίξει σε αυτή τη σειρά, και αν δεν είναι ο Μπαμπάρ ή ο Ριζουάν, για κάθε ενδεχόμενο, και μπει και δώσει καλή απόδοση, δεν είναι απαραίτητο να αρπάξει αυτό το μέρος. Συχνά στο Πακιστάν, συμβαίνει αυτό ένας παίκτης που παίζει σταθερά, λόγω κάποιας ασθένειας ή λόγω φυσικής κατάστασης, δεν μπορεί να παίξει έναν συγκεκριμένο αγώνα. Μετά έρχεται κάποιος άλλος στη θέση του και αν παίξει τον προτιμάμε. Κατά τη γνώμη μου, αυτός που είναι σταθερός παίκτης πρέπει να πάρει εκείνο το μέρος πίσω», πρόσθεσε.

Ομάδα του Πακιστάν: Shaheen Afridi (c), Babar Azam, Mohammad Rizwan, Fakhar Zaman, Saim Ayub, Sahibzada Farhan, Haseebullah Khan, Iftikhar Ahmed, Azam Khan, Aamer Jamal, Abbas Afridi, Mohammad Wasim Jr, Mohammad Nawaz, Abrar Ahmed, Usama Mir, Haris Rauf, Zaman Khan