Θυμωμένοι οπαδοί των Cowboys διέρρευσαν διεύθυνση, αριθμό τηλεφώνου δύο παικτών μετά από χαοτική απώλεια


Επισημάνετε αυτούς τους θαυμαστές για απεχθή συμπεριφορά.

Δύο παίκτες των Cowboys αναλυτικά στο Dallas Morning News πώς δύο θαυμαστές ανέφεραν ξεχωριστά τη διεύθυνση σπιτιού και τον αριθμό τηλεφώνου για το ζευγάρι που ακολουθεί Η απώλεια της Κυριακής από τους Bills.

Cowboys security Juanyeh Thomas είχε τον αριθμό τηλεφώνου του στη λίστα, ενώ ο Safety Jayron Kearse δημοσίευσε τη διεύθυνση του σπιτιού του από άλλο οπαδό μετά το 31-10.

«Μπορώ να δεχτώ την κριτική», είπε ο Τόμας στην εφημερίδα. «Αλλά ξεπερνάς τη γραμμή όταν αρχίζεις να κάνεις τέτοια χαζά πράγματα, στην πραγματικότητα. Είναι μια γραμμή που δεν μπορείτε να περάσετε όταν αρχίσετε να μοιράζεστε τις διευθύνσεις, τους αριθμούς και άλλα άτομα. Στο τέλος της ημέρας, αυτό είναι ακόμα ένα παιχνίδι. Οι άνθρωποι έχουν μια ζωή».

Ο Kearse βρέθηκε στο στόχαστρο μετά από μια απίστευτη εμφάνιση στην ήττα, με ορισμένους οπαδούς να αντιδρούν αρνητικά σε μια ανάρτηση στην οποία αμφισβήτησε ένα πέναλτι εναντίον του.

Ένας θαυμαστής, ωστόσο, πέρασε τα όρια όταν το άτομο δημοσίευσε τη διεύθυνσή του.


Ασφάλεια καουμπόηδων Jayron Kearse.
Ασφάλεια καουμπόηδων Jayron Kearse. AP

Αντέδρασε «αρνητικά» σύμφωνα με την εφημερίδα και η ανάρτηση διαγράφηκε.

Ο Thomas, ο οποίος υπερασπιζόταν τον Kearse στο Twitter, δημοσίευσε τον αριθμό τηλεφώνου του και απάντησε αφού ένας αξιωματούχος της ομάδας τον ειδοποίησε για την κατάσταση.

Στη συνέχεια επιτέθηκε σε έναν οπαδό πριν διαγράψει αυτή τη δημοσίευση μετά από πρόταση ενός αξιωματούχου της ομάδας.


Ασφάλεια καουμπόηδων Juanyeh Thomas
Ασφάλεια καουμπόηδων Juanyeh Thomas Getty Images

Ένας αξιωματούχος των Cowboys είπε ότι η ομάδα έχει αντιμετωπίσει τέτοιου είδους περιστατικά εδώ και χρόνια.

«Έπρεπε να αλλάξω τον αριθμό μου», είπε ο Τόμας στο Dallas Morning News. “Ανθρωποι [were] μου στέλνει μήνυμα, με παίρνει τηλέφωνο. Είμαι σαν καταραμένος, αδερφέ. Δεν ξέρω καν πώς μπορεί να διαρρεύσει ο αριθμός σας».

Αργότερα πρόσθεσε: «Ήμουν πιο τρελός. Πραγματικά, ουάου, γιατί να το κάνεις αυτό;»

Ο Kearse έχει ακόμα μια απάντηση στη σελίδα του σε έναν θαυμαστή που του λέει να μην απαντήσει στα άτομα που δημοσιεύουν τη διεύθυνσή του που αναφέρει: «F–k you, πιστέψτε το οικογενειακό ποδόσφαιρο με αυτή τη σειρά. Το να παίξω με την οικογένειά μου θα σε πληγώσει».

Ο συνάδελφος αμυντικός των Cowboys, Micah Parsons επιτέθηκε επίσης πρόσφατα στους επικριτές των Cowboys επειδή όρμησαν στην ομάδα μετά από ένα αρνητικό παιχνίδι μετά από ένα καυτό σερί.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading