Κορυφαίοι Αυστραλοί κολυμβητές θα παραλείψουν το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ντόχα | Η Express Tribune


ΠΕΡΘ:

Οι κορυφαίοι κολυμβητές της Αυστραλίας αποχώρησαν από το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ντόχα, με την ομάδα να δηλώνεται αγνοούμενη την Παρασκευή Αριάρνη ΤίτμουςMollie O'Callaghan και Kyle Chalmers.

Η Kaylee McKeown και η Emma McKeon θα χάσουν επίσης την εκδήλωση του Φεβρουαρίου για να επικεντρωθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού αργότερα μέσα στη χρονιά.

Το ρόστερ των 18 ανδρών είναι επικεφαλής της παγκόσμιας πρωταθλήτριας στα 50 μέτρα ελεύθερου, Cameron McEvoy και της σπρίντερ Shayna Jack, η οποία έχει συμμετάσχει σε τέσσερις ομάδες σκυταλοδρομίας που έσπασαν παγκόσμια ρεκόρ.

Η ομάδα έχει το μισό μέγεθος από αυτήν που συγκέντρωσε 25 μετάλλια στους κόσμους της Φουκουόκα φέτος, συμπεριλαμβανομένων 13 χρυσών.

Ο Elijah Winnington, ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2022, θα προσπαθήσει να ανέβει ξανά στο βάθρο στα 400 μέτρα ελεύθερο ενώ η Jenna Forrester, η Abbey Harkin και η Brianna Throssell προσθέτουν εμπειρία.

Επιλέχθηκαν τρεις πρωτάρηδες, συμπεριλαμβανομένων των ειδικών στο ύπτιο Iona Anderson και Jaclyn Barclay, που έλαμψαν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης εφήβων στο Ισραήλ φέτος.

Η Αυστραλία έχει ένα πολυάσχολο προβάδισμα στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Τα εθνικά πρωταθλήματα στη Χρυσή Ακτή είναι τον Απρίλιο και οι Ολυμπιακές δοκιμές κολύμβησης στο Μπρίσμπεϊν στις 10-15 Ιουνίου.

Ομάδα Αυστραλίας: Iona Anderson, Jaclyn Barclay, Jack Cartwright, Abbey Connor, Isaac Cooper, Jenna Forrester, Madeleine Gough, Abbey Harkin, Shayna Jack, Moesha Johnson, Cameron McEvoy, Kiah Melverton, Alexandria Perkins, Kai Taylor, Brianna Throssell. , Elijah Winnington, Bradley Woodward


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading