Μαζορέτες Cowboys: Οι προσβολές των Packers μας οδήγησαν σε «κλάματα»


Οι Green Bay Packers ακούγονται σαν να χρειάζονται ένα μάθημα στους τρόπους.

Ο πέμπτος χρονών cheerleader των Dallas Cowboys, Darian Lassiter, ισχυρίστηκε ότι οι παίκτες των Packers πλησίασαν άβολα τα πρόσωπά της και των συναδέλφων της cheerleaders και «μας φώναζαν» μετά τα touchdown κατά τη διάρκεια του γύρου με μπαλαντέρ του Γκριν Μπέι την Κυριακή.

«Ποτέ δεν έχω βιώσει τέτοια ασέβεια από τους παίκτες των άλλων ομάδων προς τις τσιρλίντερ στα πέντε χρόνια μου ως μαζορέτα του NFL», είπε σε ένα βίντεο TikTok που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη το βράδυ. «Θα μας απασχολούσε κυριολεκτικά τη δική μας δουλειά και οι Packers μόλις πέτυχαν ένα touchdown — αυτό είναι ένα παράδειγμα.

«Ερχόντουσαν κοντά μας στεκόμενοι στο περιθώριο προσέχοντας τη δική μας δουλειά και άρχιζαν να μας φωνάζουν».

Στη συνέχεια περιέγραψε πόσο κοντά είχαν έρθει οι παίκτες των Packers στα πρόσωπά τους.

«Αισθάνομαι ότι είναι αντιαθλητική συμπεριφορά και είναι τόσο τρελό που δεν μπορούν να το κάνουν αυτό στους παίκτες των Cowboys ή σε άλλους παίκτες, αλλά μπορούν να το κάνουν με τις μαζορέτες και τίποτα δεν πρόκειται να συμβεί», συνέχισε. «Καταλαβαίνω ότι τα πλέι οφ είναι τεράστια υπόθεση. Πραγματικά το καταλαβαίνω, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η ταπεινοφροσύνη και ο σεβασμός σας για τις γυναίκες φεύγει από το παράθυρο».


Ο cheerleader των Cowboys, Darian Lassiter
Ο cheerleader των Cowboys, Darian Lassiter, λέει ότι οι παίκτες των Packers μπήκαν στα μούτρα της ομάδας της αφού σημείωσαν το touchdown. Darian Lassiter/TikTok

Η Lassiter ολοκλήρωσε το βίντεό της διάρκειας 58 δευτερολέπτων λέγοντας ότι θα έπαιζε για κάθε ομάδα εκτός από τους Packers στα πλέι οφ τώρα που οι Cowboys έχουν αποκλειστεί.

Μια δεύτερη μαζορέτα των Cowboys φάνηκε να επιβεβαιώνει τον ισχυρισμό στην ενότητα σχολίων του βίντεο του Lassiter.

«Κυριολεκτικά ήταν στα πρόθυρα δακρύων», σχολίασε ο συνάδελφός του Jensen Lynn στο βίντεο. σύμφωνα με τον Outkick.


Ο ευρυγώνιος δέκτης Packers Dontayvion Wicks (13) αντιδρά μετά από μια σύγκρουση με τους Dallas Cowboys
Ο ευρυγώνιος δέκτης Packers Dontayvion Wicks (13) αντιδρά μετά από μια σύγκρουση με τους Dallas Cowboys. USA TODAY Sports μέσω Reuters Con

Οι Packers νίκησαν τους Cowboys την Κυριακή, με 48-32, για να προχωρήσουν στον γύρο του τμήματος και σε ένα ραντεβού με τους San Francisco 49ers.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading