Μια άλλη διαμάχη για τα πέναλτι προκύπτει από το παιχνίδι Lions που έβλαψε τους ΚαουμπόηδεςΕνα δεύτερο διαμάχη για τα πέναλτι προέκυψε από το παιχνίδι Cowboys-Lions του Σαββάτου, με αυτό να βλάπτει το Ντάλας.

Πριν τα Λιοντάρια πληγωθούν από ένα αμφίβολο πέναλτι που εξαφάνισε μια μετατροπή δύο πόντων που κέρδισε το παιχνίδιΟ Πέιτον Χέντερσοτ κλήθηκε για παραπάτημα σε ένα τρέξιμο από τον Τόνι Πόλαρντ αντί για το αμυντικό άκρο των Λιονταριών, ο Άινταν Χάτσινσον, ο οποίος έβγαλε το πόδι του σε μια προσπάθεια να σκοντάψει τον Πόλαρντ, όπως έδειξε το βίντεο, ως Το ESPN ανέφερε την Κυριακή.

Οι Cowboys προηγήθηκαν με 17-13 και άρχισαν να τρέχουν στη γραμμή των 29 υάρδων των Lions με 2:05 να απομένουν στο τέταρτο δεκάλεπτο μετά την αναχαίτιση του Jared Goff, αλλά το πέναλτι στον Hendershot τους ώθησε πίσω στη γραμμή των 44 γιάρδων του Ντιτρόιτ. – προειδοποίηση λεπτών.

Αυτό εμπόδισε το Ντάλας να μπορεί να τρέχει περισσότερο ρολόι.

Αντ 'αυτού, επέστρεψαν στη γραμμή των 25 υάρδων του Ντιτρόιτ με τρεις πάσες και ο Brandon Aubrey πέτυχε ένα γκολ 43 υάρδων με 1:41 αριστερά, επιτρέποντας στα Lions αρκετό χρόνο για να κατεβάσουν το γήπεδο.

Οι διαιτητές έχασαν μια απόπειρα ταξιδιού από τον Άινταν Χάτσινσον, που έσπευσε να περάσει τα Lions. X/Adam Schefter

Αφού οι Lions έκαναν 75 γιάρδες σε 1:18 για να σκοράρουν, ο επιθετικός Taylor Decker έπιασε μια πάσα από τον Jared Goff σε μια προσπάθεια δύο πόντων που θα έβαζε το Ντιτρόιτ μπροστά με 21-20 με 23 δευτερόλεπτα να απομένουν, αλλά ο Decker επισημάνθηκε. για παράνομη αφή γιατί οι υπάλληλοι τον έκριναν μη επιλέξιμο δέκτη.

Ωστόσο, ένα βίντεο έδειξε τον Decker να αναφέρει στον διαιτητή Μπραντ Άλεν πριν από το παιχνίδι.

Οι Λιοντάρια δεν κατάφεραν τελικά να μετατρέψουν το δίποντο και έχασαν με 20-19.

Άλεν ισχυρίστηκε σε δημοσιογράφο της πισίνας μετά το παιχνίδι, ο lineman των Lions, Dan Skipper, ήταν αυτός που δήλωσε επιλέξιμος.

Ο Aidan Hutchinson αντιδρά κατά την ήττα των Lions από τους Cowboys. USA TODAY Sports μέσω Reuters Con
Ο Taylor Decker του lineman των Lions τιμωρήθηκε επειδή ήταν ακατάλληλος δέκτης, αφού έπιασε κάτι που θα ήταν μια μετατροπή δύο πόντων. USA TODAY Sports μέσω Reuters Con
Ο διαιτητής του NFL Μπραντ Άλεν (λ.) κατά τη διάρκεια ενός προηγούμενου αγώνα μεταξύ των Jets και των Texans στις 10 Δεκεμβρίου 2023. USA TODAY Sports μέσω Reuters Con

Ο προπονητής των Lions, Dan Campbell, είπε ότι ενημέρωσε τους αξιωματούχους σχετικά με το κόλπο πριν από το παιχνίδι.

Η ήττα ήταν δαπανηρή για τους Lions καθώς διεκδικούν τον Νο. 1 σπόρο στο NFC, ενώ οι Cowboys προσπαθούν να κερδίσουν το NFC East έναντι των Eagles.

Το ESPN ανέφερε ότι το πλήρωμα του Άλεν «αναμένεται να υποβαθμιστεί», βλάπτοντας δυνητικά τις πιθανότητές τους να τους δοθεί μια αποστολή μετά τη σεζόν.

Ο Άλεν και το πλήρωμά του είχαν προηγουμένως δεχτεί πυρά επειδή απέτυχαν να καλέσουν τον πασαδόρο στον Za'Darius Smith για ένα πρόσφατο χτύπημα στον στρατηγό των Bears, Justin Fields στην Εβδομάδα 15, και επίσης μη κλήση παρέμβασης εναντίον του Packers cornerback Carrington Valentine για επαφή που έγινε στον δέκτη των Chiefs Marquez Valdes-Scantling την Εβδομάδα 13.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading