Μπορεί να χρειαστεί “πρωτοφανής συμφωνία” για να διεκδικήσετε το Νο. 3 από τους QB-needy Patriots στο 2024 NFL DraftΟι Πατριώτες μπορεί να είναι πρόθυμοι να ακούσουν εμπορικές προσφορές για το Νο. 3 της γενικής επιλογής στο ντραφτ του NFL αυτής της εβδομάδας, αλλά δεν θα παρασυρθούν εύκολα σε μια συμφωνία.

Στην πραγματικότητα, θα χρειαζόταν μια «άνευ προηγουμένου συμφωνία» για να ανταλλάξουν οι Pats, διαφορετικά όλα τα σημάδια δείχνουν ότι το franchise παίρνει έναν στρατηγό, σύμφωνα με το ESPN.

Προς το παρόν, φαίνεται ότι οι Patriots θα κατευθυνθούν στον εναρκτήριο γύρο του draft της Πέμπτης, εστιάζοντας στο να πάρουν έναν τέταρτο, πιθανότατα έναν από τους Jayden Daniels, Drake Maye ή JJ McCarthy, εκτός και αν τους παρουσιαστεί μια «απροσδόκητη εμπορική προσφορά υπερπαραγωγής».

Ο προπονητής των Patriots Jerod Mayo Nathan Ray Seebeck-USA TODAY Sports

Δεν είναι ξεκάθαρο τι ακριβώς θα συνεπαγόταν αυτό, αλλά είναι ξεκάθαρο εδώ και αρκετό καιρό ότι οι Patriots χρειάζονται ένα franchise QB και η πρώτη τριάδα επιλογή τους τους βάζει σε μια θέση στο ντραφτ που ταιριάζει καλύτερα για να βρουν ένα που ενδεχομένως να γεμίσει αυτή τη θέση.

Οι Vikings έχουν καθηλωθεί ως μια ομάδα που θα μπορούσε να είναι σε μια θέση όπου νιώθουν αρκετά απελπισμένοι για έναν στρατηγό franchise και χρησιμοποιούν τις επιλογές Νο. 11 και Νο. 23 συνολικά ως μέρος ενός πακέτου για να ανέβουν στο ντραφτ.

Ωστόσο, δεν είναι σαν να μην χρειάζεται η ίδια η Νέα Αγγλία, ειδικά αφού αντάλλαξαν τον Mac Jones στους Jaguar κατά τη διάρκεια της offseason.

«Δεν μπορείς να κερδίσεις χωρίς έναν στρατηγό», είπε στο ESPN πηγή των Patriots.

Η εφημερίδα ανέφερε επίσης ότι ο πρώτος προπονητής Jerod Mayo και ορισμένοι από τους κορυφαίους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων της ομάδας έχουν αναγνωρίσει ιδιωτικά ότι η κληρονομιά τους θα συνδέεται με την επιλογή που θα κάνουν με την κατεύθυνση της θέσης του στρατηγού της ομάδας.

Ακόμη και στην τρίτη επιλογή, η επιλογή της Νέας Αγγλίας θα βασίζεται στο τι κάνουν οι Commanders στο Νο. 2.

Οι Bears αναμένεται να πάρουν τον Caleb Williams με την πρώτη συνολική επιλογή και οι Commanders έχουν συνδεθεί με τον Jayden Daniels με το δεύτερο pick.

JJ McCarthy AP
Drake Maye Εικονίδιο Sportswire μέσω Getty Images

Έτσι, πιθανώς δημιουργώντας τους Patriots να πάρουν είτε τον Maye είτε τον McCarthy.

Υπάρχει αρκετός χρόνος από τώρα μέχρι την Πέμπτη, αλλά προς το παρόν, οι Pats φαίνονται κλειδωμένοι να κάνουν μια επιλογή με την Νο. 3 επιλογή.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading