Μπράβο αδερφέ: Ο Χαλκ Χόγκαν βοηθά στη διάσωση έφηβης από αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο – National | Globalnews.ca


Χαλκ Χόγκαν υπήρξε εδώ και πολύ καιρό ήρωας στους κύκλους της πάλης, αλλά οι τελευταίες του ενέργειες οδηγούν τους ηρωισμούς του πολύ πέρα ​​από το ρινγκ.


Σύμφωνα με πρόσφατες αναφορές, ο θρύλος του WWE εμφανίστηκε στη δράση το Σαββατοκύριακο, βοηθώντας στη διάσωση ενός έφηβου κοριτσιού από το αυτοκίνητό της, το οποίο είχε αναποδογυρίσει κατά τη διάρκεια ενός τροχαίου με πολλά αυτοκίνητα στη Φλόριντα.

Ο Χόγκαν, 70 ετών, φέρεται να οδηγούσε κατά μήκος ενός αυτοκινητόδρομου στο Κλιγουότερ με τη σύζυγό του και τον φίλο του την Κυριακή το βράδυ όταν είδε ένα αυτοκίνητο να αναποδογυρίζει αφού κόπηκε από άλλο όχημα, ανέφερε πρώτα το TMZ.

Ο παλαιστής και ο φίλος του, Jake Rask, βγήκαν γρήγορα από το αυτοκίνητό τους για να ανταποκριθούν στη σύγκρουση. Οι αναφορές λένε ότι το ζευγάρι μπόρεσε να βοηθήσει το κορίτσι να βγει από το κατεστραμμένο όχημα σκάζοντας τους αερόσακους του αυτοκινήτου με εργαλεία που είχαν στη διάθεσή τους.

Οι φωτογραφίες που ελήφθησαν από το outlet δείχνουν Ο Χόγκαν και ο Ρασκ με το 17χρονο κορίτσι κοντά στο όχηματο οποίο ανατράπηκε στην οροφή του.

Η ιστορία συνεχίζεται κάτω από τη διαφήμιση

Η σύζυγος του Χόγκαν, Sky Daily, ανάρτησε για το δυστύχημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λέγοντας ότι ο οδηγός ταρακουνήθηκε αλλά κατά τα άλλα καλά.

«Χθες το βράδυ, αφού φύγαμε από το δείπνο στην Τάμπα, είδαμε ένα αυτοκίνητο να αναποδογυρίζει μπροστά μας! Πραγματικά θαυμάζω τον σύζυγό μου @hulkhogan και τον καλό μας φίλο @jakerask που ξεκίνησαν δράση, τρυπώντας τα κορίτσια [sic] αερόσακος και βγάζοντάς την γρήγορα από το αυτοκίνητο», έγραψε, σύμφωνα με το CBS News. «Από όλα τα φαινόμενα, ήταν αλώβητη, απλά κροταλίστηκε, που είναι απόλυτο θαύμα!»

Η εκπρόσωπος του Hogan, Linda Bose, επιβεβαίωσε στην USA Today ότι η Ο παλαιστής ήταν από τους πρώτους που ανταποκρίθηκαν.

Λάβετε τα τελευταία Εθνικά νέα.

Αποστέλλεται στο email σας, κάθε μέρα.

«Είναι χαρακτηριστικό για τον Χαλκ, έχει μεγάλη καρδιά», είπε ο Μποζ στο USA Today μέσω email. «Βοηθά και μεταχειρίζεται τους ανθρώπους με τον υψηλότερο σεβασμό».

Η ιστορία συνεχίζεται κάτω από τη διαφήμιση

Ο Χόγκαν, ο οποίος βαφτίστηκε πρόσφατα, δημοσίευσε για το περιστατικό στο Χ (πρώην Twitter), γράφοντας ότι χρησιμοποίησε ένα στυλό από τη Βαπτιστική εκκλησία του για να βοηθήσει στην απελευθέρωση του κοριτσιού.

«Το τρελό μέρος της έφηβης που γύρισε το αυτοκίνητό της ήταν ότι χωρίς μαχαίρι για να τρυπήσει τους αερόσακους για να τη βγάλει έξω, ένα στυλό της Indian Rocks Christian ήταν πολύ βολικό για να βάλει τις τσάντες, δόξα τω Θεώ, όλα είναι καλά ακόμα και τώρα. Αμήν HH», έγραψε.

&copy 2024 Global News, τμήμα της Corus Entertainment Inc.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading