Οι Βίκινγκς στρέφονται στο Jaren Hall για έναν ακόμη διακόπτη QB με το παιχνίδι που πρέπει να κερδίσετε


EAGAN, Minn. — Οι Minnesota Vikings άλλαξαν αρχικούς στρατηγούς για τέταρτη φορά μέσα σε εννέα εβδομάδες, παραδίδοντας ξανά την επίθεση στον πρωτάρη Jaren Hall με δύο παιχνίδια που πρέπει να κερδίσουν για να μπουν στα πλέι οφ.

Ο προπονητής Kevin O'Connell ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι ο Hall θα ξεκινήσει την Κυριακή κόντρα στον Green Bay, παγκώνοντας τον Nick Mullens αφού οι έξι κοψίματα του σε δύο αγώνες καταδίκασαν τους Vikings (7-8) σε ήττα, παρά το πέρασμα για 714 γιάρδες.

Ο Mullens επιλέχθηκε τέσσερις φορές την περασμένη εβδομάδα εναντίον του Ντιτρόιτ σε μια ήττα 30-24.

Ο Χολ ήταν ο πρώτος που κλήθηκε για τον Κερκ Κάζινς, ο οποίος έσκισε τον αχίλλειο τένοντα του στις 29 Οκτωβρίου στο τέταρτο δεκάλεπτο της νίκης 24-10 στο Γκριν Μπέι.

Ο Hall, μια επιλογή του πέμπτου γύρου ντραφτ από το BYU, ξεκίνησε την επόμενη εβδομάδα στην Ατλάντα με τον Mullens να βρίσκεται στο περιθώριο λόγω τραυματισμού στην πλάτη.

Ο Χολ υπέστη διάσειση στο πρώτο τρίμηνο που έβαλε σε δράση τον Τζόσουα Ντομπς. Ο Dobbs έκανε τέσσερις εκκινήσεις πριν αναλάβει ένας υγιής Mullens.


Ο Jaren Hall θα είναι ο βασικός στρατηγός των Vikings στην Εβδομάδα 17 εναντίον των Packers.
Ο Jaren Hall θα είναι ο βασικός στρατηγός των Vikings στην Εβδομάδα 17 εναντίον των Packers. USA TODAY Sports μέσω Reuters Con

Οι Vikings πάγκωσαν τον Nick Mullens (12) μετά την ήττα της Κυριακής από τους Lions.
Οι Vikings πάγκωσαν τον Nick Mullens (12) μετά την ήττα της Κυριακής από τους Lions. Getty Images

Η αίθουσα είναι 8 για 10 για 101 γιάρδες περνώντας και ένας σάκος συν τέσσερις βιασύνες για 10 γιάρδες αυτή τη σεζόν.

Οι Vikings πρέπει να κερδίσουν τα δύο τελευταία παιχνίδια τους και να χάσουν μία φορά είτε τους Rams είτε τους Seahawks για να πάρουν την τελευταία θέση μπαλαντέρ στο NFC.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading