Οι γίγαντες έπρεπε να είχαν πληρώσει τον Saquon Barkley πριν από τον Daniel Jones, λέει ο «τρελός» Kayvon ThibodeauxΟ Kayvon Thibodeaux είναι «τρελός» που οι Giants έκοψαν μια μεγάλη επιταγή στον Daniel Jones πριν από τον Saquon Barkley.

Οι Giants επέλεξαν να υπογράψουν τον στρατηγό τους σε τετραετή επέκταση συμβολαίου 160 εκατομμυρίων δολαρίων τελευταία offseason και συνεχίζουν να τρέχουν με την επίφοβη ετικέτα franchise (ένα έτος, 10,1 εκατομμύρια δολάρια).

Μετά την κατάργηση των συζητήσεων για πολυετή επέκταση του Barkley, έπαιξε τη σεζόν του 2023 στο tag χωρίς να δημιουργήσει δυσωδία και τώρα το μέλλον του με τους Giants είναι αβέβαιο καθώς περιμένει να μάθει αν θα λάβει πολυετή επέκταση, άλλη ετικέτα franchise ή θα του επιτραπεί να δωρεάν πρακτορείο δοκιμής.

«Πιστεύω στον Daniel Jones», Thibodeaux είπε την Πέμπτη στις “7 μ.μ. στο Μπρούκλιν” με τον πρώην σταρ του ΝΒΑ Carmelo Anthony και τον Kid Mero. «Αυτό για το οποίο είμαι θυμωμένος είναι αυτός ο Saquon — γιατί αν κοιτάξετε το παιχνίδι, την κασέτα, ο Saquon ήταν υπεύθυνος για τουλάχιστον το 30 τοις εκατό των εκρηκτικών μας παραστάσεων, μιλώντας για τη χρονιά [2022] κερδίσαμε το παιχνίδι των πλέι οφ.

«Λοιπόν, για μένα και για την ακεραιότητα της συνεργασίας και της σκληρής δουλειάς, και όλοι πιστεύουμε τα ίδια πράγματα, νιώθω ότι ο Saquon έπρεπε να είχε πληρωθεί πρώτα. Αυτό νιώθω».

Ο αμυντικός γραμμής των Giants, Kayvon Thibodeaux, εμφανίστηκε στο “7PM in Brooklyn” με τον πρώην αστέρα του NBA Carmelo Anthony και τον The Kid Mero. Corey Sipkin για το NY POST

Ο Μπάρκλεϊ δεν έχει έλλειψη υποστηρικτών στα αποδυτήρια, όπου η ηγεσία του, η παραγωγή του ως ο καλύτερος επιθετικός πλέι μέικερ της ομάδας για έξι συνεχόμενα χρόνια και η επιρροή στην κοινότητα ως δύο φορές υποψήφιος για τον Άνδρα της Χρονιάς του Walter Payton φέρνουν σεβασμό.

Ο Τιμποντό εμφανίστηκε ως ο καλύτερος πασαδόρος των Giants στη δεύτερη σεζόν του στο NFL, αλλά εξακολουθεί να απέχει μία σεζόν από το να μπορέσει να διαπραγματευτεί ένα νέο συμβόλαιο.

Οι γίγαντες χρησιμοποίησαν το ιστορικό τραυματισμών του Μπάρκλεϊ – τρεις χαμένους αγώνες το 2023 – και την υποτίμηση των τρέικ μπακ σε όλο το πρωτάθλημα ως μοχλό στις διαπραγματεύσεις.

«Δεν ξέρω το πίσω τέλος – ίσως είναι ένα franchise [tag], ίσως είναι μια επέκταση, ίσως είναι μπλα, μπλα, μπλα», δήλωσε ο Thibodeaux, ο οποίος εξέφρασε την εμπιστοσύνη του για την ικανότητα του front office να δημιουργήσει ρόστερ μέσω του ντραφτ. «Αυτό δεν είναι δουλειά μου. Πρέπει να επικεντρωθώ σε μένα. … Γιατί το βλέπουμε. Ως ομάδα, ξέρουμε ποιος κάνει δουλειά και όχι».

Οι Giants που τρέχουν πίσω, ο Saquon Barkley αντιπροσώπευε τα 10 από τα 25 touchdown των Giants το 2023. Corey Sipkin για το NY POST

Εκτός από το σύνολο των 1.242 γιαρδών από το scrimmage και τα 10 από τα 25 επιθετικά touchdown των Giants, η υποστήριξη του Barkley από τον πρωτάρη στρατηγό Tommy DeVito όταν τα πράγματα πήγαιναν άσχημα αυτή τη σεζόν πυροδότησε μια πεποίθηση από συμπαίκτες και οπαδούς που οδήγησε στο φαινόμενο “Tommy Cutlets”.

Ο DeVito επέστρεψε πρόσφατα την υποστήριξη σε μεγάλο βαθμό.

«Θέλω να καλέσουν το φορτηγό του Brink και να έρθουν να αφήσουν τα μετρητά στην μπροστινή πόρτα», DeVito είπε το Complex.com κατά τη διάρκεια μιας κοινής συνέντευξης με τον Barkley. “Τώρα [my] η ελπίδα είναι για τους Γίγαντες [because] Θέλω να είναι στο backfeld μαζί μου και με όλη την ομάδα μου γιατί πιστεύω ότι είναι ο καλύτερος συμπαίκτης στο NFL, ο καλύτερος συμπαίκτης που είχα… στη ζωή μου. Κάτω τα χέρια, σίγουρα.»

Ο Barkley έχει πει πολλές φορές ότι θέλει να είναι με τους Giants για όλη του την καριέρα και επιδιώκει μια «δίκαιη» πολυετή παράταση, αλλά έχει αρχίσει να αποδέχεται ότι μπορεί να μην είναι στα χαρτιά.

Η προθεσμία για μια ετικέτα είναι στις 5 Μαρτίου — περίπου μια εβδομάδα πριν από το άνοιγμα της δωρεάν υπηρεσίας.

Τελευταία, ο στρατηγός των Giants, Daniel Jones, υπέγραψε μια τετραετή επέκταση, ύψους 160 εκατομμυρίων δολαρίων
εκτός εποχής. Charles Wenzelberg/NY Post

Ο DeVito – ο οποίος θα μπορούσε να είναι οπουδήποτε από το Νο. 1 έως το Νο. 3 στο διάγραμμα βάθους των στρατιωτών όταν ανοίξει η σεζόν – δεν θέλει να φανταστεί τους Giants χωρίς τον Barkley.

«Ελπίζω να είναι με τους Γίγαντες. Αλλά αν όχι, κάποιος τηλεφωνήσει στην τράπεζα γιατί η τράπεζα έρχεται γιατί αυτός ο άνθρωπος πρέπει να πληρωθεί», είπε ο DeVito, πριν μιλήσει απευθείας στον Barkley. «Είσαι ο άνθρωπός μου, είσαι ο άνθρωπός μου, στην πραγματικότητα. Τώρα μπορείτε να έρθετε να το εκτελέσετε πίσω και μπορούμε να τα καταφέρουμε. Αλλά ταυτόχρονα, θέλω να πάρεις το χαρτί σου, ξέρεις τι εννοώ;»

Ο Μπάρκλεϋ το χαρακτήρισε «εξαιρετική απάντηση».


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading