Οι γίγαντες αντιμετωπίζουν τα δάκρυα του Tire Phillips, κατευθύνονται για χειρουργική επέμβαση


Επιθετικό τάκλιν Giants, ο Τάιρ Φίλιπς έσκισε το δεξί του τετράγωνο την Κυριακή κόντρα στους Rams και θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση. δήλωσε τη Δευτέρα ο επικεφαλής προπονητής Μπράιαν Ντάμπολ.

Philips υπέστη τραυματισμό στο γόνατο κατά τη διάρκεια της πρώτης διαδρομής των Giants την Κυριακή 26-25 ήττααλλά επέστρεψε.

Αργότερα απομακρύνθηκε από το γήπεδο στο τέταρτο δεκάλεπτο.

«Δεν νομίζω ότι είναι καλό», είπε ο Daboll την Κυριακή. «Πονούσε πολύ καλά. Πονούσε πολύ εκεί έξω».

Ο Phillips είχε αντικαταστήσει τον Evan Neal στο δεξί τάκλιν των Giants και η Κυριακή σηματοδότησε το 10ο παιχνίδι του – και ένατο ξεκίνημα.

«Δουλεύουμε τόσο σκληρά για να συμβούν κάποιοι τραυματισμοί, αλλά παίζουμε ένα άθλημα που έχει τραυματισμούς.» Ο Φίλιπς είπε στο The Athletic την Κυριακή. «Απλά πρέπει να εμπιστευτώ τον Θεό. Πρέπει να τον εμπιστευτώ σε όλο αυτό».

Ο Matt Peart αντικατέστησε τη Philips μετά την αποχώρησή του από το παιχνίδι και υπολογίζει ότι θα ξεκινήσει την Εβδομάδα 18 όταν οι Giants κλείνουν τη σεζόν στο σπίτι τους εναντίον των Eagles.


Ο Τάιρ Φίλιπς υπέστη σχισμένο τετρακέφαλο την Κυριακή.
Ο Τάιρ Φίλιπς υπέστη σχισμένο τετρακέφαλο την Κυριακή. Corey Sipkin για το NY POST

Η Tire Phillips κυκλοφόρησε την Κυριακή.
Η Tire Phillips κυκλοφόρησε την Κυριακή. Corey Sipkin για το NY POST

Ο Philips πέρασε την περασμένη σεζόν με την ομάδα προπόνησης των Giants, προτού οι Eagles τον υπογράψουν στη δική τους νωρίτερα αυτή τη σεζόν. Στη συνέχεια, οι Γίγαντες τον υπέγραψαν ξανά όταν άνοιξε μια ευκαιρία λόγω Ο τραυματισμός του Νιλ.

Οι Γίγαντες θα μπορούσαν να κοιτάξουν να φιλοξενήσουν έναν διαγωνισμό για τη σωστή θέση τους στο τάκλιν την επόμενη σεζόν λόγω της απόδοσης του Νιλ και των προβλημάτων υγείας που καλύπτουν τα τελευταία δύο χρόνια.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading