Οι γίγαντες δεν είναι έτοιμοι να πάρουν την απόφαση Tommy DeVito-Tyrod Taylor μετά την αλλαγή του ημιχρόνουΟ Brian Daboll δεν είναι έτοιμος να πει εάν ο περιστρεφόμενος τροχός των εφεδρικών κουαρτμπακ θα προσγειωθεί στον Tyrod Taylor ή στον Tommy DeVito αυτή την εβδομάδα.

Περίπου 16 ώρες μετά οι Γίγαντες έχασαν από τους Αετούς και Ο DeVito καθηλώθηκε στο ημίχρονο για τον Taylorο Daboll είπε ότι ο βασικός στρατηγός της Κυριακής εναντίον των Rams δεν θα κατονομαστεί μέχρι να υπάρξουν περαιτέρω εσωτερικές συζητήσεις.

Οι παίκτες αποχωρούν την Τρίτη, οπότε ο Daboll σίγουρα θα ήθελε να μοιραστεί με σεβασμό την απόφασή του και με τους δύο στρατηγούς – και ίσως με την πλήρη ομάδα – πριν από μια δημόσια αποκάλυψη.

«Θα το συζητήσουμε ως προσωπικό», είπε ο Ντάμπολ την Τρίτη το πρωί. «Τελειώνουμε [reviewing] αυτό το παιχνίδι και θα το συζητήσουμε απόψε».

Είναι λίγο διαφορετική προσέγγιση από τον Daboll, ο οποίος δεν σκέφτηκε καν την αλλαγή του τέταρτου την περασμένη εβδομάδα, αφού η επίθεση σταμάτησε σε μια ήττα από τους Saints.

Ο Tommy DeVito καθηλώθηκε στο ημίχρονο κατά την ήττα των Giants από τους Eagles τη Δευτέρα. Bill Kostroun για τη NY Post
Ο Tyrod Taylor (2) αντικατέστησε τον Tommy DeVito στο ημίχρονο. Bill Kostroun για τη NY Post

Αμέσως ονόμασε τον DeVito βασικό εναντίον των Eagles γιατί «το κέρδισε».

Όταν ο DeVito-Taylor έγινε για πρώτη φορά μια αληθινή μάχη – όταν ο Taylor βγήκε από τραυματισμένο απόθεμα και ο DeVito είχε κερδίσει δύο σερί – Ο Daboll ονόμασε τον DeVito τον βασικό κατά τη διάρκεια της πρώτης του διαθεσιμότητας των μέσων ενημέρωσης της εβδομάδας και ανταμείφθηκε επειδή έμεινε με τον πρωτάρη χωρίς σύνταξη με μια νίκη εναντίον των Packers.

Οι Giants θα είναι στο γήπεδο προπόνησης την Τετάρτη για να ξεκινήσουν την προετοιμασία για να αντιμετωπίσουν τους Rams.

Ο DeVito έχει συμβόλαιο το 2024, ενώ ο Taylor είναι ελεύθερος.

Ο προπονητής των Giants, Brian Daboll, δεν είναι έτοιμος να ονομάσει έναν στρατηγό για τον αγώνα της Κυριακής με τους Rams. Bill Kostroun για τη NY Post

Ο Daboll είπε ότι η απόφαση να υπάρξει μικρότερο λουρί στο DeVito αυτή την εβδομάδα από ό,τι προηγουμένως δεν ήταν προμελετημένη.

«Πήρα αυτή την απόφαση στο ημίχρονο», είπε ο Daboll. «Απλώς ένιωσα ότι έπρεπε να κάνουμε κάτι για να προσπαθήσουμε να μας πυροδοτήσει. Ήμασταν 1-for-8 στην τρίτη πτώση, 55 γιάρδες περνώντας. Αυτό ήταν ένα συλλογικό πράγμα, όμως, για όλους».


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading