Οι γίγαντες δεν θα κυνηγήσουν τον Μπιλ ΜπέλιτσικΣε περίπτωση που αναρωτιέστε… η απάντηση είναι όχι.

Οι Giants δεν θα διερευνήσουν την επαναφορά του Bill Belichick στο μαντρί, τώρα που Ο Belichick και οι Patriots την Πέμπτη χώρισαν μετά από 24 χρόνια μαζί και έξι θριάμβους στο Super Bowl.

Οι Giants διατηρούν καλές σχέσεις με τον Belichick και Ο Belichick έχει μεγάλη εκτίμηση για τους Giantsβασισμένος στην εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία του με το franchise για περισσότερο από μια δεκαετία (1979-90), κυρίως ως αμυντικός συντονιστής του Bill Parcells για δύο ομάδες πρωταθλήματος Super Bowl.

Ο Belichick θα πρέπει να είναι πρώτος στην ψηφοφορία Hall of Famer και έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει να συνεχίσει να προπονεί, καθιστώντας τον έναν ελκυστικό, αν και μεγαλύτερο (71) υποψήφιο προπονητή ελεύθερου παράγοντα, και υπολογίζει ότι έχει επιλογές.

Μία από αυτές τις επιλογές δεν θα είναι οι Giants. Έχουν έναν προπονητή, τον Brian Daboll, και δεν διερευνούν άλλες επιλογές αυτή τη στιγμή.

Οι Giants δεν ενδιαφέρονται να φέρουν πίσω τον Bill Belichick (λ.) για να αντικαταστήσει τον Brian Daboll (r.) Getty Images
Ο Bill Belichick (λ.) ανακοινώνει την αναχώρησή του από τους Patriots την Πέμπτη με τον ιδιοκτήτη Robert Kraft (r.) REUTERS

Σε μια σημαντική εβδομάδα στο NFL και στο κολεγιακό ποδόσφαιρο, Ο Νικ Σαμπάν ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τη θέση του ως επικεφαλής προπονητής στην Αλαμπάμα και όποτε αναφέρεται το όνομα του Σαμπάν, είναι σκόπιμο να θυμόμαστε τη σχεδόν σύνδεσή του με τους Γίγαντες.

Όταν οι Giants ήταν στην αγορά για έναν προπονητή μετά τη σεζόν του 1996, έκαναν έντονες έρευνες για την πρόσληψη του Saban, τότε του προπονητή στο Michigan State. Δεν τα κατάφερε και οι Γίγαντες προσέλαβαν τον Τζιμ Φάσελ.


Ακολουθήστε την κάλυψη της Post στην έξοδο Patriots του Bill Belichick


Μετά τη σεζόν του 2015, οι Giants, μετά από 12 χρόνια, χώρισαν τους δρόμους τους με τον Tom Coughlin και τον Saban — κατακτώντας το πέμπτο εθνικό του πρωτάθλημα (ένα στο LSU, τέσσερα στην Αλαμπάμα) έστειλαν μήνυμα μέσω μεσαζόντων ότι ενδιαφέρεται να ακούσει για τους Giants' δουλειά.

Ο αμυντικός συντονιστής των Giants, Bill Belichick, απομακρύνεται από το γήπεδο στους ώμους του Thomas Johnson, αριστερά, και του Greg Lasker, αφού οι Giants αποκλείουν τους Washington Redskins για να κερδίσουν το Πρωτάθλημα NFC, 17-0, στο Meadowlands στο East Rutherford, NJ, Jan. 12, 1987. ASSOCIATED PRESS
Ο αμυντικός συντονιστής των Giants, Bill Belichick, κεντρικός, εξετάζει το αμυντικό σχέδιο παιχνιδιού στις 23 Ιανουαρίου 1991 μαζί με άλλους προπονητές πριν από το Super Bowl XXV. AP

Οι Giants είχαν κάποιο ενδιαφέρον, επίσης, αλλά τελικά τίποτα δεν υλοποιήθηκε και ο Ben McAdoo, ο οποίος ήταν ο συντονιστής της επίθεσης υπό τον Coughlin, προσλήφθηκε ως επικεφαλής προπονητής.

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε… Ο Saban αναμένεται να αποσυρθεί και οι Giants δεν θα κάνουν τρίτη έρευνα για τη διαθεσιμότητά του.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading