Οι διασημότητες του Πακιστάν αντιδρούν στην ήττα του Πακιστάν από την Ινδία στο Παγκόσμιο Κύπελλο T20 2024 | Η Express Tribune


Τα συναισθήματα έχουν ξεσηκωθεί μεταξύ των διασημοτήτων του Πακιστάν μετά την απογοητευτική ήττα της Ομάδας Κρίκετ του Πακιστάν από την Ινδία στο Παγκόσμιο Κύπελλο T20 2024.

Πολλοί από αυτούς επισκέφτηκαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να εκφράσουν την απογοήτευση και την απογοήτευσή τους. Να τι είχαν να πουν:

Shaan Shahid:

«Ομάδα Green, δεν αξίζετε τον σεβασμό, την αγάπη και την υποστήριξή μας. Έχετε γίνει οι αστείοι του κρίκετ. Η διοίκηση και όλοι εσείς έχετε απογοητεύσει όλους όσους αγαπούν και αναπνέουν το Πακιστάν», είπε ο βετεράνος ηθοποιός Shaan Shahid.

Areeba Habib:

Δεν συγκρατήθηκε ούτε η ηθοποιός Areeba Habib. “Μεγάλη ντροπή για τον Babar Azam και τον Shadab και όλους τους ροπαλοφόρους. Ευχαριστώ, Naseem Shah”, παρατήρησε.

Asim Azhar: μικρό

Ο inger και τραγουδοποιός Asim Azhar εξέφρασε την απογοήτευσή του πιο ωμά. “Αντίο για πάντα. Τελείωσα με αυτό το σκατά”, έγραψε.

Ahmed Ali Butt:

Ο podcaster Ahmed Ali Butt εξέφρασε επίσης τον θυμό του, “Tum Log PSL Kay jogay ho! Jahan tumhari egos aur kingship chalti hay! Asal dunya main tumhari koi auqaat nahi! Aglay saal το Πακιστάν θα πρέπει να παίξει για την πρόκριση. Gulli muhalay ki team tum logon say behtar hay Από επιτροπή επιλογής σκατά σε ομάδα σκατά».

Fahad Sheikh:

Ο ηθοποιός Fahad Sheikh πρότεινε μια αλλαγή στους ρόλους για τον Imad Wasim, λέγοντας: “Ο Imad θα πρέπει να ενταχθεί ξανά στο πάνελ του Geo μετά από αυτή την προσπάθεια που κερδίζει τον αγώνα.”

Mawra Hocane:

Η ηθοποιός Mawra Hocane αντανακλούσε την οργή πολλών θαυμαστών, “Jab lagta hai jeetnay lagay hain, haar jatay hain. Jab lagta hai haarnay lagay hain, tab bhi haar jaatay hain. Jab lagta hai τουρνουά sai nikal jayein poarhoy, Χάιν Τζαμπ λάγκτα σανό κ τοπ 2 μειν ααχι τζαϊν τάμπ μπχι γκρουπ μειν χε χααρ τζάτειν χαιν Ίτνα τού μπάτα ντειν κ χουμ καρέιν;

Αυτό το κύμα απογοήτευσης από τη βιομηχανία του θεάματος υπογραμμίζει το ευρέως διαδεδομένο συναίσθημα μεταξύ των Πακιστανών οπαδών που είχαν μεγάλες ελπίδες για την ομάδα τους στο τουρνουά. Η ήττα από την Ινδία, έναν σημαντικό αντίπαλο, έχει αφήσει απογοητευμένους θαυμαστές και διασημότητες.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading