Οι ερευνητές προσδιορίζουν την αιτία της πυρκαγιάς στο σπίτι στο Tyreek HillΟι ερευνητές εντόπισαν ένα παιδί που έπαιζε με έναν αναπτήρα ως την προκαταρκτική αιτία της πυρκαγιάς που κατέστρεψε την έπαυλη του πρωταγωνιστή των Miami Dolphins, Tyreek Hill's Florida, σύμφωνα με το CBS News Miami.

«Η έρευνα εντόπισε ότι η φωτιά ήταν τυχαία και προκλήθηκε από ένα παιδί που έπαιζε με αναπτήρα μέσα σε ένα υπνοδωμάτιο όπου ξεκίνησε η φωτιά», είπε ο Ρόμπερτ Τέιλορ, στρατάρχης της πυροσβεστικής της Davie Fire Rescue, σύμφωνα με το CBS News Miami. «Ευτυχώς, όλοι οι ένοικοι του σπιτιού μπόρεσαν να εκκενώσουν με ασφάλεια και δεν υπήρξαν τραυματισμοί».

Κλήθηκαν πυροσβέστες Τετάρτη πριν τις 2 μ.μ. ET στο σπίτι του Hill's Southwest Ranches, το οποίο αγόρασε για 6,9 εκατομμύρια δολάρια το 2022, σύμφωνα με το WSVN 7 News.

Χαρακτηρίστηκε ως πυρκαγιά δύο συναγερμών.

Οι πυροσβέστες χρειάστηκαν περίπου 45 λεπτά για να σβήσουν τη φωτιά, η οποία άφησε μια «τρύπα στην οροφή» και «σημαντική ζημιά καπνού και νερού στο εσωτερικό», σύμφωνα με το CBS.

Πλάνα έδειξαν πυκνό καπνό να βγαίνει από την έπαυλη καθώς οι πυροσβέστες έριχναν νερό πάνω της και έκοψαν τρύπες σε τμήματα της οροφής. NBC Μαϊάμι
Το σπίτι του Tyreek HIll. NBC Μαϊάμι

Ο Χιλ, 29 ετών, έκανε εξάσκηση με τα Δελφίνια την ώρα της πυρκαγιάς και ο φαρδύς δέκτης έφυγε από την εγκατάσταση προπόνησης για να επιλύσει την κατάσταση.

Ο Drew Rosenhaus, ο πράκτορας του Hill, είπε ότι κάποια μέλη της οικογένειας ήταν παρόντα όταν ξέσπασε η φωτιά. Πρόσθεσε ότι ήταν ως επί το πλείστον περιορισμένο σε ένα δωμάτιο.

«Αυτός και η οικογένειά του είναι ασφαλείς», είπε ο Rosenhaus. «Κανείς δεν τραυματίστηκε Νο. 1, κανένα κατοικίδιο, οπότε είμαστε πολύ ευγνώμονες για αυτό. Ευχαριστούμε πολύ τους πυροσβέστες που έσβησαν τη φωτιά. Ευτυχώς, η φωτιά περιορίστηκε σε περιορισμένο χώρο του σπιτιού. Προφανώς, θα υπάρξει κάποια ζημιά από καπνό και νερό.

«Είναι πολύ δύσκολο για κανέναν προφανώς να πάρει φωτιά το σπίτι σου, αλλά ο Tyreek το χειριζόταν, αυτός και η οικογένειά του, με όση ηρεμία μπορούσες να ελπίζεις».

Tyreek Hill. USA TODAY Sports μέσω Reuters Con

Ο Hill εμφανίστηκε στη σκηνή φορώντας ένα στήριγμα στο αριστερό του πόδι, σύμφωνα με το CBS, αλλά ο Rosenhaus είπε ότι ο Hill αναμένει να παίξει την Κυριακή όταν οι Dolphins θα φιλοξενήσουν τους Bills με την AFC East στη γραμμή.

Το Μαϊάμι θα είναι ο Νο. 2 στο AFC με νίκη, ενώ οι Dolphins θα πέσουν στο Νο. 6 και θα αντιμετωπίσουν τους Chiefs στο Κάνσας Σίτι με ήττα.

Ο Χιλ, ο οποίος κέρδισε το όγδοο νεύμα του στο Pro Bowl σε οκτώ σεζόν την Τετάρτη, έχει κορυφαίο στο NFL 1.717 γιάρδες λήψης και 12 touchdown αυτή τη σεζόν.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading