Οι λογαριασμοί κάνουν έκκληση για τους χιονοστιβάδες πριν από τον αγώνα πλέι οφ με χειμερινή καταιγίδαΟι Bill ελπίζουν ότι οι οπαδοί μπορούν να κάνουν τη διαφορά στο γήπεδο – κυριολεκτικά.

Βουβάλι προσλαμβάνει χιονοστιβάδες για να βοηθήσει να ετοιμαστεί ο αγώνας του Highmark Stadium για τον αγώνα πλέι οφ των Bills-Steelers την Κυριακή με μια χειμερινή καταιγίδα στη Δυτική Νέα Υόρκη.

Οι Bills συνεργάστηκαν με την Jani-King, μια αμερικανική εταιρεία καθαρισμού, για να προσλάβουν οποιονδήποτε άνω των 18 ετών (ή κάτω των 18 με κατάλληλα χαρτιά εργασίας) με ρυθμό 20 $ ανά ώρα, από το Σάββατο στις 10 μ.μ.

Οι εργαζόμενοι θα μπορούν να κάνουν διαλείμματα σε θερμαινόμενους χώρους με δωρεάν φαγητό και ποτά, αν και τους ζητήθηκε να φέρουν τα δικά τους φτυάρια, αν είναι δυνατόν.

Αν και το χιόνι δεν έχει καλύψει ακόμα το γήπεδο, οι θερμοκρασίες αναμένεται να πέσει το Σάββατο και την Κυριακή, με πιθανότητα επτά ή περισσότερες ίντσες χιονιού και ισχυρούς ανέμους αυτό το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με το WGRZ.com, που μπορεί να μετατρέψει τον αγωνιστικό χώρο σε Χειμερινή χώρα των θαυμάτων.

Παρά τη χειμερινή καταιγίδα σε ισχύ για την κομητεία Έρι από το πρωί του Σαββάτου, το NFL έχει κατέρριψε τις φήμες για μεταφορά του αγώνα στο Κλίβελαντ.

«Παρακολουθούμε τις συνθήκες όπως κάνουμε για κάθε παιχνίδι, αλλά δεν έχουν γίνει συζητήσεις σχετικά με την αλλαγή της κατάστασης του παιχνιδιού», δήλωσε ο Brian McCarthy, αντιπρόεδρος επικοινωνίας του NFL, WGRZ.com.

Αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο σε αυτό το μέρος της Νέας Υόρκης και οι Bill δεν έχουν αφήσει ποτέ πριν λίγο χιόνι να τους σταματήσει.

Το χιόνι καλύπτει το γήπεδο στο Highmark Stadium πριν από έναν αγώνα ποδοσφαίρου NFL μεταξύ των Atlanta Falcons και Buffalo Bills στο Orchard Park, Νέα Υόρκη, την Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2022. AP

Το 2022, το Η κοινότητα των Buffalo αφαίρεσε πάνω από 100.000 τόνους χιονιού από το γήπεδο της ομάδας πριν την Ο Μπιλς φιλοξένησε τα Δελφίνια κατά τη διάρκεια μιας μεγάλης χιονοθύελλας στα τέλη Δεκεμβρίου.

Η διαδικασία χρειάστηκε 200-250 άτομα σε τρεις ημέρες για να καθαρίσουν το γήπεδο, είπε η ομάδα σε βίντεο που παρήγαγε η ίδια.

Τα πληρώματα πρώτα καθάρισαν το χωράφι οργώνοντας το χιόνι στα πλάγια και απομακρύνοντάς το με φορτηγά.

Το Snow απομακρύνεται από τις εξέδρες στο Highmark Stadium πριν από έναν αγώνα ποδοσφαίρου NFL μεταξύ των Buffalo Bills και Miami Dolphins στο Orchard Park, Νέα Υόρκη, Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2022. AP
Ένα μέλος του πληρώματος των γηπέδων του Μπάφαλο Μπιλς φτυαρίζει το χιόνι από τη γραμμή βάσης κατά τη διάρκεια του τρίτου τριμήνου ενός αγώνα ποδοσφαίρου γύρου της κατηγορίας NFL μεταξύ των Μπάφαλο Μπιλς και των Σινσινάτι Μπένγκαλς, Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2023. AP

Οι οπαδοί καθάρισαν τις 75.000 θέσεις με φτυάρια χειρός, κάτι που χρειάστηκε δυόμισι ώρες ανά τμήμα, το οποίο ανήλθε συνολικά σε 275 ώρες φτυαρίσματος.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading