Οι παίκτες του NFL συντρίφθηκαν για εκατομμύρια χάρη στην κατάρρευση του Eagles “Monday Night Football”


Ξεκινώντας από τη δική του γραμμή οκτώ γιάρδων και στη βροχή, ο εφεδρικός στρατηγός των Seahawks Ο Ντρου Λοκ είχε πάγο στις φλέβες του.

NFL Οι παίκτες του στοιχήματος είχαν συμμετάσχει all-in στο pregame των Eagles, με το 83 τοις εκατό των στοιχημάτων στο χρήμα των Eagles στο DraftKings και το 79 τοις εκατό των στοιχημάτων στο Eagles -3,5.

BetMGM Sportsbook ανέφερε επίσης ισχυρή υποστήριξη για το φαβορί του δρόμου, με το 75 τοις εκατό της λαβής στο Eagles -3,5 και το 80 τοις εκατό των στοιχημάτων moneyline.

Και τώρα ο Λοκ είναι ο καλύτερος φίλος του μπουκ.

Στα σημεία δεδομένων που κοινοποιήθηκαν στο The Post από την BetMGM, η νίκη των Seahawks από πίσω ήταν η μεγαλύτερη νίκη για το βιβλίο της εβδομάδας.

Είναι ισόπαλο για τη χειρότερη ήττα για το στοιχηματικό κοινό στο χρήμα εδώ και αρκετές εβδομάδες, με συγκρίσιμη μόνο τη συγκλονιστική ήττα των Lions από τους Bears.

Αυτοί οι παίκτες του στοιχήματος, που αθροιστικά πιθανότατα έχασαν εκατομμύρια δολάρια, μπορούν να ευχαριστήσουν τη μεγαλύτερη διαδρομή της σεζόν των Seahawks μέσα από τη βροχή.

Η διαδρομή 92 υάρδων κέρδισε την κίνηση των 88 υάρδων έναντι των Rams με επικεφαλής τον αρχηγό Geno Smith τον Νοέμβριο.

Φαινόταν ζοφερό σε ένα σημείο, με τους Seahawks να κάθονται σε ένα 3ο και 10 από το δικό τους 34, αλλά ο Lock έδωσε μια πάσα 34 γιάρδων στον δέκτη DK Metcalf με Ο πρώην κόρνερ μπακ Giants James Bradberry και ασφάλεια Sydney Brown συγκλίνουν στο έργο.


Ο Τζάξον Σμιθ-Ντζίγκμπα κάνει μια απίστευτη αρπαγή touchdown.
Ο Τζάξον Σμιθ-Ντζίγκμπα κάνει μια απίστευτη αρπαγή touchdown. Getty Images

Στοίχημα στο NFL;


Σε ένα άλλο τρίτο και μεγάλο, ο Lock κοίταξε ξανά βαθιά απέναντι σε έναν δευτερεύοντα Eagles που έπαιζε στενή κάλυψη άντρα. Σίγουρα, ο Bradberry ήταν και πάλι ο στόχος.

Ο πρωτάρης δέκτης Jaxson Smith-Njigba έψησε τον Bradberry για να κάνει ένα πιάσιμο σαν τον Willie Mays από τον ώμο για ένα νικητήριο παιχνίδι.

Οι παίκτες του στοιχήματος μάλλον άρχισαν να σκίζουν τα εισιτήριά τους, κάτι που είναι μουσική στα αυτιά των μπουκ.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading