Οι παίκτες του NFL υποστηρίζουν αυτήν την ομάδα στο παιχνίδι Lions vs. 49ers NFC Championship


Είναι το πιο καυτό στοίχημα του Σαββατοκύριακου πρωταθλήματος συνεδρίων.

Πιστεύετε στα λιοντάρια του Ντιτρόιτ;

BetMGM Sportsbook λέει στο The Post ότι το Lions ML (+260) είναι το πιο δημοφιλές στοίχημα του Σαββατοκύριακου όσον αφορά τον αριθμό των εισιτηρίων, ακολουθούμενο από το Lions +7.

Ένα εκπληκτικό 72 τοις εκατό των στοιχημάτων χρήματος για τη σύγκρουση Lions-49ers είναι στο Ντιτρόιτ, ενώ το 71 τοις εκατό των πραγματικών χρημάτων είναι στα Lions.

Το στοιχηματικό κοινό λατρεύει την ιστορία του αουτσάιντερ αυτό το Σαββατοκύριακο.

Αλλά το κύριο μέλημα θα είναι η άμυνα των λιονταριών, η οποία φαινόταν τρομερή απέναντι στην πάσα στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Τα λιοντάρια έχουν καταρρεύσει από τους αντίπαλους δέκτες, επιτρέποντας στον Μάικ Έβανς να πετύχει 147 γιάρδες υποδοχής την περασμένη εβδομάδα, ενώ ο Puka Nacua άρπαξε 181 την προηγούμενη εβδομάδα.

Lions vs. 49ers πιθανότητες

ΕξάπλωσηΓραμμή χρήματοςΣύνολο
DET (+7. -115)
SF (-7, -105)
DET (+275)
SF (-350)
Πάνω από 51 (-110)
Κάτω από 51 (-110)
Οι αποδόσεις παρέχονται από την BetMGM

Πριν από αυτό, ο Justin Jefferson έφερε 192 γιάρδες την Εβδομάδα 18 και τα 227 γιάρδες του CeeDee Lamb την Εβδομάδα 17 ήταν η τρίτη μεγαλύτερη σε ένα παιχνίδι αυτή τη σεζόν.

Ο Deebo Samuel μπορεί να μην ταιριάζει στους 49ers Ωστόσο, στο παιχνίδι του πρωταθλήματος συνεδρίων NFC, αναζητήστε τον μελλοντικό ελεύθερο πράκτορα Brandon Aiyuk που θα είναι σημαντικός παράγοντας στο παιχνίδι της Κυριακής.

Το κακό αμυντικό παιχνίδι προσφέρεται για στοιχήματα στο over και η BetMGM αναφέρει ότι το 71 τοις εκατό της λαβής είναι σε πάνω από 51 συνολικά πόντους.

Έπειτα, φτάνουμε στην άμυνα των 49ers' run, η οποία επέτρεπε έξι γιάρδες ανά μεταφορά στους Packers που τρέχουν πίσω τον Aaron Jones.


Θα μπορούσε να είναι το παιχνίδι βιτρίνας του Brandon Aiyuk την Κυριακή.
Θα μπορούσε να είναι το παιχνίδι βιτρίνας του Brandon Aiyuk την Κυριακή. Getty Images

Ο Ντέιβιντ Μοντγκόμερι είναι ένα βιαστικό μηχάνημα σκοράρισμα αγγίγματος.
Ο Ντέιβιντ Μοντγκόμερι είναι ένα βιαστικό μηχάνημα σκοράρισμα αγγίγματος. NurPhoto μέσω Getty Images

Οι Lions είναι έβδομοι στο πρωτάθλημα σε rushing γιάρδες ανά παιχνίδι (131,8) και πέμπτοι στο NFL σε γιάρδες ανά μεταφορά (4,5) πίσω από το δίδυμο των David Montgomery και Jahmyr Gibbs.

Ο όμιλος του Dan Campbell έχει τις χειρότερες πιθανότητες μεταξύ των υπόλοιπων ομάδων για να κερδίσει το Super Bowl, φτάνοντας στο +800 για να κερδίσει τα δύο τελευταία παιχνίδια της σεζόν.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading