Οι παίκτες των Saints ξεγέλασαν στο παιχνίδι που πυροδότησε την αντιπαράθεση των προπονητών, δεν έχουν μετανιώσειΟ Τζέιμις Γουίνστον δεν έχει μετανιώσει για την απόφαση των παικτών των Saints να κάνουν αδίστακτους αργά τη νίκη της Κυριακής επί των Falcons.

Ο εφεδρικός στρατηγός είπε ότι αγνόησαν το παιχνίδι που καλούνταν να γονατίσουν και αντ' αυτού πέτυχαν τον Τζάμααλ Ουίλιαμς ένα touchdown.

Το late touchdown με τους Αγίους να προηγούνται με 41-17 σε εκείνο το σημείο εξόργισε τον προπονητή των Falcons, Arthur Smith τόσο πολύ, και αντιμετώπισε τον προπονητή της Νέας Ορλεάνης Ντένις Άλεν μετά το παιχνίδι.

Από την πλευρά του, ο Άλεν δεν ενθουσιάστηκε με την απόφαση και είπε στους δημοσιογράφους ότι οι παίκτες είχαν αλλάξει την κλήση.

“Λοιπόν, ζητώ συγγνώμη από τον DA επειδή το παιχνίδι ήταν νίκη, αλλά εξήγησα επίσης στον DA ότι ήταν μια ομαδική απόφαση”, είπε ο Winston. “Ρώτησα τα παιδιά, είπα, “Τι θέλετε να κάνετε;” Ξέρουμε πόσα σημαίνει ο Τζαμάαλ για αυτήν την ομάδα. Και κατάλαβα από την οπτική γωνία του DA, οπότε του το δίνω, αλλά ο DA δεν το επιδοκίμασε καθόλου.

AP
Ο Τζέιμις Ουίνστον είπε στους δημοσιογράφους ότι οι παίκτες των Αγίων αποφάσισαν να μην γονατίσουν το ρολόι. Αλεπού 8

«Ωστόσο, αποφασίσαμε ως ομάδα να το κάνουμε».

Ο Άλεν συμφώνησε ότι ο Σμιθ «πρέπει» να είναι αναστατωμένος για το touchdown με λίγο περισσότερο από ένα λεπτό για να παίξει στο παιχνίδι και περιέγραψε την απόφαση ως «μη αποδεκτή».

Ο Ουίνστον, ο οποίος ήταν στο παιχνίδι ως βασικός, ο Ντέρεκ Καρ, είπε ότι η απόφαση πάρθηκε στο γήπεδο αφού η αναχαίτιση έβαλε τους Αγίους στη γραμμή της 1 υάρδας.

Οι Άγιοι παρατάχθηκαν σαν να επρόκειτο να γονατίσουν για να τελειώσουν το παιχνίδι, αλλά αντ' αυτού έδωσαν την μπάλα στον Ουίλιαμς για το μοναδικό του touchdown της σεζόν.

«Το σκορ ήταν ήδη 41-17, οπότε δεν ξέρω πόσο χειρότερο μπορεί να γίνει, αλλά είχα έναν τόνο σεβασμού για τον Άρθουρ Σμιθ και τον προπονητή που είναι», είπε ο Γουίνστον. «Δεν ήθελα να ασέβομαι [Smith]. Δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου. Η πρόθεσή μου ήταν να οδηγήσω την ομάδα με την οποία ήμουν όλη τη χρονιά και πήραμε μια συλλογική απόφαση ότι θέλαμε να φέρουμε έναν από τους τύπους μας με τον οποίο αγωνίζονται — αίμα, ιδρώτα και δάκρυα, κάθε παιχνίδι — στη ζώνη τέλους. Θα νιώσω καλά με αυτό.”

Ο Τζαμάαλ Γουίλιαμς κουβαλάει την μπάλα εναντίον των Φαλκονς την Κυριακή. AP
Ο προπονητής των Atlanta Falcons, Άρθουρ Σμιθ, σέντερ, μιλά με τον προπονητή των New Orleans Saints, Dennis Allen, αριστερά, μετά από έναν αγώνα ποδοσφαίρου NFL, την Κυριακή 7 Ιανουαρίου. AP

Ο Winston είπε ότι αυτό είναι κάτι που «πρέπει» να ξεχαστεί αρκετά γρήγορα, αλλά οι Falcons και Saints βλέπονται όντως δύο φορές το χρόνο και μπορεί να γίνει υλικό για τον πίνακα ανακοινώσεων για την Ατλάντα.

Καμία ομάδα δεν κατευθύνεται προς τη μετά την περίοδο, η οποία θα δώσει και στις δύο πλευρές αρκετό χρόνο για να σκεφτούν το τέλος του τελικού της σεζόν της Κυριακής.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading