Οι πατριώτες «αρρωσταίνουν» από την «πριμαντόνα» Μακ ΤζόουνςΟ Τζερόντ Μάγιο φάνηκε ενθαρρύνεται από την παρουσία του Μακ Τζόουνς όταν ο Mayo παρουσιάστηκε ως νέος προπονητής των Patriots την Τετάρτη.

Άλλοι, όχι και τόσο.

Ενώ ο Mayo φάνηκε εντυπωσιασμένος όταν είπε στο ESPN Jones εργαζόταν στις εγκαταστάσεις εκείνη την ημέραο στρατηγός φαίνεται να έχει φθείρει την υποδοχή του σε άλλα σημεία του κτιρίου.

«Ήταν με τον εξοπλισμό προπόνησής του, κάτι που είναι ειρωνικό αφού καθάρισε ολόκληρο το ντουλάπι του στο τέλος της σεζόν. Ούτε μια κρεμάστρα. Εντελώς άδειο. … Δηλαδή, έλα ρε φίλε», πηγή της ομάδας είπε το Boston Sports Journalμέσω NESN. «Όλοι τον είδαν να παίζει, τον έχουν δει να συμπεριφέρεται σαν πριμαντόνα. Η ομάδα είναι άρρωστη από αυτό, όλοι το έχουν βαρεθεί».

Bill Belichick, ο οποίος χώρισαν τους δρόμους τους με τους Patriots αυτόν τον μήνα μετά από 24 σεζόν και έξι πρωταθλήματα Super Bowl, έκανε τον Τζόουνς ανενεργό για το φινάλε της σεζόν κόντρα στους Jets, στέλνοντας ένα προφανές μήνυμα στον πρώην εκλεκτό του πρώτου γύρου — και ίσως ιδιοκτήτη Robert Kraft.

Ο στρατηγός των Patriots Mac Jones στη συνέντευξη Τύπου του Jerod Mayo στις 17 Ιανουαρίου 2024. USA TODAY Sports μέσω Reuters Con
Ο στρατηγός των Patriots, Mac Jones, φτάνει στη συνέντευξη Τύπου του Jerod Mayo στις 17 Ιανουαρίου 2024. USA TODAY Sports μέσω Reuters Con

Η συναίνεση φαινόταν να είναι ότι η γρατσουνιά θα σήμαινε το τέλος ενός τριετούς γάμου με τρενάκι του λούνα παρκ μεταξύ των Patriots και του Jones, ο οποίος κέρδισε το νεύμα του Pro Bowl ως πρωτάρης το 2021, αλλά έκτοτε δεν κατάφερε να καθιερωθεί ως στρατηγός franchise.

Οι Patriots σημείωσαν 2-9 αυτή τη σεζόν στα παιχνίδια που ξεκίνησε ο 25χρονος, τα οποία περιείχαν πολλούς πάγκους εντός του παιχνιδιού.

Ο Τζόουνς έχασε επίσημα την αρχική θέση από τον Μπέιλι Ζάπε, επιλογή του τέταρτου γύρου του 2022, την Εβδομάδα 13, όταν η Νέα Αγγλία έχασε 6-0 από τους Chargers.

Ο προπονητής των New Patriots Jerod Mayo (l.) με τον ιδιοκτήτη Robert Kraft (r.) στις 17 Ιανουαρίου 2024. AP
Ο στρατηγός των Patriots, Mac Jones, έχασε την αρχική θέση μετά από 11 αγώνες αυτή τη σεζόν. Getty Images

Μιλώντας τη Δευτέρα στις Το “The Greg Hill Show” του WEEI, Ο Mayo ρωτήθηκε αν ο Jones δυσκολεύτηκε ως ηγέτης αυτή τη σεζόν.

«Δεν το λέω αυτό», απάντησε ο Μάγιο. «Αυτό που θα πω είναι ότι όταν σκέφτομαι τον Mac, προφανώς έχει ταλέντο – και για άλλη μια φορά βρισκόμαστε στη φάση της αξιολόγησης. Θα πω με αυτό, ξέρετε, η αυτοπεποίθηση ενός παίκτη είναι πολύ εύθραυστη, ειδικά με αυτούς τους παίκτες τώρα – σαν να είμαι γέρος ή κάτι τέτοιο. Αλλά η αυτοπεποίθηση πάει πολύ μακριά και ειλικρινά καθώς συνεχίζω να αξιολογώ, καθώς συνεχίζουμε να αξιολογούμε ως προπονητικό επιτελείο, θα δούμε. Αλλά ξέρετε ότι αυτοί οι τύποι μπορούν να παίξουν ποδόσφαιρο, σαν να είναι εδώ για κάποιο λόγο».


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading