Οι πιθανότητες της επόμενης ομάδας του Bill Belichick: Οι Falcons προτιμούν να προσγειώσουν θρυλικό προπονητή


Ο Bill Belichick έφερε στους Falcons την πιο βάναυση απώλεια στην ιστορία του franchise.

Και τώρα μπορεί να είναι ο επόμενος άνθρωπος που θα προσπαθήσει να τους οδηγήσει στον πρώτο τους τίτλο.

Στον απόηχο του Ο Belichick χωρίζει με τους Patriots, ο 71χρονος προπονητής ευνοείται πλέον να προσγειωθεί με τους Falcons, σύμφωνα με DraftKings.

Οι αποδόσεις της επόμενης ομάδας Bill Belichick 2024

ΟμάδαΠιθανότητες προ-πυροδότησηςΠιθανότητες μετά την πυροδότησηΤρέχουσες πιθανότητες
Γεράκια+500+400+150
Δεν προπονεί μια ομάδα NFL+700+175+75
Εκρηκτικά+200+200+400
Διοικητές+650+400+500
Οποιαδήποτε άλλη ομάδα NFL+1000+800+800
Τιτάνες+800+800+800
Πάνθηρες+1500+1200+1600
Γίγαντες+2200+2200+2500
Τζετ+3500+2500+3000
Άγιοι+2500+2500+3000
Οι πιθανότητες, ευγενική προσφορά του DraftKings, είναι διαθέσιμες μόνο σε επιλεγμένες πολιτείες (το Ιλινόις φαίνεται παραπάνω).

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Belichick θέλει ακόμα να συνεχίσει, και υπάρχουν άλλα επτά ανοίγματα διαθέσιμα, εκτός από πιθανές αιφνιδιαστικές εκτοξεύσεις μετά τον αποκλεισμό των ομάδων των πλέι οφ.

Οι Falcons αναζητούν νέο προπονητή μετά απολύοντας τον Άρθουρ Σμιθκαι οι αναφορές έχουν συνδεθεί Belichick στο φαινομενικά δαγκωμένο από φίδι franchise NFC South.

Θα ήταν ειρωνικό αν ο Belichick, όπως και ο πρώην στρατηγός των Patriots, Tom Brady, κατευθυνόταν στο NFC South για να απολαύσει τα τελευταία χρόνια της καριέρας του.

Οι Falcons έχουν σημειώσει άνοδο από τότε που άνοιξαν την Τρίτη με +500 αποδόσεις, τις τρίτες καλύτερες αποδόσεις πίσω από τους ευνοούμενους Chargers και τους κατεστημένους Patriots.

Αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση των ειδήσεων σχετικά με την απομάκρυνση του Belichick, μετακόμισαν στο +400, αλλά παρέμειναν πίσω από τους Chargers και την τότε αγαπημένη επιλογή του Belichick να μην προπονεί μια ομάδα NFL την επόμενη σεζόν.

Η αγορά από τότε έχει διορθωθεί για να δώσει στους Falcons τις καλύτερες αποδόσεις, λίγο πιο μπροστά από τον Belichick που δεν προπονεί, ακολουθούμενο από το Εκρηκτικά και Διοικητές.

Η Ατλάντα έχει έναν ισχυρό επιθετικό πυρήνα με τους Bijan Robinson, Drake London και Kyle Pitts, μαζί με μια στιβαρή άμυνα, αλλά τους λείπει ένας στρατηγός franchise.


Γεράκια τρέχουν πίσω Bijan Robinson.
Γεράκια τρέχουν πίσω Bijan Robinson. AP

Ωστόσο, το NFC South είναι αρκετά κερδισμένο.

Οι Chargers παρέχουν στον Belichick έναν στρατηγό franchise, αλλά το να πρέπει να περάσει από τον Patrick Mahomes για τα τελευταία χρόνια της καριέρας του μπορεί να μην αρέσει στον Belichick.

Οι Διοικητές παρέχουν στον Belichick τη δυνατότητα να επιλέξει τον δικό του στρατηγό franchiseαλλά αυτό το ρόστερ δεν έχει ταλέντο και το NFC East είναι σκληρό.


Στοίχημα στο NFL;


Οι Titans είναι η μόνη άλλη ομάδα με αποδόσεις μικρότερες από 10/1 και οι Jets και οι Giants είναι και οι δύο στη λίστα παρόλο που δεν έχουν ανοίγματα αυτή τη στιγμή.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading