Οι συγκρούσεις προγραμματισμού αναγκάζουν τους Multan Sultans να αντικαταστήσουν τον προπονητή του spin Saqlain Mushtaq


Οι Multan Sultans αντικατέστησαν τον Saqlain Mushtaq ως προπονητή spin bowling για την επερχόμενη ένατη σεζόν της Super League του Πακιστάν (PSL) λόγω διενέξεων προγραμματισμού. Ο Ντέιβιντ Πάρσονς, πρώην διευθυντής παραστάσεων της ΕΚΤ, θα αναλάβει τον ρόλο, βοηθούμενος από την πρώην Αγγλίδα Αγγλίδα, Άλεξ Χάρτλεϊ.

Ο Πάρσονς εξέφρασε ενθουσιασμό για την ένταξή του στην ομάδα, υπογραμμίζοντας την προηγούμενη θετική του εμπειρία με την ακαδημία των Μουλτάν Σουλτάνων στο Λόντρεν το 2020 και τους ταλαντούχους παίκτες εκεί, συμπεριλαμβανομένου του Φαϊσάλ Άκραμ.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που συμμετέχω στους Multan Sultans για το HBL PSL 9 ως προπονητής spin bowling. Είχα την εμπειρία να εργαστώ στην ακαδημία Multan Sultans στο Lodhran μετά από πρόσκληση του Ali Khan Tareen και εντυπωσιάστηκα πολύ από το νεαρό ταλέντο εκεί. Είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος που θα συναντηθώ ξανά με τον Faisal Akram, με τον οποίο συνεργάστηκα στην ακαδημία», είπε ο Parsons.

Ο ιδιοκτήτης των Sultans, Ali Khan Tareen, αναγνώρισε την πρόκληση της προσαρμογής των ωραρίων με τον Saqlain Mushtaq, αλλά εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την ένωση του τοπικού θρύλου.

“Ήμασταν ενθουσιασμένοι που είχαμε τον Saqlain Mushtaq επειδή δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να έχουμε τοπική εμπειρία και ένα όνομα τόσο μεγάλο όσο το δικό του. Όμως, είχαν προκύψει κάποιες δυσκολίες προγραμματισμού εξαιτίας των οποίων έπρεπε να θέσουμε σε αναμονή τη συνεργασία μας. Σίγουρα θα τα καταφέρουμε χρήση της εμπειρίας του σε κάποιο στάδιο στο μέλλον», δήλωσε ο ιδιοκτήτης των Sultans, Ali Khan Tareen.