Οι συσκευαστές αποβάλλουν τον Jaire Alexander μετά από μια περίεργη γκάφα με την εκτίναξη νομισμάτων


Ο κόρνερ των Packers Jaire Alexander αποβλήθηκε από ένα παιχνίδι από την ομάδα μετά από ένα περίεργο περιστατικό την Κυριακή, όταν έκανε τον εαυτό του καπετάνιο και παραλίγο να κοστίσει στον Green Bay μια ευκαιρία να λάβει τη μπάλα στην αρχή του κάθε ημιχρόνου με το αίτημά του για ρίψη νομίσματος πριν από τη νίκη επί των Panthers.

Οι Packers επεξεργάστηκαν σχετικά με την αναστολή του Αλεξάντερ σε δήλωση την Τετάρτη, επικαλούμενη «επιβλαβή συμπεριφορά για την ομάδα».

«Η απόφαση να αποκλείσουμε έναν παίκτη δεν είναι ποτέ εύκολη και δεν παίρνουμε επιπόλαια», δήλωσε ο γενικός διευθυντής των Packers, Brian Gutekunst. «Δυστυχώς, οι ενέργειες του Jaire πριν από το παιχνίδι στην Καρολίνα μας οδήγησαν σε αυτό το βήμα. Ως οργανισμός, έχουμε την προσδοκία ότι όλοι βάζουν την ομάδα πρώτη.

«Αν και είμαστε απογοητευμένοι, είχαμε μια καλή συζήτηση με τον Jaire σήμερα το πρωί και περιμένουμε να μάθει από αυτό καθώς προχωράμε μαζί. Ανυπομονούμε να τον υποδεχτούμε ξανά την επόμενη εβδομάδα, καθώς είναι πολύτιμο μέλος αυτής της ομάδας και θα συνεχίσει να είναι και στο μέλλον».


Ο Jaire Alexander, που απεικονίστηκε νωρίτερα αυτή τη σεζόν, τέθηκε σε αναστολή ενός αγώνα από τους Packers την Τετάρτη.
Ο Jaire Alexander, που απεικονίστηκε νωρίτερα αυτή τη σεζόν, τέθηκε σε αναστολή ενός αγώνα από τους Packers την Τετάρτη. AP

Ο Alexander, ο οποίος δεν ήταν στην ενδεκάδα τα τελευταία έξι παιχνίδια ενώ ανάρρωσε από έναν τραυματισμό στον ώμο, ενώθηκε με τους αρχηγούς των Packers Aaron Jones, Eric Wilson και Quay Walker στο γήπεδο στο Bank of America Stadium — στο Charlotte, την πόλη του — χωρίς κεφάλι. τις γνώσεις του προπονητή Matt LaFleur.

Όταν κάλεσε σωστά την ανατροπή του νομίσματος, ο Αλέξανδρος είπε ότι ήθελαν την άμυνα στο γήπεδο, κάτι που ήταν διαφορετικό από την οριστική αναβολή.

Ο LaFleur το χαρακτήρισε “μεγάλο λάθος” μετά τη νίκη των Packers με 33-30 επί της Carolina, αν και ο Alexander φαινόταν να υποβαθμίζει τη σκηνή σε μια συνέντευξη μετά τον αγώνα με δημοσιογράφους.


Ο Jaire Alexander έκανε τον εαυτό του καπετάνιο και μετά έκανε αυτό που ο Matt LaFlauer ονόμασε a "μεγάλο λάθος" στη νίκη της Κυριακής.
Ο Jaire Alexander έγινε αρχηγός και στη συνέχεια έκανε αυτό που ο Matt LaFlauer χαρακτήρισε «μεγάλο λάθος» στη νίκη της Κυριακής. AP

«Θέλω, εννοώ ότι είναι πολύ απλό αυτό που είπα, σαν να θέλω η άμυνα να είναι εκεί έξω», είπε ο Alexander στους δημοσιογράφους που παρακολουθούσαν τον αγώνα, σύμφωνα με το The Athletic. «Τους αρέσει, “Εννοείς να αναβάλω;” και λέω «Ναι, υποθέτω»».

Έτσι, με τους Packers να έχουν 26 τοις εκατό πιθανότητες να μπουν στην postseason, και να βρίσκονται στο Νο. 9 στο NFC, θα πρέπει να λειτουργήσουν χωρίς το Pro Bowl cornerback Sunday ενάντια στους Vikings — στους οποίους εμφανίζονται οι Justin Jefferson και Jordan Addison. με τους τελευταίους να αμφισβητούνται, στην παράβαση τους.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading